۶۰ درصد سد‌های تهران خالی است

کد خبر: 892704

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه وضعیت بارندگی‌ها نسبت به پاییز سال گذشته نرمال بوده و شاید بتوانیم کمبود منابع آب سال گذشته را برطرف کنیم، گفت: همچنان ۶۰ درصد سد‌های تهران خالی است.

۶۰ درصد سد‌های تهران خالی است

خبرگزاری فارس: محمدرضا بختیاری با بیان اینکه حجم سد‌های فعال تهران یک میلیارد مترمکعب است، گفت: اگرچه حجم سد‌های فعال تهران یک میلیارد مترمکعب ظرفیت دارد، اما باید گفت: تنها ۴۰ درصد سد‌های استان تهران پر است، یعنی به عبارتی ۶۰ درصد سد‌های پنج‌گانه تهران خالی است.

وی در پاسخ به این سؤال که بارش‌های مناسب پاییز آیا می‌تواند کمبود منابع آب سال گذشته را برطرف کند، گفت: پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال آبی یعنی شهریورماه سال آینده شرایط نرمال باشد و شاید بتوانیم کمبود منابع آب سال گذشته را برطرف کنیم؛ با این وجود باید تأکید کرد که مردم شاید تصور کنند این بارش‌ها خشکسالی‌ها را برطرف می‌کند و مشکلات کاهش خواهد یافت، اما باید تصریح کنیم که مردم نباید به این تصور که بارش‌ها خوب بوده، از صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آب غافل شوند.

به گفته وی، تا امروز میزان بارندگی‌ها در استان تهران ۴۶ متر بوده که نسبت به سال گذشته به عددی معادل ۱۱ میلیمتر بوده است، ۳۰۰ درصد افزایش بارندگی داشتیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه میزان مصرف آب شرب در استان تهران در حال حاضر ۶۹۸ میلیون مترمکعب بوده، گفت: میزان مصرف آب شرب در استان تهران نسبت به سال گذشته ۱۵ میلیون مترمکعب افزایش داشته است که البته با توجه به افزایش جمعیت این عدد تا حدودی می‌تواند منطقی باشد.

وی در خصوص اینکه آیا به ظرفیت آب تهران اضافه خواهد شد، گفت: هیچ پروژه نیمه‌تمام متوقف‌شده‌ای در تهران در صنعت آب نداریم و تمام پروژه‌های موجود در استان تهران در صنعت آب در حال اجراست.

وی افزود: مدول دوم تصفیه‌خانه هفتم که قرار بود نیمه دوم سال آینده وارد مدار شود، تا پایان فروردین و یا اردیبهشت سال آینده وارد مدار خواهد شد، پس طبق برآورد‌های صورت گرفته، با انجام سه پروژه یعنی اتمام تصفیه‌خانه هفتم تهران، اتمام رینگ جنوبی در طرح قمربنی‌هاشم تا پایان امسال و اتمام خطوط جنوب شرق تهران تا پایان سال حدود ۳۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت آب تهران اضافه خواهد شد.

* تفاوت کیفیت آب شمال و جنوب تهران از بین می‌رود

وی ادامه داد: با اجرای این پروژه‌ها، کیفیت آب شرب جنوب تهران نیز افزایش می‌یابد، بنابراین هیچ تفاوتی بین کیفیت آب جنوب تهران با شمال تهران وجود نخواهد داشت.

بختیاری خاطرنشان کرد: حداکثر مصرف آب شرب تهران در ۲۰ تیرماه امسال ۳.۵ میلیون مترمکعب بود که این عدد یک رکورد محسوب می‌شد، چرا که متوسط مصرف روزانه آب شرب شهر تهران در سال ۲.۹ میلیون مترمکعب بود، پس باید گفت که مصرف آب شرب سالانه استان تهران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب است که در این بین سقف مصرف آب شرب تهران یک میلیارد و ۶۰ میلیون مترمکعب تخمین زده می‌شود.

وی در خصوص برنامه‌ها و تمهیدات اندیشیده شده برای تأمین آب مناطق ۲۱ و ۲۲ تهران در تابستان سال آینده گفت: در غرب تهران در سال آینده با یک افزایش جمعیت به ویژه در مناطق ۲۱ و ۲۲ مواجه خواهیم شد، بنابراین از هم‌اکنون تمهیدات لازم برای گذر از این چالش درنظر گرفته شده تا بتوانیم سال آینده بدون مشکل تابستان را سپری کنیم.

وی تصریح کرد: در سال آینده مشکلی برای تأمین آب استان تهران ایجاد نخواهد شد، بنابراین امیدواریم که بارش‌ها ادامه داشته باشد تا بتوانیم کمبود‌هایی که سال گذشته در این حوزه وجود داشت را بدون ایجاد کوچکترین مشکل برطرف کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد