از بازار لاستیک چه خبر؟

کد خبر: 877139

رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان این که بزودی بازار لاستیک خودرو‌های سنگین به تعادل می‌رسد گفت: همه وارد کنندگان می‌توانند از کشور‌های همسایه به راحتی و فوریت واردات لاستیک را انجام دهند.

از بازار لاستیک چه خبر؟

خبرگزاری تسنیم: مجتبی خسروتاج با اشاره به مشکلات اخیر کامیون داران گفت: واردات لاستیک از طریق شرکت‌های دولتی انجام نمی‌شود و بخش‌های خصوصی از گذشته از طریق نمایندگی‌هایی که داشت واردات را انجام می‌داد.

وی افزود: در شرایط فعلی شرط داشتن نمایندگی نیز حذف شده است تا سایر شرکت‌های تجاری نیز بتوانند از کشور‌های همسایه واردات لاستیک را انجام دهند. خسروتاج گفت: تعرفه گمرکی واردات لاستیک نیز از ۲۶ به ۵ درصد کاهش یافته است و هم اکنون راه واردات برای همه فعالان اقتصادی به ویژه کسانی که در این زمینه آشنایی دارند باز است. وی گفت::​ همه وارد کنندگان می‌توانند از کشور‌های همسایه به راحتی و فوریت واردات لاستیک را انجام دهند. خسروتاج گفت: در خصوص واردات لوازم یدکی نیز محدودیتی وجود نداشته است و فعالان اقتصادی بر اساس کشش بازار تصمیم گیری می‌کنند. وی افزود: البته باید توجه داشت که قطعات یدکی ماشین‌های سنگین در داخل ساخته می‌شود که در این زمینه باید در جهت حمایت از تولید داخلی حرکت کنیم.

صادرات به عراق ۴۴ درصد رشد داشته است رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: حجم صادرات غیر نفتی ایران به عراق در ۶ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد رشد داشته است. مجتبی خسروتاج در ادامه مصاحبه اختصاصی گفت:​ آمار گمرکات نشان می‌دهد صادرات غیر نفتی ایران به عراق در ۶ ماه گذشته به رقم بیش از سه و شش دهم میلیارد دلار رسیده است و رشد این صادرات در حالی است که عده‌ای از کم شدن حضور فعالان اقتصادی ایران در بازار عراق می‌گویند. وی با اشاره به موضوع تعهد ارزی که در هفته‌های گذشته مطرح شده گفت: برخی صادر‌کنندگان صادرات ریالی به عراق دارند و معتقدند در این زمینه به مشکل بر می‌خورند در حالی که در دستورالعمل تعهد ارزی روش‌های مختلف پیش بینی شده از جمله اینکه فعالان اقتصادی می‌توانند اگر ارز آن‌ها در صرافی‌های عراق باشد استفاده از امتیاز آن ارز را در سامانه نیما به خریداران عرضه کنند. وی افزود: ضمن اینکه باید این فرهنگ ایجاد شود که صادرات باید موجب ارزآوری برای کشور شود. خسروتاج به اقداماتی که برای تسریع در ترخیص کالا‌ها در گمرکات انجام شده اشاره کرد و در عین حال گفت:: برخی وارد کنندگان شاید ترجیح می‌دهند به خاطر افزایش قیمت‌ها، کالا‌های خود را دیرتر ترخیص کنند که این موضوع نیز می‌تواند مصداق احتکار باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد