ممنوعیت بخش دولتی برای ساخت فرودگاه جدید
قائم مقام شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از ممنوعیت بخش دولتی برای ساخت فرودگاه جدید در کشور خبر داد.
خبرگزاری تسنیم: حسین اسفندیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه کماکان تقاضای ساخت فرودگاه جدید در شهرهای کشور وجود دارد و از طرفی ممنوعیت ساخت فرودگاههای جدید توسط بخش دولتی در قانون برنامه ششم را داریم، بنابراین ساخت فرودگاههای نسل سوم که طرح ایجاد آن در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران تهیه و جهت تصویب به شورای عالی هواپیمایی کشوری ارائه شده است، در دستور کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ساخت و بهره برداری از این فرودگاهها بسیار کم هزینهتر از فرودگاههای نسل اول و دوم است و با توجه به ورود هواپیمایی ۴۰ تا ۶۰ نفره به ناوگان شرکتهای هواپیمایی امکان برقراری پرواز در این فرودگاهها و اتصال آن به فرودگاههای اصلی وجود خواهد داشت.
وی تاکید کرد: موضوع بحث واگذاری فرودگاههای فعلی مطرح نیست و آنچه در برخی رسانهها بازتاب داده شده است، مربوط به فرودگاههای نسل سوم است که طرح آن در شورایعالی هواپیمایی کشوری در انتظار تصویب است.
وی یادآور شد: فرودگاههای نسل اول بر اساس استانداردها و نیازهای اصلی کشور قبل و بعد از انقلاب ساخته شده اند که حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد پروازها در این فرودگاهها انجام میشود. فرودگاههای نسل دوم نیز عمدتاً در دهه هفتاد و پس از فرودگاههای نسل اول با هدف رفع محرومیت و توسعه اقتصادی - اجتماعی و با توجه به نقشی که ایجاد فرودگاه وحمل و نقل هوایی در توسعه مناطق دارد و موجب رفت و آمد آسانتر و سریعتر نخبگان دانشگاهیان، تجار، صاحبان کسب و کار، پزشکان و مقامات دولتی و ... میشود، ساخته شده اند.
وی افزود: برخی از این فرودگاهها با توجه به کمبود هواپیما و ناوگان مناسب بلا استفاده شدند که اکنون با ورود هواپیماهای کوچک مناسب ۶۰-۴۰ نفره تعدادی از این فرودگاهها فعال شده که از جمله آنها میتوان به فرودگاههای همدان، جهرم، پارس آباد و کلاله و تعداد دیگری از فرودگاهها اشاره کرد.
دیدگاه تان را بنویسید