پیشنهاد سود آور معاون وزیر جهاد کشاورزی به افراد جویای کار

کد خبر: 864602

معاون امور باغبانی وزارت جهادکشاورزی گفت: افراد جویای کار برای داشتن یک فعالیت کاری مناسب و سودآور می‌توانند در حوزه کشت بافت ورود کنند.

پیشنهاد سود آور معاون وزیر جهاد کشاورزی به افراد جویای کار

خبرگزاری تسنیم: محمدعلی طهماسبی امروز در افتتاح سومین نمایشگاه بین المللی باغبانی، نهاده ها، گلخانه، گیاهان دارویی و ماشین آلات و صنایع وابسته اظهار داشت: زنجیره پس از تولید محصولات باغی شامل پیش سردکن ها، فرآوری اولیه و ثانویه، بسته بندی و حمل و نقل است که برای کاهش هزینه‌های تولید ایجاد آن‌ها لازم است تا تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و بازرگانان نیز از آن سود ببرند.

وی افزود: ایجاد زنجیره تولید و توزیع در بخش باغی نه تنها سبب افزایش ارزش افزوده برای تولیدکنندگان، صنعت فرآوری و تجار میشود بلکه رونق تولید و افزایش سرمایه در این بخش را به دنبال دارد.

این مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت: توسعه گلخانه‌ها و صنایع گلخانه‌ای از اولویت‌های این وزارتخانه است؛ اکنون حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ هکتار گلخانه در کشور وجود دارد و قرار است امسال ۲ هزار و ۷۶۰ هکتار گلخانه جدید به آن اضافه شود.

طهماسبی یادآور شد: صنعت گلخانه‌ای نه تنها کسب و کاری جدید برای بخش خصوصی است، بلکه کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری در تولید را به دنبال دارد.

معاون امور باغبانی وزارت جهادکشاورزی درباره به کارگیری دانش «کشت بافت» گفت: کشت بافت از فعالیت‌های نوظهور است که در سال‌های اخیر در ایران رونق پیدا کرده و توانسته تاکنون تعداد قابل توجهی فارغ التحصیل و سرمایه گذار جذب کند تا جایی که انجمن صنفی کشت بافت با انتصاب مدیرعامل و اعضای هیات مدیره تشکیل شد تا نظمی به سیستم کشت بافت کشور بدهد.

وی روش کشت بافت را دارای فناوری‌های پیشرفته (های تک) عنوان کرد و گفت: اکنون تولیدکنندگان محصولات باغی، گل و گیاهان زینتی، گیاهان دارویی، درخت و درختچه مثمر و غیرمثمر در بحث کشت بافت فعال شده اند.

طهماسبی با اعلام حمایت وزارت جهادکشاورزی از روش کشت بافت اظهار داشت: در بخش باغبانی به دلیل سرمایه گذاری‌های بلندمدت، می‌توان با استفاده از روش کشت بافت، ارقام نهال و پایه سالم تولید کرد که در توسعه تولیدات موثر خواهد بود.

وی افزود: افراد جویای کار برای داشتن یک فعالیت کاری مناسب و سودآور می‌توانند در حوزه کشت بافت ورود کنند؛ بنابراین گزارش، کشت بافت، رشد بافت‌ها یا سلول‌ها بصورت جداگانه از ارگانیسم است. این کار به طور معمول با استفاده از محیط کشت مایع، نیمه جامد یا جامد انجام می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد