ایسنا: علی بختیار، درباره ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی، با بیان اینکه این امر در طول سالهای اخیر فراز و نشیبهایی داشته است، اظهار داشت: سوال این است که فساد چگونه ایجاد میشود؟ فساد ناشی از سیاستگذاریهای غلط است. فساد زمانی ایجاد میشود که ما یک نرخ ۴۲۰۰ تومانی و یک نرخ آزاد که توسط بازار تعیین میشود را برای ارز سیاستگذاری میکنیم.
این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه با بیان اینکه برخی از مفاسد نیز به دنبال عدم شفافیت ایجاد میشوند، تصریح کرد: اگر همه فعالان اقتصادی و مردم بدانند که شرایط نظام بانکی، گمرکی و بیمه چگونه است و قوانین و مقررات نیز به گونهای باشد که دیگر پارتی بازی معنایی نداشته باشد، قطعا امکان بروز فساد فراهم نخواهد شد. هر چه ما شفافتر حرکت کنیم دیگر فساد ایجاد نخواهد شد. نماینده مردم گلپایگان در مجلس ادامه داد: ما قبل از مبارزه با مفاسد در پیشگیری از بروز مفاسد مشکل داریم. بنده به عنوان فردی که چندین سال در سازمان بازرسی کل کشور کار کردم باید بگویم که مقابله با فساد باید در اولویت دوم ما باشد و اولویت اول ما باید پیشگیری از بروز فساد باشد. بختیار در ادامه تصریح کرد: مقابله با مفاسد باید از سرشاخههای اصلی آغاز شود. متاسفانه ما در این زمینه به دنبال کسانی که مفاسد بزرگ را ایجاد میکنند نمیرویم بلکه به دنبال چند نفر خرده پا میرویم. در بعضی از مواقع ما در مبارزه با فساد دچار سیاسی کاری میشویم. باید بدانیم که در مقابله با فساد هیچ خط قرمز قانونی وجود ندارد. هر کسی که خلاف قانون منافعی را برای خودش اختصاص داده است
باید تحت تعقیب قضایی قرار گیرد و قوه قضاییه باید با جدیت با آن برخورد کند. وی در ادامه در پاسخ به این سوال که برگزاری دادگاه مفسدین اقتصادی به صورت علنی چه تاثیری بر افکار عمومی دارد؟ بیان کرد: قطعا برگزاری دادگاه به صورت علنی باعث میشود تا شفافیت بیشتر شود. البته باید به گونهای باشد که پرونده از مسیر اصلی خودش خارج نشود. اما به طور کلی میتواند از بروز فسادهای دیگر پیشگیری کند. قوه قضاییه نیز باید با اقتدار با مفسدین برخورد کند.
دیدگاه تان را بنویسید