اختصاص یک میلیارد دلار ارز یارانه‌ای برای واردات برنج

کد خبر: 857798

دبیر انجمن وارد کنندگان برنج گفت: یک میلیارد دلار ارز تخصیص داده شده تا حدود یک میلیون تن برنج وارد شود که تا کنون ۸۰۰ میلیون دلار آن وارد شده و ۲۰۰ میلیون دلار آن باقی مانده و با تمدید مهلت واردات مابقی نیز از کشور مبدا حمل می‌شود.

اختصاص یک میلیارد دلار ارز یارانه‌ای برای واردات برنج
خبرگزاری فارس: مسیح کشاورز در مورد تمدید مهلت واردات برنج تا ۳۱ شهریور ماه اظهار داشت: یک‌سری از واردکنندگان برنج که ثبت سفارش را انجام داده بودند، تا ۳۱ تیرماه برای دریافت ارز یارانه‌ای خود و اقدام به واردات با دوره ممنوعیت برخورد کردند که در ابتدا با مجوز وزارت کشاورزی شروع ممنوعیت‌ها ۲۰ روز به تعویق افتاد و به ۲۰ مرداد ماه موکول شد که این افراد بتوانند ارز خود را دریافت کنند.
وی در توضیح بیشتر موضوع گفت: از طرف دیگر برخی از واردکنندگان هم که ارز خود را دریافت کرده بودند و بارشان آماده حمل به ایران بود، زمانی برای حمل و ورود به کشور نداشتند و هنگام ورود بار با دوره ممنوعیت مواجه می‌شدند در نتیجه با امکان‌سنجی‌هایی که انجام شد رئیس‌جمهور مجوزی صادر کرد تا افرادی که ارز را دریافت کرده‌اند بتوانند تا ۳۱ شهریور برنج خود را حمل و وارد کشور کنند. به گفته دبیر انجمن واردکنندگان برنج قرار است برنج‌هایی که پیش از این تاریخ ثبت سفارش شده و به هر دلیل ارز آن‌ها اختصاص نیافته حمل و وارد شود. کشاورز در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه میزان ارز یارانه‌ای برای واردات برنج خارجی اختصاص یافته گفت: یک میلیارد دلار ارز تخصیص داده شده تا حدود یک میلیون تن برنج وارد شود که تا کنون ۸۰۰ میلیون دلار آن اختصاص داده و وارد شده و ۲۰۰ میلیون دلار آن باقی مانده است. به گزارش خبرنگار فارس، هر سال از ابتدای مرداد ماه با آغاز فصل برداشت برنج برای حمایت از تولید داخل واردات برنج خارجی ممنوع می‌شود تا به دلیل عرضه مازاد بر نیاز قیمت برنج داخلی شکسته نشود. در کنار این وزارت جهاد کشاورزی از سال گذشته سیاست خرید توافقی برنج ایرانی را در دستور کار خود به عاملیت سازمان تعاون روستایی ایران قرار داده است تا واسطه‌ها با قیمت‌های بسیار پایین زحمت کشاورز را به در ندهند. سالانه ۳ میلیون تن برنج در کشور مصرف می‌شود که رقمی بین ۲ تا ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن آن در داخل و در استان‌های مازندران و گیلان تولید می‌شود و مابقی از محل واردات تأمین می‌شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت