سر و صدای رسوایی خودروسازان ژاپنی بلند شد
وزارت حملونقل ژاپن امروز اعلام کرده که شرکتهای خودروسازی مزدا، سوزوکی و یاماها تست و آزمایشهای مصرف بهینه سوخت و کاهش انتشار آلایندهها را به درستی انجام ندادهاند.
![سر و صدای رسوایی خودروسازان ژاپنی بلند شد](https://static3.fardanews.com/thumbnail/jI1ODE1MDQ2M/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUT8UcDBjTIvAwE5wkYHBslA,,/jI1ODE1MDQ2M.jpg)
خبرگزاری ایسنا: وزارت حملونقل ژاپن امروز اعلام کرده که شرکتهای خودروسازی مزدا، سوزوکی و یاماها تست و آزمایشهای مصرف بهینه سوخت و کاهش انتشار آلایندهها را به درستی انجام ندادهاند.
به گزارش رویترز، این گزارش در حالی منتشر شده که اخبار و شایعات بسیاری مبنی بر انتشار اطلاعات نادرست و دادهسازیهای ساختگی در بسیاری از گروههای صنعتی ژاپن منتشر و ارائه شده است به گونهای که این گزارش میتواند تصویر خوبی که تاکنون بسیاری از شرکتهای خودروسازی و صنایع ژاپنی در خاطر همه مردم جهان ساخته بودند، تیره و تار کند.
نتایجی که در این گزارش آمده است، حاصل تحقیقاتی است که پس از دادهسازیهای ساختگی از سوی دو شرکت نیسان موتور و شرکت سوبارو در ماه ژوئیه سال جاری، وزارت صنعت و حمل و نقل ژاپن به تمامی موسسات و شرکتهای صنعتی ژاپن دستور داده بود تا درباره نحوه اجرای آزمایشهای مصرف بهینه سوخت و کاهش آلایندگی موتور خودروها گزارشی تحویل و ارائه دهند.
نمایندگان شرکتهای مزدا و سوزوکی با ارائه گزارش به وزارت مربوطه، اذعان کردند که در خصوص اجرای دقیق و کامل تست و آزمایشهای میزان انتشار آلایندگی و مصرف سوخت خودروها و محصولات تولیدی خود، کم کاری و سهل انگاری کردهاند.
نماینده شرکت یاماها موتور نیز در این خصوص گفت:: ما در اجرای دقیق و مو به موی این آزمایشات کوتاهی کردهایم و به همین دلیل عاجزانه از مردم و مسئولان مربوطه پوزش میطلبیم.
این در حالیست که ارزش سهام شرکت مزدا با ارائه چنین گزارشی ۱.۸ درصد کاهش یافت که در چهار هفته اخیر بیشترین میزان کاهشی را داشته است. سهام سوزوکی نیز ۵.۲ درصد سقوط کرد که از نوامبر سال ۲۰۱۶ میلادی تاکنون به کمترین حد خود رسیده است. ارزش سهام یاماها موتور نیز ۴ درصد نزول یافت.
در ماه ژوئیه سال جاری ۲۰۱۸ میلادی بود که شرکت نیسان موتور اذعان کرد اجرای آزمایشات مصرف سوخت و تست میزان آلایندگی بر روی ۱۹ مدل از خودروهای نیسان که در ژاپن به فروش رسیده، مشکل داشته و به درستی صورت نگرفته است.
حالا این گزارشها در کنار فشارهای وارده از سوی دولت دونالد ترامپ - رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا - مبنی بر افزایش تعرفه واردات محصولاتی نظیر خودرو، بدون شک شرکتهای خودروسازی ژاپنی را متحمل ضرر و زیانهای متعددی میکند که نیازمند برنامههای دقیق برای برطرف کردن موضوع است.
دیدگاه تان را بنویسید