شایعاتی که به جان منابع سوخت کشور افتاد

کد خبر: 853115

در روز‌های گذشته صحبت‌ها و شایعاتی در خصوص کمبود بنزین یا سایر حامل‌های انرژی در برخی از شهر‌ها منتشر شد که باعث ازدحام در جایگاه‌های سوخت و ایجاد نگرانی برای افراد شد.

شایعاتی که به جان منابع سوخت کشور افتاد

خبرگزاری میزان: در روز‌های گذشته صحبت‌ها و شایعاتی در خصوص کمبود بنزین یا سایر حامل‌های انرژی در برخی از شهر‌ها منتشر شد که باعث ازدحام در جایگاه‌های سوخت و ایجاد نگرانی برای افراد شد که مسئولین مربوطه در اسرع وقت موضوع را رد و شرایط را مناسب گزارش کردند.

در روز‌های گذشته صحبت‌ها و شایعاتی در خصوص کمبود بنزین یا سایر حامل‌های انرژی در برخی از شهر‌ها منتشر شد که باعث ازدحام در جایگاه‌های سوخت و ایجاد نگرانی برای افراد شد.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از همان روز‌های ابتدایی علت افزایش مصرف و شلوغی جایگاه‌ها را سفر‌های تابستانی عنوان کرد و گفت: تلاش خود را برای رفاه هموطنان در سفر‌های تابستانی به کار گرفته است.

بنا بر آمار منتشره میانگین تولید روزانه بنزین از ابتدای مردادماه با رشد ۶.۷ درصدی نسبت به ماه گذشته خود به حجم ۹۳ میلیون و ۸۰ هزار لیتر رسیده است،این میزان تولید در شرایطی است که میانگین مصرف روزانه بنزین کشور از ابتدای سال جاری ۸۶ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر ثبت شده که این روند در تیر ماه به دلیل افزایش مسافرت‌ها به حدود ۹۱ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسیده است، که مقایسه آمار گویای آن است که جای نگرانی برای کمبود بنزین در بازار وجود ندارد.

در این میان صحبت‌هایی از افزایش قیمت بنزین نیز به گوش می‌رسد که بر شدت نگرانی‌ها افزوده و باعث آن شده که برخی از افراد اقدام به ذخیره سازی بنزین یا سایر دیگر فرآورده‌ها در منازل خود کنند که این رفتار خطرناک می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. در این باره سیدمحمدرضا موسوی‌خواه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با غیر منطقی خواندن این اقدام گفت: ذخیره ۲۰ لیتر بنزین در منزل یا خودرو به دلیل شایعه گرانی بنزین به هیچ‌وجه اقدامی منطقی نیست و ارزش مادی ندارد و تنها ایجاد کانون خطر و بازی با جان عزیزان است. وی تاکید کرد: هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین اعلام نشده است و تامین سوخت و ذخایر سوخت کشور نیز در وضع مطلوبی قرار دارد. آنچه مسلم است با رشد قابل توجه مصرف سوخت به جای تنوجه به موضوعاتی در خصوص کمبود فرآورده های سوختی یا احتمال افزایش قیمت باید به سرفصل هایی مانند راهکار‌های مدیریت مصرف سوخت و اخبار صحیح از منابع معتبر توجه کرد تا با رفتارهای اشتباه باعث بر هم زدن آرامش بازار و سایر افراد جامعه نشویم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت