خسارت ۲۰ میلیارد دلاری از سیاست ارز تک نرخی

کد خبر: 849651

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اصرار دولت بر ارز تک نرخی ۲۰ میلیارد دلار ارز کشور را از بین برد.

خسارت ۲۰ میلیارد دلاری از سیاست ارز تک نرخی

خبرگزاری مهر: محمدرضا پورابراهیمی پیش از ظهر پنجشنبه در سی و چهارمین جلسه شورای گفت و گوی استانی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اینکه سیاست ارزی دولت از روز اول در خصوص ارز تک نرخی اشتباه بود، عنوان کرد: باید بازار ارز را با روش علمی، منطقی و اجرایی مدیریت کرد.

وی افزود: اصرار دولت بر ارز تک نرخی ۲۰ میلیارد دلار ارز کشور را از بین برد و نگرانی و عدم اعتماد مردم و تشکیل پرونده‌های تخلف، نتیجه سیاست غلط ارزی است.

پورابراهیمی عنوان کرد: حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالا‌های اساسی و دارو در کشور نیاز داریم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از ایجاد تغییرات در تیم اقتصادی دولت استقبال می‌کنیم، اما در کنار تغییر افراد باید رویکرد و سیاستگذاری در حوزه اقتصادی نیز تغییر کند.

وی تصریح کرد: کاهش ارزش پول ملی فرصت استثنایی برای افزایش صادرات و کاهش واردات است، اما نرخ واحد ارز این مسئله را بر عکس می‌کند.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه با تک نرخی شدن ارز بیش از ۳۰ میلیارد دلار تقاضای واردات به کشور داشته ایم، افزود: این مسئله باعث می‌شود دیگر چیزی از تولید ملی باقی نماند و صادرات متوقف خواهد شد. بازار تک نرخی ارز هزینه‌های سنگینی به نظام اقتصادی ما وارد کرده است.

وی گفت: رئیس سابق بانک مرکزی باید در زمینه تک نرخی کردن ارز پاسخگو باشد و ما از این مسئله نمی‌گذریم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بعد از سه ماه اصرار در مجلس، بازار ارز ثانویه به رسمیت شناخته شد و اتاق بازرگانی باید در این عرصه ورود کند. ما نیز تغییر در بازار ارز ثانویه را دنبال می‌کنیم و دولت نیز باید در این زمینه اصلاحاتی انجام دهد.

پورابراهیمی در ادامه با اشاره به سخنان ترامپ گفت: صحبت‌های قلدرمابانه رئیس جمهور آمریکا را در زمینه کاهش صادرات نفت نمی‌پذیریم، آمریکایی‌ها بدانند پاسخ ایران در مقابل آن‌ها بسیار قاطعانه خواهد بود و از موضع عزت و اقتدار با آن‌ها برخورد خواهیم کرد و از موضع رئیس جمهور هم حمایت می‌کنیم.

پورابراهیمی گفت: سیاست‌های تجاری و اعمال تعرفه محصولات کشاورزی و اتفاقات بین چین و آمریکا و اتحادیه اروپا و آمریکا فرصت خوبی برای افزایش توسعه صادرات حوزه کشاورزی است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت