نحوه پرداخت تسهیلات تولید پوشاک تصویب شد

کد خبر: 823809

طرح توسعه تولید پوشاک کشور، به منظور اشتغال زایی و جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق و توسعه صادرات ارایه شده است.

نحوه پرداخت تسهیلات تولید پوشاک تصویب شد

خبرگزاری مهر: در نشست مشترک مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با مدیرعامل یکی از بانک‌های عامل و مدیر امور صنعت و معدن سازمان برنامه و بودجه نحوه اعطای تسهیلات به این طرح ملی به تصویب رسید.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، طرح توسعه تولید پوشاک کشور، به منظور اشتغال زایی و جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق و توسعه صادرات ارایه شده است.

این طرح مبتنی بر تجربه جهانی و موفق فاست فشن است، که با ایجاد بزرگترین مرکز اشتغال در کشور، پوشاک پر طرفدار طبقه متوسط را با قیمت رقابتی و با برند واحد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اختصاصی خود عرضه می‌کند.

محمدرضا نجفی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران در این نشست مشترک، از اجرای طرح توسعه تولید پوشاک در مناطق روستایی و محروم کشور با همکاری بانک عامل حوزه کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه کشور و تشکل‌های تخصصی پوشاک خبرداد وگفت: توسعه صنایع نساجی و پوشاک از مزیت‌های بسیاری در کشور ما برخوردار است لذا باید موانع پرداخت تسهیلات به طرح ملی توسعه پوشاک هرچه سریعتر برداشته شود تا بتوانیم این طرح را در سطح استان‌ها اجرایی کنیم.

وی ضمن تشریح ضرورت‌های سرمایه‌گذاری وتوسعه صنعت پوشاک تصریح کرد: سرانه صادرات پوشاک در کشور ما ۸۹ سنت است در حالیکه این نرخ در چین با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر، ۸۰ دلار و در کشور ترکیه ۱۴۰ دلار برآورد می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، عدم توجه به نقش صنعت پوشاک در صادرات از دیگر مشکلات این صنعت برشمرد و گفت: با اجرای برنامه‌های همه جانبه توسعه پوشاک، حداقل انتظار از سرانه صادرات پوشاک ایران ۴۰ دلار خواهد بود که بیش از ۳ میلیارد دلار صادرات برای کشور به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ارزش افزوده بالای سرمایه گذاری و توسعه صنعت پوشاک و تمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های بالقوه مناطق مختلف کشور را از مزیت‌های سرمایه گذاری در حوزه صنعت پوشاک توصیف کرد و افزود: براساس آمار جهانی ارزش پوشاک کشور ۱۵ میلیارد دلاراست که درسال ۲۰۲۵ به ۲۵ میلیارد دلار خواهد رسید.

گفتنی است در این نشست مشترک در نهایت پس از بررسی راهکار‌های اجرایی تصمیماتی درباره موانع موجود نظیر اعطای تسهیلات به شرکت پشتیبان مرکزی و زیر مجموعه‌های استانی و همچنین واحد‌های صنعتی اتخاذ شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد