عرضه سهام برخی استارتاپ‌ها در بورس

کد خبر: 802323

معاون فناوری رییس جمهور از عرضه سهام برخی استارتاپ ها در بورس طی سال جاری خبر داد و گفت: ارزش این شرکتها ۶۰ هزار میلیارد تومان است.

عرضه سهام برخی استارتاپ‌ها در بورس
خبرگزاری مهر: معاون فناوری رییس جمهور از عرضه سهام برخی استارتاپ ها در بورس طی سال جاری خبر داد و گفت: ارزش این شرکتها ۶۰ هزار میلیارد تومان است.
سورنا ستاری، معاون فناوری رییس جمهور در مراسم آغاز به کار یازدهمین نمایشگاه بانک، بورس و بیمه گفت: نسل جدیدی از کارآفرینی در کشور شکل گرفته است به این معنا که برخی از استارتاپ‌ها امسال در بورس عرضه می‌شوند که ارزش آن‌ها شصت هزار میلیارد تومان است. وی افزود: برخی از استارتاپ‌ها در سال‌های گذشته از مجموعه‌های دولتی بیرون رانده شده اند، ولی اکنون یکی از آن‌ها ارزش یک میلیارد دلاری دارد. این در حالی است که بسیاری از آن‌ها خیلی بازار بزرگی را تشکیل می‌دهند در حالیکه دولت خدمات را غیرشفاف با نرخ بالا به مردم ارایه می‌دهد و واسطه‌های بسیار زیادی نیز در این میان وجود دارند و البته به این دلایل است که مردم از آن‌ها حمایت می‌کنند. وی افزود: استارتاپ‌ها در حوزه خدمات علیرغم اینکه خدمت شفاف می‌دهند، ولی مورد نقد قرار می‌گیرند و کتک می‌خورند، این در حالی است که اکنون برخی از استارتاپ‌ها سربازان ایران در خارج از کشور شده اند و اکنون کشور‌های مجازی در حال تشکیل است و گوگل هم نمونه آن است که بانک و قانون و برنامه دارد. ستاری گفت: نظام جدیدی که ایجاد می‌شود اگر مورد حمایت بورس و بیمه قرار نگیرند، حتما کشور ضرر می‌کند و هر چقدر از داخلی‌ها حمایت نشود خارجی‌ها ما را و کشور ما را خواهند برد. به گفته معاون رییس جمهور، دلالان جلوی استارتاپ‌ها مقاومت می‌کنند؛ این در حالی است که با حضور استارتاپ‌ها اکنون بازار دلالان جمع شده است و مردم پشت این کارآفرینان نوین هستند و راهی هم نیست جز اینکه در این راه قدم بگذاریم. وی افزود: به بچه‌ها باید به عنوان سرباز نگاه کرد و اگر ایده شبکه اجتماعی همیشه در سر هزار نفر بوده، ولی این افراد هستند که کار را پیش می‌برند. ستاری ادامه داد: سرمایه‌های خطرپذیر باید ۲۰ تا ۳۰ درصد از منابع بورس را جمع کند. ارایه وام دردی را دوا نمی‌کند و حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط با وام نمی‌شود. این عضو کابینه دوازدهم گفت: نمی‌توان با استارتاپ‌ها جنگید و جوانان باانگیزه بسیاری هستند که باید حمایت شوند، ایده‌های جدید را باید پذیرفت همانطور که دنیا آن را پذیرفته است. بانکداری می‌ماند، ولی بانک‌ها از بین خواهند رفت.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت