تلگرام در هیچ کشوری پیام رسان غالبی نیست به جز ایران/ تلگرام راهزن و دشمن بخش خصوصی است/ روش تلگرام تضعیف پول ملی است

کد خبر: 797812

ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در برنامه روی خط خبر شبکه خبر توضیحات مهمی در خصوص پیام‌رسان تلگرام و آینده شبکه ملی اطلاعات ارائه داد.

تلگرام در هیچ کشوری پیام رسان غالبی نیست به جز ایران/ تلگرام راهزن و دشمن بخش خصوصی است/ روش تلگرام تضعیف پول ملی است
باشگاه خبرنگاران: دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگوی تلویزیونی توضیحاتی را در خصوص پیام‌رسان تلگرام و آینده شبکه ملی اطلاعات مطرح کرد.
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در برنامه روی خط خبر شبکه خبر توضیحات مهمی در خصوص پیام‌رسان تلگرام و آینده شبکه ملی اطلاعات ارائه داد.
وی در این گفت‌و‌گو در رابطه با تلگرام اظهار داشت: تلگرام در هیچ کشوری به جز ایران پیام رسان غالب نیست. تلگرام به صورت رسمی اعلام کرد به عنوان یک سکوی اقتصادی استفاده خواهد شد؛ روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است.
او در بخشی از اظهاراتش گفت: با تولید پول در تلگرام چیزی در کشور خلق نخواهد شد و هر میزان پول تلگرام در کشور مصرف شود معادل آن پول از کشور خارج خواهد شد. تلگرام در حال تبدیل به شرکت هرم مجازی است، لذا نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین پولی به کشور وارد شود. تلگرام ۵۰ میلیارد دلار ارز را از کشور خارج کرد.
فیروزآبادی همچنین در خصوص تلگرام ادامه داد: تلگرام میلیون‌ها نفر را بیکار می‌کند و یک راهزن است. چرا تلگرام از بخش خصوصی ایران دعوت نکرده است که در بخش پول مجازی شرکت کند؟ رئیس جمهور گفتند کشور باید از انحصار پیام رسان‌های خارجی خارج شود. تلگرام هیچ وقت حاضر نشد در کشور نمایندگی بزند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ضمن اشاره به همکاری نکردن تلگرام با بخش خصوصی اظهار داشت: تلگرام دشمن بخش خصوصی است. تلگرام می‌توانست با تبلیغات هدف‌دار، کسب و کار پر رونق راه بیاندازد. تلگرام میتوانست با بخش خصوصی، کسب و کار مشترک داشته باشد. گوگل روزی ۱ میلیارد تومان از بازار ایران تبلیغات می‌گیرد.
او همچنین با تأکید بر اینکه مرجع تصمیم‌گیری مواردی مرتبط با فضای مجازی، سیاست گذاری‌ها و هماهنگی‌ها به عهده شورای عالی فضای مجازی است، گفت: فضای مجازی در سال ۹۷ ملی می‌شود.
فیروزآبادی در همین رابطه ادامه داد: در شورای عالی فضای مجازی به این نتیجه رسیده ایم که باید پیام رسان بومی داشته باشیم. پیام رسان بومی سکوی اقتصادی و چند منظوره است. این تکنولوژی‌ها باید حمایت شود. اقتصاد بزرگی بر روی "تلگرام" شکل نگرفته است. اگر قرار شد تمهیداتی درباره این پیام رسان اتخاذ شود، ما دقت خواهیم کرد این تمهیدات با کمترین ضرر و زیان برای کسب و کار‌های مکمل باشد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص رشد استفاده از فضای مجازی در کشور گفت: در ترافیک بین الملل ما رشد ۱۰ برابری داشته‌ایم. در حال حاضر پوشش بیش از ۸۰ درصد تلفن‌های موبایل نسل سوم و چهارم هستند
وی همچنین در خصوص ارز مجازی نیز توضیح داد: هدف ارز مجازی این است که کسب و کار‌ها را از بین ببرند. پول‌هایی مثل "بیت کوین" امنیت ندارد.
فیروزآبادی ادامه داد: شرکت‌های نوپای ما در حال تبدیل به تک شاخ هستند؛ در این شرکت‌ها ۳۶ هزار شغل ایجاد شده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اقتصاد دیجیتال توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و مقرراتی در این خصوص نداریم. سکو‌های اقتصادی کشور‌ها را بدون رعایت قوانین آن کشور‌ها به تملک خود در می‌اورند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت