ضرر اروپا از دوستی نفتی روسیه و چین

کد خبر: 767795

شرکت مشاوره FGE در یادداشتی نوشت: روسیه در واقع بلافاصله صادرات نفت را از اروپا به چین تغییر داده است و در حالیکه انتظار می‌رود مجموع صادرات روسیه در سال ۲۰۱۸ بر مبنای سال به سال تغییری نداشته باشد، این خبر خوبی برای قیمت اورال به دلیل کمبود عرضه این گرید از بندر پریمورسک است.

ضرر اروپا از دوستی نفتی روسیه و چین

با اقدام روسیه برای عرضه میزان بیشتری از نفت خود به بازار چین، اروپا با صورتحساب بالاتری برای واردات نفت روبرو خواهد شد.

به گزارش بلومبرگ، شرکت مشاوره FGE در یادداشتی نوشت: روسیه در واقع بلافاصله صادرات نفت را از اروپا به چین تغییر داده است و در حالیکه انتظار می‌رود مجموع صادرات روسیه در سال ۲۰۱۸ بر مبنای سال به سال تغییری نداشته باشد، این خبر خوبی برای قیمت اورال به دلیل کمبود عرضه این گرید از بندر پریمورسک است.

انتظار می‌رود افزایش صادرات نفت روسیه به مقصد چین، میزان صادرات از پریمورسک را در ژانویه و فوریه کاهش دهد و جریان خط لوله به اروپای شرقی را در مارس کاهش دهد. صادرات گرید اورال از این بندر در ژانویه نسبت به مدت مشابه سال گذشته احتمالا ۱۶۰ هزار بشکه در روز کاهش خواهد یافت اما میزان عرضه از نوورروسیسک در دریای سیاه ممکن است ثابت بماند و تا حدی احتمال افزایش آن وجود دارد.

طبق اعلام این شرکت مشاوره، این تغییر جهت صادرات، قیمت اورال را در اواخر دسامبر نسبت به ماه پیش از آن بالا برد. این گرید حدود ۶۰ سنت در هر بشکه نسبت به نفت برنت گران‌تر شد.

چین عمده نفت روسیه را از طریق خطوط زمینی و حمل دریایی از بنادر شرقی کازمینو، دیکاستری و پریگورودنوی وارد می‌کند. فعالیت یک مجرای دوم میان دو کشور در روز سال نو آغاز شد و ظرفیت واردات نفت اسپوی چین را به ۳۰ میلیون تن در سال یا حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز رساند. این دو خط موازی یکدیگر میان موهه در مرز و داکینگ در شمال شرقی استان هیلونگ جیانگ فعالیت می‌کنند.

این کشور آسیایی همچنین درصدد گسترش روابط انرژی خود با روسیه است. شرکت CEFC" چاینا انرژی" پس از اینکه ۹ میلیارد دلار سهم در شرکت روس‌نفت را سال گذشته خریداری کرد از یک شرکت بازرگانی کوچک محلی به یک شرکت جهانی بزرگ تبدیل شده و نخستین محموله نفت روسی را در نوامبر فروخت. روس‌نفت برای این شرکت ۶۰.۸ میلیون تن نفت شامل اورال، اسپو و سوکول را در مدت پنج سال عرضه خواهد کرد.

طبق آمار گمرکی، روسیه ۵.۱۲ میلیون تن معادل حدود ۱.۳ میلیون بشکه در روز نفت در نوامبر به چین صادر کرد. این کشور قصد دارد فروش گاز طبیعی را از طریق خط لوله "نیروی سیبری" تا دسامبر سال ۲۰۱۹ آغاز کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد