ربیعی: برنامههای دولت برای دراز مدت است!
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامههای دولت دوازدهم برای دراز مدت برنامهریزی شده اما برای رسیدن به جهش مدنظر به یک امنیت روانی و سرمایهگذاری چندین ساله نیاز داریم.
خبرگزاری تسنیم: علی ربیعی پیشاز ظهر امروز در ششمین جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: استان کردستان بهدلیل ظرفیت و پتانسیلهای موجود جای پیشرفت و شرایط توسعه را دارد.
وی گفت: متأسفانه استان کردستان و مناطق کردنشین علیرغم ظرفیتهای طبیعی مناسب، منابع آبی و نیروی انسانی با تجربه و متخصص هنوز عقبماندگی دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وی تصریح کرد: در کردستان زنان زحمتکش پا به پای مردان کار و تلاش میکنند و باید این مزیت را با برنامهریزی و سیاستگذاری در راستای توسعه پیوند بدهیم.
بخش غیرنفتی کشور امسال 6 درصد رشد یافت
وی میزان رشد اقتصادی در سالهای گذشته را مثبت ارزیابی کرد و گفت: علیرغم شوک قیمت نفتی از سال 93 تاکنون رشد اقتصادی خوبی داشتیم و در شش ماهه نخست امسال نیز 6 درصد رشد غیر نفتی داشتیم.
ربیعی افزود: در چهار و نیم سال گذشته رشد اقتصادی در حال افزایش بوده و باید استانهای دارای مزیت بهدلیل فراهم بودن زیرساختها از این رشد بهره بیشتری ببرند.
وی اظهار کرد: سیاست وزارت کار فراهم کردن زمینه و زیرساخت لازم برای جذب سرمایهگذار در استانهایی بوده که تاکنون در آن مناطق سرمایهگذاری نشده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در بودجه سال 97 برای اجرایی کردن برنامه اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی اعتبارات خوبی به تمام استانهای کشور اختصاص یافته و سهم استانها تعیین شده و "اشتغال و فقرزدایی" دو شاخص اصلی است.
وی اضافه کرد: نگاه وزارت به حوزه اشتغال فراگیر استان کردستان زیرساختی نبوده بلکه براساس محرومیت و نرخ بالای بیکاری در استان اعتبارات لازم به این بخش تخصیص یافته تا نابرابریها را کم کنیم.
برنامههای دولت برای دراز مدت برنامهریزی شده است!
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برنامههای دولت برای دراز مدت برنامهریزی شده است! خاطر نشان کرد: رویکرد دولت دوازدهم گذر از کوتاه مدتبینی به سمت دراز مدتبینی بوده و برای رسیدن به جهش مدنظر به یک امنیت روانی و سرمایهگذاری چندین ساله نیاز داریم.
وی افزایش قدرت خرید مردم و ارتقای رفاه اجتماعی در دراز مدت را از دیگر سیاستها و برنامههای دولت دانست و عنوان کرد: سیاست دولت دوازدهم در مناطق مرزی از سیستان و بلوچستان تا کردستان با توجه به ظرفیتهای زیادی که برای جهش دارد، در سایه عقلانیت و مدیریت ایجادشدنی است!
ربیعی با تاکید بر بهکارگیری نخبگان کرد در ساختارهای تصمیمگیری کشور افزود: قطعاً استفاده از ظرفیتهای نیروی انسانی و نخبگان کردستان تأثیر بهسزایی در پیشرفت کشور دارد.
"صنایع دستی و مشاغل خانگی" از ظرفیتهای بانه است
وی موقعیت شهر بانه را از لحاظ گردشگری یک مزیت دانست و اظهار کرد: مرزی بودن و وجود مجتمعهای تجاری از مزیتهای این شهرستان است اما اگر بتوانیم زمینه اقامت مسافران را هم با ایجاد زیرساختها در این شهر فراهم کنیم این منطقه توسعه بیشتری پیدا میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: صنایع دستی و مشاغل خانگی در بانه از دیگر ظرفیتهای این شهرستان بوده و میتوان با استفاده از این ظرفیتها صنعتهای کوچک و زمینه اشتغال پایدار را در منطقه فراهم کرد.
دیدگاه تان را بنویسید