تعرفههای ارتباطی باید آزادسازی شود
رگولاتور ارتباطی با بیان اینکه تقویت رقابت از طریق آزادسازی و تغییر سازوکارهای تعرفهگذاری و ایجاد سامانههای نظارتی هوشمند انجام میشود، گفت: باید به سمت آزادسازی تعرفهها حرکت کنیم.
باشگاه خبرنگاران: حسین فلاح جوشقانی که در مراسم تودیع صادق عباسی شاهکوه؛ معاون پیشین بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری و معارفه نسترن محسنی؛ سرپرست این معاونت سخن میگفت با اشاره به این مطلب گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی پس از 14 سال فعالیت دوره گذار به نسل چهارم رگولاتوری را طی میکند و بر همین اساس باید در اقدامات مرتبط با حوزه وظایف سازمان خود را با روندهای موجود در دنیا منطبق کنیم.
رگولاتور ارتباطی افزود: در بخش تقویت رقابت از طریق ساز و کارهای تعرفهگذاری باید به سمت آزادسازی تعرفهها حرکت کنیم که البته بخشی از این کار در معاونت بررسیهای فنی و صدور پروانه آغاز شده و باید در آینده نزدیک کامل شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح تقویت نظارت هوشمند بهعنوان یکی دیگر از اولویتهای رگولاتوری گفت: بخش نظارت رگولاتوری باید با ایجاد سامانههای نظارتی هوشمند در راستای صیانت مطلوبتر از حقوق مردم و کاربران حرکت کند.
وی موفقیت در پیادهسازی این دو اولویت را پیش شرط حرکت به سمت رگولاتوری نسل چهارم عنوان کرد و افزود: تحقق این موضوع نیازمند تلاش و مشارکت همه دستاندرکاران در این حوزه، اصلاح مقررات و حذف مقررات زاید و بالابردن کیفیت نظارت در همه بخشهاست.
او همچنین در این جلسه ضمن قدردانی از تلاشهای صادق عباسی شاهکوه در کسوت معاون پیشین بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری اظهار کرد: دکتر عباسی شاهکوه در کنار تخصص و تعهد کاری، در حوزه مقرراتگذاری و تدوین پیشنویس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات صراحت داشتند و بر مبنای صداقت تمام اقدامات مربوط به حوزه بررسیهای فنی و صدور پروانه را پیش میبردند چرا که صداقت و صراحت دو روی یک سکهاند.
وی با اشاره به جایگاه جدید عباسی شاهکوه بعنوان مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: با حضور ایشان اقدامات بسیار زیربنایی در رگولاتوری انجام شد و مطمئنا با دانش و تجربهای که دارند در هدایت یکی از اصلیترین ارکان وزارت ارتباطات در بخش زیرساخت کشور نیز اهداف بزرگی را محقق خواهند کرد.
دیدگاه تان را بنویسید