چرا مدیران مقابل واگذاری سهام کنترلی مقاومت می‌کنند؟

کد خبر: 705646

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: ویژگی واگذاری شرکتهای کنترلی این است که مدیران این شرکتها صندلی و منافع خود را از دست می‌دهند و به همین دلیل است که زمانی که اقدام به عرضه این قبیل شرکتها می‌کنیم مقاومتها در برابر خصوصی‌سازی سخت‌تر می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: ویژگی واگذاری شرکتهای کنترلی این است که مدیران این شرکتها صندلی و منافع خود را از دست می‌دهند و به همین دلیل است که زمانی که اقدام به عرضه این قبیل شرکتها می‌کنیم مقاومتها در برابر خصوصی‌سازی سخت‌تر می‌شود.
پوری حسینی در مجمع سازمان خصوصی‌سازی که دیروز بعدازظهر در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شد گفت: در سال 95 این سازمان 16 هزار و 500 میلیارد تومان تکلیف بودجه‌ای بر عهده داشت که بالغ بر 16 هزار و 431 میلیارد تومان از این رقم تحقق یافته است که از این نظر سال 95 تنها سالی در تاریخ اجرای خصوصی‌سازی در کشور است که به تحقق 100 درصدی وظایف بودجه‌ای نزدیک شده‌ایم.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی افزود: نگاهی به وضعیت واگذاریها در کشور نشان می‌دهد تا پیش از دولت یازدهم حدود 100 هزار میلیارد تومان واگذاری داشته‌ایم که این رقم در چهار سال دولت یازدهم 42 هزار میلیارد تومان را شامل می‌شود، یعنی در دولت یازدهم بیش از 30 درصد واگذاریهای تاریخ خصوصی‌سازی صورت گرفته است. وی همچنین تصریح کرد: تا پیش از دولت یازدهم تنها 18 درصد واگذاریها به بخش خصوصی واقعی بوده، این در حالی است که در دولت یازدهم 66 درصد واگذاریها به بخش خصوصی واقعی انجام شده است. پوری حسینی اضافه کرد: تا پیش از دولت یازدهم در مجموع 73 درصد از اهداف بودجه‌ای تحقق یافته، در حالی که در 4 سال دولت یازدهم در مجموع 86 درصد اهداف بودجه‌ای تحقق پیدا کرده است. وی همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای ساماندهی طرح سهام عدالت در سال 95 گفت: کنترل و نظارت بر برگزاری مجامع عمومی و فوق العاده 60 شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت در سال 95، بررسی کارشناسانه عملکرد و میزان سوددهی هر یک از شرکتهای موجود در پرتفوی سهام عدالت و پیگیری وصول آنها، پالایش و بروزرسانی بانک اطلاعات مشمولان سهام عدالت، محاسبه و اعمال میزان اقساط پرداختی توسط 49 میلیون نفر از مشمولان و تنظیم صورتحساب آنها، رونمایی از سامانه سهام عدالت، فراهم آوردن امکان پرداخت بقیه اقساط تسویه نشده، راه‌اندازی مرکز پاسخگویی تلفنی سهام عدالت و پیگیری و راهبری پرداخت بودجه تخصیصی به شرکت‌های تعاونی سهام عدالت شهرستانی از جمله این اقدامات است. رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به این که بیش از 50 درصد شرکتهای باقی‌مانده در لیست واگذاریها شرکتهایی هستند که سهام آنها کنترلی است گفت: در 12 سال قبل از دولت یازدهم 11 درصد واگذاریهای کنترلی صورت گرفته، در حالی که در 4 سال گذشته 17 درصد واگذاریهای کنترلی انجام شده که بر این اساس بیش از یک و نیم برابر کل واگذاریهای کنترلی در دولت های قبل در دولت یازدهم انجام شده است. وی اضافه کرد: ویژگی شرکتهای کنترلی این است که مدیران این شرکتها در صورت واگذاری صندلی و منافع خود را از دست می‌دهند و به همین دلیل است که زمانی که اقدام به واگذاری این قبیل شرکتها می‌کنیم مقاومتها در برابر خصوصی‌سازی سخت‌تر می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت