ایرلاین‌های عربی؛ قربانی تنش بین دولت‌های عربی

کد خبر: 680764

افزایش تنش ها بین قدرت های عربی موجب لطمه دیدن شرکت های بزرگ هوایی شده که پیش از این نیز از قیمت های پایین نفت و ممنوعیت ورود لپتاپ ها به پروازها آسیب دیده بودند.

خبرگزاری تسنیم: افزایش تنش ها بین قدرت های عربی موجب لطمه دیدن شرکت های بزرگ هوایی شده که پیش از این نیز از قیمت های پایین نفت و ممنوعیت ورود لپتاپ ها به پروازها آسیب دیده بودند.
به نقل از رویترز، افزایش تنش ها بین قدرت های عربی موجب لطمه دیدن شرکت های بزرگ هوایی شده که پیش از این نیز از قیمت های پایین نفت و ممنوعیت ورود لپتاپ ها به پروازها آسیب دیده بودند. این وضعیت، قطب های هوانوردی منطقه خلیج فارس را در معرض خطر عدم قطعیتی منطقه ای و فراهم شدن زمینه برای دیگر ایرلاین های رقیب قرار داده است.

بسته شدن غیر منتظره آسمان اکثر همسایه های قطر به روی هواپیماهای این کشور و محدودیت اعمال شده بر اتباع این کشور مسافران را با دشواری هایی مواجه ساخته است. الکساندر دی خونیاک، رئیس اتحادیه حمل و نقل هوایی بین المللی پس از نشست 200 ایرلاین جهان در مکزیک گفت: «این وضعیت همه ما را کاملا غافلگیر کرده است.» عربستان، مصر، امارات و بحرین کلیه روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده اند و ارتباطات حمل و نقلی را نیز متوقف ساخته اند. شرکت قطر ایرویز که برای دومین بار در طی 3 سال گذشته در وسط یک تنش دیپلماتیک گیر افتاده، ناگزیر شده تا مسیر ده ها پرواز خود را تغییر دهد و پروازهای خود به آن سوی مرزها را از آسمان ایران انجام دهد. بدین ترتیب ثروتمندترین کشور جهان از نظر درآمد سرانه شهروندانش، تقریبا در میان یک منطقه پرواز ممنوع حبس شده است. این یک اتفاق بسیار ناگوار برای شرکتی است که زمانی غیرقابل توقف به نظر می رسید و ده ها میلیارد دلار صرف خرید هواپیما کرده و در این زمینه با شرکت های آمریکایی رقابت می کند. جان استریکلند، مشاور امور هوانوردی دولت انگلیس گفت: «کل مدل تجاری قطر مبتنی بر تبدیل شدن به یک قطب پروازی است. آنها در زمینه فرودگاهی و خرید هواپیما سرمایه گذاری سنگینی کرده اند. آنها در حال از دست دادن یکی از منابع کلیدی تامین (ترافیک) هوایی از بازارهای مهم داخلی هستند.» وی افزود: «با توجه به محدودیت های اعمال شده، اکنون نه تنها تغییر مسیر برخی از پروازها به یک مشکل تبدیل شده، بلکه به دلیل انجام برخی پروازهای غیرمستقیم، مسیرها هم طولانی تر خواهد شد. این موجب افزایش زمان و هزینه می شود و اختلالاتی در برنامه ریزی ها از جنبه ایجاد ارتباطات هوایی پدید می آورد.»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت