خبرگزاری تسنیم: در چند سال اخیر بخش تولید با رکود روبه رو است و همین امر باعث شده تا تعدادی از واحدها تعطیل و نیمه تعطیل باشند. در این شرایط دولت با طرح "رونق تولید" درصدد رفع رکود بازار و مشکلات واحدهای تولیدی برآمد اما ایرادات این طرح و مانع تراشی سیستم بانکی عاملی شد تا تولیدکنندگان نتوانند نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنند.
در حال حاضر رکود بازار هر روز بر حجم مشکلات تولیدکنندگان اضافه میکند و دولت هم سیاست جدیدی را برای تغییر شرایط ندارد. البته با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال و کمبود نقدینگی بخشی از واحدهای تولیدی اقدام به افزایش قیمت محصولات کردهاند.به عنوان نمونه بازار لوازم خانگی طی روزهای اخیر با افزایش قیمت در انواع محصولات مواجه شده است.
کارخانجات دلیل این افزایش قیمتها را هزینههای تولید میدانند و معتقدند با توجه به هزینههای تولید چارهای جز افزایش قیمت ندارند. از طرف دیگر واردکنندگان هم نوسانات قیمت دلار را بهانه کرده و آنها نیز اقدام به افزایش قیمت نموده اند.
این روزها رشد قیمت در بخش لوازم خانگی به 6 درصد رسیده است و سازمان حمایت به عنوان دستگاه نظارتی باید به این موضوع ورود پیدا کند.
دیدگاه تان را بنویسید