خبر رویترز درباره موانع جدید خرید هواپیمای ایران

کد خبر: 490789

رویترز اعلام کرد: ایران اندکی پس از دریافت هواپیماها به دنبال بانک‌ها یا شرکت‌های لیزینگ برای پرداخت خریدهای خود می‌گردد و ممکن است بانک‌های غربی از پشتیبانی مالی خرید هواپیما و دیگر قراردادهای ایران تا زمان مشخص شدن قوانین وزارت خزانه‌داری آمریکا خودداری کنند.

خبرگزاری فارس: مدیر ارشد اجرایی تشکیلات هوافضای دبی، یکی از معدود شرکت‌های لیزینگ هواپیما در حاشیه خلیج فارس به رویترز گفت انتظار می‌رود با توجه به تقاضای چشمگیر از سوی ایران، این شرکت 30 تا 35 هواپیما به 97 هواپیمای موجود خود بیفزاید.
فیروز تاراپور در مصاحبه با رویترز گفت خطوط هوایی ایران به محض دریافت هواپیما به دنبال اجازه آنها خواهند بود. تاراپور ادامه داد: «ما امیدواریم که 30 تا 35 هواپیمای دیگر رزرو کنیم که شامل هواپیماهای پهن‌پیکر و باریک پیکر و توربین‌دار هستند.» اندکی پس از دریافت هواپیماها، خطوط هوایی به دنبال بانک‌ها یا شرکت‌های لیزینگ برای پرداخت خریدهای خود می‌گردند. یک ساختار مشهور این است که ایرلاین‌ها هواپیما را می‌فروشند و سپس آن را دوباره اجاره می‌کنند. وی افزود: «من فکر می‌کنم در کوتاه‌مدت هم فرصتی وجود دارد چراکه اجاره‌دهندگان تجهیزات آماده دارند و همچنین زمانی‌که ایر‌لاین هواپیمای جدید را تحویل بگیرد و نیاز به تامین مالی یا راه حل‌های لیزینگ داشته باشد.» تشکیلات هوافضای دبی 37 هواپیمای ای‌تی‌آر 72-600s دارد و می‌تواند 20 فروند دیگر سفارش دهد و این مدل دقیقا هواپیمایی است که ایران با شرکت فرانوسی- ایتالیایی آی‌تی‌آر بر سر خرید ان توافق کرده است. میلیاردها دلار از دارایی‌های ایران به دنبال توافق هسته‌ای آزاد شده است اما در حالی‌که ایران از بانک‌های خارجی می‌خواهد تا از بازسازی بخش هوایی آن حمایت کنند، موانع قانونی، مالی و نظارتی همچنان پابرجاست. ممکن است بانک‌های غربی از پشتیبانی مالی خرید هواپیما از سوی ایران و همچنین دیگر قراردادها تا زمان مشخص شدن قوانین وزارت خزانه‌داری آمریکا برای استفاده از سیستم مالی این کشور خودداری کنند. برخی از بانک‌های ایران به سیستم سوئیفت متصل شده‌اند درحالی‌که بیساری دیگر همچنان به این شبکه متصل نشده‌اند. ماریان پیستیک مدیر ارشد اجرایی شرکت مشاوراتی هوانوری آئروتاسک گفت فعالیت‌های قانونی ایران 2 سال زمان می‌برد تا استاندارهای بین‌المللی را کسب کند. پیستیک افزود قوانین هوانوردی باید فرآیند تملک ثانوی را آسان‌تر کند و باید این کشور معاهده کیپ تاون را که یک معاهده بین‌المللی در مورد دارایی‌های متحرک نظیر هواپیماست امضا کند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت