قیمت انواع میوه داخلی و قاچاق اعلام شد

کد خبر: 485559

میوه رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار در پاسخ به دلیل فروش میوه‌های قاچاق در بازار ،با وجود تولید مناسب و مشابه داخلی، گفت: متقاضی خرید این میوه‌های خارجی در بازار مصرف وجود دارد.

خبرگزاری تسنیم: حسین مهاجران اظهار کرد: میوه‌های داخلی قیمت مناسبی در بازار مصرف دارند و نوسان آنچنانی ندارند.

وی افزود: درمیان میوه های مصرفی مردم در میادین مرکزی میوه و تره بار تنها قیمت لیمو ترش،نارنگی و پیاز بالا است که قیمت محصول پیاز تا چند روز آینده با آمدن تولیدات جدید کاهش می‌یابد.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار ادامه داد: در حال حاضر هر کیلوگرم پیاز در میادین مرکزی میوه و تره بار هزار و 400 تا هزار و 800تومان و سیب زمینی 600 تا هزار، خیار هزار و 500 تا 3 هزار تومان و گوجه فرنگی 800 تا هزار و 800 تومان به فروش می‌رسد.

دلیل افزایش قیمت نارنگی

وی خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه برداشت نارنگی شمال به پایان رسیده است و این محصول کمتر به بازار عرضه می‌شود و نارنگی جنوب بی رقیب مانده است هرکیلو از این محصول 6 تا 8 هزار تومان به فروش می‌رسد.

مهاجران تصریح کرد: قیمت پرتقال نیز کماکان با توجه به فروانی عرضه این محصول در بازار ارزان است به طوری که هر کیلوگرم پرتقال شمال هزار و 500 تا 3 هزار تومان، پرتقال جنوب 2 هزار تا 2 هزار و 500 تومان و پرتقال جنوب کوهستان 5 هزار تا 5 هزار و 500 تومان و لیمو ترش 5 هزار و 500 تا 6 هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت میوه های پرمصرف قاچاق

وی با اشاره به اینکه میوه های خارجی قاچاق به وفور در بازار کشور مشاهده می‌شود، افزود: هر کیلوگرم نارنگی پاکستانی حدود 4 هزار و 200 تومان، لیمو ترش پاکستانی 10 هزار تومان و پرتقال مصری 6 هزار تومان به فروش می‌رسد.

مهاجران اظهار کرد:در حال حاضر میوه‌های دیگری حتی میوه‌های غیر فصل خارجی مانند: هلو و آلوی ترکیه، گلابی چینی، انگور شیلی به صورت قاچاق در بازار عرضه می‌شود.

تقاضا توجیه فروش میوه قاچاق

این مقام مسئول در حوزه خرده فروشی میوه و تره بار در پاسخ به این سوال که چرا این میوه‌های خارجی با وجود ممنوعیت ورود به کشور، در بازار عرضه می‌شود گفت: متقاضی خرید این میوه‌های خارجی در بازار مصرف وجود دارد .

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزای تسنیم، وضعیت تولید مرکبات در سال جاری مناسب و اصطلاحا سال آور آن است به طوری که میزان تولید مرکبات بیشتر از نیاز بازار مصرف است و قیمت فروش این محصول برای باغداربه صرفه نیست. در چنین شرایطی ما شاهد آن هستیم که پرتقال مصری یا نارنگی پاکستانی، کماکان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار همچنین، با اشاره به انجام عملیات ذخیره سازی میوه برای ایام پایانی سال، گفت: ذخیره سازی میوه برای شب عید کماکان درحال انجام است و منتظر اعلام سیاست‌های دولت در این زمینه هستیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت