دست یابی به اهداف سند راهبردی بانک کشاورزی

کد خبر: 464734

سند راهبردی بانک کشاورزی برنامه های جدیدی را پیش روی بانک قرار داده است .

تابناک: مرتضی شهید زاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در یک ساله اخیر که در راس هرم مدیریتی بانک قرار گرفته به حرکت های برنامه محور و بازگشت به روزهای طلایی اعتقاد راسخ دارد در این مسیر وی بنابر سند راهبردي این بانك تا افق سال 1396 تاکید دارد که بنابر هدف بنیادی ترسیمی باید به رشد درآمد بيشتر و سطح زندگي بالاتر همه مشتريان به ويژه كشاورزان دست یافت .

شهید زاده اولويت راهبردي بانک کشاورزی را افزايش توان ثروت‌آفريني کشور ، تامين مالي پايدار دولت و كاهش اتكا دولت به نفت،مشاركت فعال و موثر در سياستگذاري و قانون گذاري،تقویت انضباط، سلامت و شفافیت مالی- اداری،ارتقاء هم افزايي درون سازماني و همكاري فرا سازماني، ايجاد و يكپارچه سازي سامانه هاي اطلاعات مديريتي و عملياتي، توسعه هدفمند سرمايه هاي انساني و سازماني عنوان می کند .
کاهش نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات یکی از مولفه ای است که در برنامه راهبردی و در بخش افزایش توان ثروت آفرینی کشور با دو آیتم کاهش مطالبات غیرجاری و رشد تسهیلات پرداختی دنبال می شود .
شهید زاده در راستای حرکت در این مسیر موفق شده است تسهیلاتی را که بانک با نرخ ترجیحی از محل خط اعتباری بانک مرکزی به بخش کشاورزی پرداخت کرده است و به دلایل مختلف این خط اعتباری دچار نوسان شد و بانک را در مقاطعی با مشکل روبرو کرد را مدیریت کرده تا جایی که 11 هزار میلیارد تومان اضافه برداشتی بانک از بانک مرکزی را تا پایان اذر ماه 93 به 6 هزار و 900 میلیارد تومان در پایان مرداد 94کاهش دهد و البته روند اضافه‌برداشت هم متوقف شده است.
البته در راستای حرکت در این مسیر استراتژیک مدیرعامل بانک کشاورزی در زمینه وصول بدهی دولت به بانک کشاورزی نیز حرکت هایی داشته است . بر این اساس حدود 8 هزار میلیارد تومان طلب از دولت که عمده این بدهی‌ها مربوط به سال 84 به بعد بوده است که بانک در صدد رایزنی برای وصول آن است .
رئیس هیأت‌مدیره بانک کشاورزی اخیرا اذعان دارد که مبلغ 234 هزار و 621 میلیارد ریال، از مطالبات بانک در سال 93 وصول شده است که نسبت به سال قبل 16 درصد افزایش دارد.
رعایت بهداشت اعتباری و پیگیری وصول مطالبات از بدهکاران یکی دیگر از اولویت هایی است که شهید زاده به آن تاکید دارد. وی اذعان دارد که بانک نباید متکی به منابع بانک مرکزی باشد و باید با قطع وابستگی از این منابع در جهت تجهیز منابع از بازارهای جدید حرکت کند . بر این اساس بانکئ کشاورزی برای تداوم برنامه های متعدد خود نیاز به 50 هزار میلیارد ریال منابع جدید دارد که در برنامه های جذب سپرده های مردمی و تزریق منابع از طریق بازارهای مالی را دنبال می کند .
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت