شروط پرداخت وام ۸۰ میلیونی مسکن

کد خبر: 432055

متقاضیان دریافت وام ۸۰ میلیونی مسکن برای دریافت این تسهیلات باید توجه کنند که واحدهایی مشمول این تسهیلات می شوند که علاوه بر نوساز بودن واحد مسکونی،‌ مقررات ملی ساختمان و آیین‌نامه ۲۸۰۰ در ساخت آن رعایت شده و تأییدیه استحکام بنا را دریافت کرده باشد.

فارس: 19 خرداد امسال صندوق پس‌انداز مسکن یکم با حضور وزیر راه و شهرسازی ،رئیس‌کل بانک مرکزی و مدیر عامل بانک مسکن افتتاح و مقرر شد تا بانک مسکن پس از سپرده گذاری از سوی متقاضیان اقدام به پرداخت تسهیلات 80 میلیون تومانی کند.

بر اساس این گزارش، سقف فردی تسهیلات قابل اعطا بر روی هر واحد مسکونی در شهر تهران 800 میلیون ریال، در شهرهای بزرگ بالای 200 هزار نفر جمعیت 600 میلیون ریال و سایر مناطق شهری معادل 400 میلیون ریال تعیین شد.

حداقل متوسط موجودی در هر دوره شش ماهه برای کسب سقف‌های تسهیلاتی 800 میلیون ریال، 600 میلیون ریال و 400 میلیون ریال، به ترتیب 135 میلیون ریال، 100 میلیون ریال و 67 میلیون ریال تعیین می‌شود.

دارندگان حساب‌های صندوق پس‌انداز مسکن یکم قادر خواهند بود پس از گذشت حداقل 12 ماه (2 دوره) از تاریخ افتتاح حساب خود با رعایت متوسط موجودی‌های لازم، از سقف تسهیلات با سپرده طرح برخوردار شوند.

بر اساس این گزارش، بانک مسکن نیز در تازه ترین گزارش خود جزئیات جدید شرایط متقاضیان دریافت وام 80 میلیون تومان خرید مسکن، واحد مسکونی مورد خرید و نحوه سپرده‌گذاری در این بانک برای دریافت تسهیلات جدید مسکن را اعلام کرد که بر اساس آن پرداخت این تسهیلات تنها به سرپرستان خانوار تعلق خواهد گرفت و متقاضی دریافت تسهیلات نباید از تسهیلات بانک مسکن یا سایر بانک‌ها برای خرید، احداث واحد مسکونی، انتقال سهم‌الشرکه یا تغییر واحد مسکونی استفاده کرده باشد.

بانک مسکن شرایط تکمیلی متقاضیان دریافت وام 80 میلیون تومانی خرید مسکن، واحد مسکونی مورد خرید و نحوه سپرده‌گذاری و افتتاح حساب پس‌انداز مسکن یکم را اعلام کرد.

*شرایط متقاضی تسهیلات/پرداخت تسهیلات به سرپرستان خانواری که همسر آنان فوت یا جدا شده

بر اساس اعلام این بانک، متقاضیان متأهل، باید سرپرست خانوار باشند. همچنین آن دسته از سرپرستان خانواری که همسر آنان فوت یا جدا شده ولی حضانت فرزند بر عهده آنان است، می‌توانند حساب پس‌انداز مسکن یکم افتتاح کنند.

همچنین متقاضی دریافت تسهیلات نباید خود، همسر یا فرزندان صغیر وی از تسهیلات بانک مسکن یا سایر بانک‌ها برای خرید، احداث واحد مسکونی، انتقال سهم‌الشرکه یا تغییر واحد مسکونی استفاده کرده باشد.

*دریافت‌کنندگان وام جعاله 10 میلیون تومانی نمی‌توانند متقاضی دریافت این تسهیلات شوند

بر اساس اعلام اخیر بانک مسکن، دریافت‌کنندگان وام جعاله 10 میلیون تومانی بانک مسکن و سایر بانک‌ها نیز نمی‌توانند متقاضی دریافت این تسهیلات شوند اما ولی دریافت‌کنندگان وام‌های خرید یا جعاله مسکن مؤسسات مالی و اعتباری (غیر از بانک‌ها) می‌توانند متقاضی دریافت تسهیلات 80 میلیون تومانی بانک مسکن باشند.

از دیگر شرایط متقاضی، عدم دریافت امکانات دولتی تهیه مسکن بر اساس استعلام فرم «ج» از وزارت راه و شهرسازی شامل زمین، مسکن، تسهیلات یارانه‌ای و ... است.

*شرایط واحد مسکونی برای دریافت تسهیلات 80 میلیون تومانی/رعایت مقررات ملی ساختمان و آیین‌نامه 2800

بنا به اعلام بانک مسکن، واحد مسکونی مشمول تسهیلات 80 میلیون تومانی این بانک باید علاوه بر نوساز بودن،‌ مقررات ملی ساختمان و آیین‌نامه 2800 در ساخت آن رعایت شده و تأییدیه استحکام بنا را دریافت کرده باشد.

بانک مسکن نوساز بودن ملک را گذشتن حداکثر هفت سال از تاریخ صدور جواز ساخت و سه سال از تاریخ صدور پایان کار ساختمانی اعلام کرده است.

*نحوه سپرده‌گذاری

بر اساس اعلام بانک مسکن، متقاضی دریافت وام 80 میلیون تومانی باید در زمان افتتاح حساب پس‌انداز مسکن یکم، 6 میلیون و 700 هزار تومان را در این بانک سپرده‌گذاری کند؛ ولی برای دریافت وام 80 میلیونی باید در 6 دوره 6 ماهه، حداقل متوسط موجودی به مبلغ 13 میلیون و 500 هزار تومان (در هر دوره به صورت مجزا) را در حساب خود داشته باشد تا متقاضی بتواند پس از 36 ماه (3 سال) این وام را دریافت کند؛ اما اگر بخواهد بعد از گذشت 2 دوره 6 ماهه (یک سال) وام 80 میلیون تومانی دریافت کند، باید حداقل موجودی متقاضی در پایان یک سال از زمان افتتاح حساب 40 میلیون تومان باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت