ایسنا: رئیس اتاق اصناف ایران با تشریح جزئیات توافق 11 بندی سازمان امور مالیاتی و اصناف کشور، از تقسیط مالیات مودیان صنفی کشور خبر داد و گفت: برای نخستین بار اصناف و سازمان امور مالیاتی به یک توافق "برد- برد" دست یافته اند. علی فاضلی در تشریح جزئیات بیشتر این توافق مالیاتی، تصریح کرد: تمامی مودیان صنفی در کل کشور با تکمیل اظهارنامه های الکترونیکی می توانند امسال بر اساس این توافق نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنند. وی از تمامی تشکل های صنفی و اتحادیه های سراسر کشور درخواست کرد که اشکالات مودیان صنفی در پر کردن فرم های اظهار نامه های الکترونیکی را در کوتاه ترین زمان حل و فصل کنند و تاکید کرد: اصناف حداکثر تا31 تیرماه امسال زمان مقرر تعیین شده نسبت به تکمیل و ارسال اظهارنامه های الکترونیکی اقدام کنند تا در شمول این توافق مالیاتی قرار گیرند. فاضلی با یادآوری اینکه بر اساس توافقی که با سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده مقرر شده است که 40 درصد مالیات ها به صورت نقدی و الباقی در شش قسط توسط مودیان پرداخت شود، بیان کرد: این شش قسط توسط مودیان تا پایان دیماه سال جاری مطابق با یک برنامه زمان بندی پرداخت خواهد شد.
رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص میزان افزایش مالیات ها در سال جاری توضیح داد: بر اساس بند "ج" قانون مالیاتی 80 درصد مشمولانی که تا سقف یک میلیون تومان مالیات در سال 1391 پرداخت کرده اند برای سال مالی 1392 با چهار درصد افزایش درپرداخت مالیات روبرو خواهند شد. وی افزود: همچنین آن دسته از مودیانی که بین یک تا سه میلیون تومان مالیات در سال 1391 پرداخت کرده اند برای سال مالی 1392 مشمول 9 درصد افزایش مالیات خواهند شد و آن دسته از مودیانی که از سه میلیون تومان به بالا مالیات پرداخت کرده اند، با 14 درصد افزایش مالیات روبرو خواهند شد. فاضلی همچنین درباره درصد نمونه گیری مالیاتی اصناف در سال جاری هم گفت: مودیانی که تا سقف یک میلیون تومان مالیات پرداخت می کنند، چهار درصدشان مشمول نمونه گیری مالیاتی خواهند شد. رئیس اتاق اصناف ایران با تاکید بر اینکه مودیانی که بین یک تا سه میلیون مالیات پرداخت کرده اند، مشمول پنج درصد نمونه گیری مالیاتی می شوند، تصریح کرد: همچنین مودیانی که بیش از سه میلیون تومان مالیات پرداخت نموده اند، مشمول هشت درصد نمونه گیری خواهند شد. وی با تاکید بر اینکه تمامی مودیانی که در این طرح مشمول می شوند
از حمایت کامل اتاق اصناف و سایر اتحادیه ها و تشکلهای صنفی کشور برخوردار خواهند بود، تاکید کرد: بر اساس توافقی که با سازمان امور مالیاتی انجام شده مطابق با لیستی که توسط اتحادیه ها ارائه می شود بحث نمونه گیری انجام خواهد شد. فاضلی از این توافق به عنوان یک توافق " برد - برد" بین اصناف و سازمان امور مالیاتی یاد کرد و افزود: با این توافق هم مالیات ها به دولت در زمان مقرر وبه میزان منطقی به اقتضای شرایط اقتصادی کشورپرداخت میشود و هم مودیان کشور از حداکثر میزان افزایش مالیاتها مطلع شده و هم شرایط پرداخت تقسیطی برایشان فراهم است. وی با اشاره به فعالیت بیش از دو میلیون و 700 هزار واحد صنفی و بیش از 8500 اتحادیه صنفی و400 اتاق اصناف در سطح کشور، یادآور شد: قطعا آرامش تشکل های صنفی علاوه بر تضمین اشتغال پایدار در سطح کشور منجر به رونق اقتصادی، ارتقای امنیت اقتصادی و حتی سیاسی در سطح کشور خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید