وزیر راه: به تصادف نه بگویید و شش دونگ برانید

کد خبر: 1348533

وزیر راه و شهرسازی گفت: همه دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه آمادگی‌های لازم را برای سفرهای نوروزی دارند اما از مردم خواهش می کنیم که در این ایام به تصادف نه بگویند و شش دونگ برانند.

وزیر راه: به تصادف نه بگویید و شش دونگ برانید

فرزانه صادق در صد و سی و نهمین نشست کمیسیون ایمنی راه ها ویژه سفرهای نوروزی اظهار کرد: آمادگی حداکثری همه اثرگذاران در ایمنی سفرها وجود دارد و باید تعامل و هماهنگی حداکثری  بین این دستگاه ها نیز در تمام این ایام برای خدمات رسانی به مسافران وجود داشته باشد.

وی افزود: سازمان هواشناسی تنها مرجع اعلام اخبار و اوضاع جوی در کشور است که  اطلاعات لازم را به موقع در اختیار مراجع مختلف می گذارد و از دستگاه های مختلف می خواهیم که براساس گزارش های سازمان هواشناسی، برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

صادق عنوان کرد: برخی هموطنان قصد سفر خارج از کشور دارند که باید حداکثر پاسخگویی به آنها انجام شود که البته آمادگی های کامل نیز در این خصوص انجام شده است.

به گفته وی این آماده باش حداکثری در تمام وزارتخانه ها و سازمان ها پشتیبان سفرهای مردم کشور خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت نقش مادران در پویش "نه به تصادف" گفت: مادران به وسعت ایران پشتیبان سرنشینان سفر هستند، بنابراین حضور آنها باید در این پویش پر رنگ باشد.

وی در پایان گفت: از همه می‌خواهیم که در تمام حوزه های مختلف اعم از وزارت بهداشت، پلیس، وزارت صمت تمام تلاش خود را برای سفر ایمن داشته باشند  ولی از مردم خواهش می کنیم که به تصادف نه بگویید و شش دنگ برانند.

ایسنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت