همتی: ارزش واگذاری صندوقهای سرمایهگذاری نوزادان رشد خواهد کرد
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلامکرد: ارزش واگذاری صندوقهای سرمایهگذاری نوزادان در قانون جوانی جمعیت، متناسب با تورم رشد خواهد کرد.
![همتی: ارزش واگذاری صندوقهای سرمایهگذاری نوزادان رشد خواهد کرد](https://static2.fardanews.com/thumbnail/9jQtU2gzPx8y/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUj8MzgTN_QYTzImzSIOmVmw,,/%D9%87%D9%85%D8%AA%DB%8C.jpg)
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلامکرد: ارزش واگذاری صندوقهای سرمایهگذاری نوزادان در قانون جوانی جمعیت، متناسب با تورم رشد خواهد کرد.
«عبدالناصر همتی» امروز (شنبه) در گفتوگویی با بیان این مطلب تاکید کرد: بر اساس بودجهای که به وزارت اقتصاد اختصاص مییابد، میتوانیم منابع مورد نیاز این صندوقها را تامین کنیم.
وی افزود: سال های قبل این موضوع انجام شده است اما در سال جاری تاکنون نتوانسته ایم پرداختی در این خصوص داشته باشیم.
همتی ادامهداد: به طور قطع اگر بودجه تخصیص یابد، هر چه زودتر پرداختیها در این زمینه انجام خواهد شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه پرداختیها با توجه به تورم رشد خواهد کرد، گفت: برای تامین مالی با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه شده است و در صورت دریافت بودجه، بلافاصله اقدامات لازم برای خانواده هایی که فرزند نوزاد دارند و به آنها پرداختی باید صورت بگیرد، انجام خواهد شد./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید