واریزی 300 و 350 میلیونی وام زوج های جوان | چه کسانی دوباره می توانند وام ازدواج بگیرند؟ + شرایط ثبت نام
اگر یک بار پیش از سال 1388 ازدواج کردید و وام ازدواج نگرفتهاید، میتوانید برای ازدواج مجدد وام بگیرید.
یکی از مهمترین و شاید تنها وام قرض الحسنه عمر ما، وام ازدواج است. تمامی بانکهای دولتی کشور، از جمله بانک ملی، موظف به پرداخت این تسهیلات هستند. بعد از ثبت نام متقاضیان در سایت مربوطه و گزینش توسط سامانه مرکزی، در صورتی که به این بانک برای دریافت وام معرفی شوند باید ادامه فرآیند را از این مجموعه پیگیری کنند.
به گزارش کاماپرس، مبلغ وام ازدواج از 350 میلیون تومان برای هر یک از زوجین بیشتر نیست و این مبلغ نیز تحت شرایط خاصی به آنها پرداخت میشود. در صورتی که پسر زیر 25 سال و دختر زیر 23 سال سن داشته باشد، هر یک مبلغ 350 میلیون تومان وام ازدواج دریافت میکنند. اگر سن پسر و دختر از حد مشخص شده بیشتر باشد، به آنها 300 میلیون تومان وام پرداخت میشود. این وام قرض الحسنه است و تنها یک کارمزد چهار درصدی به آن تعلق میگیرد. ضمانت اصلی برای دریافت تسهیلات مذکور، داشتن ضامن رسمی است. در صورتی که متقاضی از جانب سامانه برای دریافت این وام به بانک ملی معرفی شود باید در این مجموعه سپرده قرض الحسنه افتتاح کند. بعد از دریافت این تسهیلات بازپرداخت آن تا 120 ماه انجام خواهد شد.
مبلغ اقساط وام 350 و 300 میلیون تومانی ازدواج
میزان اقساط برای وام 350 میلیون تومانی ازدواج، با توجه به نرخ کارمزد و مدت زمان بازپرداخت، 3 میلیون و 181 هزار و 818 تومان است. کل سود این مبلغ وام به 77 میلیون تومان میرسد و مجموع وام و سود آن 427 میلیون تومان خواهد بود.
مقدار اقساط برای وام 300 میلیون تومانی ازدواج، 2 میلیون و 727 هزار و 273 تومان خواهد بود. کل سود تسهیلات به 66 میلیون تومان میرسد و جمعا رقم تسهیلات و سود آن، 366 میلیون تومان اعلام شده است.
چه کسانی دوباره می توانند وام ازدواج بگیرند؟
کسانی میتوانند برای ازدواج دوم وام بگیرند که قبلا از این تسهیلات استفاده نکرده باشند.
به گزارش کاماپرس، بنابراین اگر یک بار پیش از سال 1388 ازدواج کردید و وام ازدواج نگرفتهاید، میتوانید برای ازدواج مجدد وام بگیرید.
از آنجاکه درگاه اینترنتی این وام از سال ۸۸ شروع به کار کرده و اسناد مربوط به ازدواجهای پیش از این سال موجود نیست، مزدوجین جدید میتوانند به سرعت برای اخذ تسهیلات بدون سود 180 میلیون تومانی اقدام کنند.
این افراد طبق جزء یک بند «الف» تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور باید شرایط زیر را داشته باشند:
تابعیت جمهوری اسلامی ایران
کارت ملی و کدپستی محل سکونت
زوجهای که تاریخ عقد آنها بعد از یکم فروردین ماه ۹۸ باشد
مدارک مورد نیاز برای وام ازدواج
اصل سند ازدواج
اصل شناسنامههای ضامنها
اصل کارت ملی زوجین
کدپستی و آدرس محل سکونت زوجین
کد رهگیری 10 رقمی دریافتی از سایت پس از تکمیل مراحل ثبتنام
در این خبر آمده است که اگر در صورت اعتبار سنجی، شرایط متقاضیان تکافوی اعتبار را نکند، این افراد برای ضمانت میتوانند حساب یارانه یا سهام عدالت بستگان درجه یک یا سایر داراییهای مالی آنان را به همراه یک فقره سفته و یک ضامن به بانک ارائه کنند.
مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد
گفتنی است مدت بازپرداخت تسهیلات ۱۰ سال و نرخ کارمزد آن نیز ۴ درصد است. همچنین اقساط مربوطه ۱۲۰ ماهه و سر رسید اولین قسط، یک ماه پس از دریافت وام است.
پرداخت وام ازدواج تشویقی 200 میلیونی به جوانان
معصومه فلاحیان معاون بررسیهای راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده جزییات ارائه تسهیلات تشویقی ازدواج به متولدین دهه ۶۰ را تشریح کرد و گفت: در این طرح متولدین دهه ۶۰ ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در صورت ازدواج و احراز شرایط از تسهیلات ازدواج، خرید اقساطی جهیزیه و اشتغال برخوردار میشوند.
وی بیان داشت: سقف ۱۰۰ میلیون تومانی تسهیلات ازدواج، خرید اقساطی جهیزیه به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان و وام اشتغال ۲۰۰ میلیون تومان و مضاف بر تسهیلات مصوب بانک مرکزی بابت ازدواج و فرزند آوری از جمله این تسهیلات است.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، عشایر یا ساکن روستا و یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت بودن، زوجین (هر دو زن و مرد مجرد) متولد دهه ۶۰ (متولدین ۱۳۶۹/۰۱/۰۱ تا ۱۳۶۹/۱۲/۲۹) باشند و تاریخ عقد زوجین از ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ تا ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ باشد را از شرایط عمومی متقاضیان دریافت تسهیلات اعلام کرد.
وی گفت: به متقاضیان دارای شرایط بند الف این آئین نامه که توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر بیمه شده باشند و یا بشوند، تسهیلات تشویقی ازدواج به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان اعطا خواهد شد.
فلاحیان اظهارداشت: سقف تسهیلات خرید اقساطی جهیزیه اعطایی به هر یک از افراد (هریک از زوجین) معرفیشده، حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان به صورت کالا کارت است و حداکثر مدت بازپرداخت تسهیلات اعطایی جهیزیه به هر یک از افراد معرفی شده ۳۶ ماه تعیین شده است.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: دریافتکنندگان تسهیلات قرضالحسنه از محل حساب مذکور باید برای واریز تسهیلات و پرداخت اقساط یک فقره حساب پسانداز قرضالحسنه نزد بانک مهر افتتاح کنند؛ اعطای تسهیلات قرضالحسنه به معرفیشدگان، بر اساس قراردادهای داخلی و فرمهای مورداستفاده طبق ضوابط و مقررات جاری بانک مهر بوده و متقاضی متعهد به خرید کالا یا خدمت از پذیرندگان طرف قرارداد بانک مهر است.
فلاحیان اعلام کرد: تسهیلات ارائه شده بر مبنای عقد قرارداد قرضالحسنه و با کارمزد ۴ درصد است که سالانه و بر اساس مانده بدهی محاسبه و دریافت میشود.
وی بیان داشت: معرفی شدگان تسهیلات قرضالحسنه، صرفاً میتوانند تا سقف مجاز بانک از تسهیلات قرضالحسنه استفاده نماید و ارائه هر نوع تسهیلات جدید منوط به رعایت شرایط و ضوابط مربوطه است؛ همچنین وثایق و تضامین تسهیلات گیرندگان بر اساس اعتبار سنجی سامانه ضمان بانک صورت میپذیرد. (بر اساس یک ضامن یا سفته الکترونیکی به تشخیص بانک).
معاون بررسیهای راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: متقاضی تسهیلات کالاکارت باید حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ اعطا تسهیلات، نسبت به خرید کالا و یا خدمات از شبکه پذیرندگان اقدام نماید، در غیر این صورت، بانک نسبت به تسویه تسهیلات مزبور از محل حسابهای گیرنده تسهیلات نزد بانک بدون نیاز به انجام هرگونه تشریفات قانونی و اداری و قضائی اقدام خواهد کرد.
فلاحیان گفت: به زوجین دارای شرایط بند الف این آئین نامه در صورت عدم اشتغال، تسهیلات اشتغال تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به ازای هر طرح اشتغالی پرداخت خواهد شد و سقف اعطا تسهیلات اشتغال به زوجین ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
وی افزود: ارائه طرح دارای توجیه فنی و اقتصادی مورد تأیید صندوق امید، برای دریافت تسهیلات الزامی است و در صورت نیاز ارائه مجوز کسب و کار برای مشمولین ضروری است، همچنین محل اجرای طرح در روستا یا شهر زیر بیست هزار نفر است.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: در صورتی که میزان سرمایه گذاری طرح بیش از سقف تعیین شده (۲۰۰ میلیون تومان) باشد، تفاوت آن به عنوان آورده متقاضی توسط متقاضی تأمین میشود، همچنین در صورت عدم اجرای طرح توسط متقاضی، تسهیلات دین به حال شده و با نرخ تسهیلات جاری بانکها مصوبه شورای پول و اعتبار مسترد خواهد شد.
سازمان تامین اجتماعی سورپرایز بزرگی برای زوج های جوان دارد. در واقع سازمان تامین اجتماعی مبلغ حدود 8 میلیون تومان کمکهزینه ازدواج را به این زوج های جوان خواهد داد.
سازمان تامین اجتماعی کمکهزینه ازدواج را به بیمهشدگانی که برای اولین بار ازدواج میکنند (عقد دائم) و در ۵ سال پیش از ثبت ازدواج، حداقل ۲ سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری داشته و در زمان ازدواج نیز بیمهپرداز هستند، پرداخت میکند.
کمکهزینه ازدواج که از سوی سازمان تامین اجتماعی به بیمهشدگان واجد شرایط پرداخت میشود، هدیه و شادباشی است که این سازمان به بیمهشدگانی که تشکیل خانواده جدید میدهند پرداخت میکند.
این کمکهزینه به بیمهشدگانی که برای اولینبار ازدواج میکنند (عقد دائم) و در ۵ سال پیش از ثبت ازدواج، حداقل ۲ سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری داشته و در زمان ازدواج نیز بیمهپرداز هستند، پرداخت میشود.
میزان کمک هزینه پرداختی، معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق بیمهشده (مزد مبنای کسر حق بیمه) است و در صورتی که طرفین عقد ازدواج (زن و مرد) بیمه شده و واجد شرایط باشند، کمکهزینه ازدواج به هر دو نفر پرداخت خواهـد شد.
این خدمت در گذشته با مراجعه حضوری مشمولان واجد شرایط به شعب سازمان تامین اجتماعی برای ارائه مدارک موردنیاز و تکمیل فرمهای درخواست انجام میشد، اما با الکترونیکی شدن فرآیندهای ارائه این خدمت در قالب طرح ۳۰۷۰ و از طریق ارتباط برخط با پایگاه اطلاعات ثبت احوال، علاوه بر اینکه پس از ثبت ازدواج در پایگاه ثبت احوال، این کمک هزینه خودکار حساب واریز میشود، بیمهشدگان واجد شرایط خود نیز میتوانند درخواست دریافت آن را در سامانه خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی ثبت کنند.
وام ازدواج / نحوه ثبتنام و دریافت کمک هزینه ازدواج
نحوه ثبتنام برای دریافت کمکهزینه ازدواج به اینگونه است که با ورود به صفحه تامین اجتماعی، در قسمت بیمهشدگان- حمایتهای کوتاه مدت و درخواست هدیه ازدواج نسبت به ثبت مشخصات اقدام کنید.
پس از احراز شرایط دریافت کمکهزینه ازدواج، کاربر با انتخا کلید «تایید و ادامه» نسبت به ثبت درخواست اقدام میکند به محض انتخاب کلید تأیید و ادامه درخواست کمک هزینه ازدواج نامبرده در سامانه متمرکز تعهدات کوتاهمدت ایجاد شده و به اداره کل امور مالی ارسال میشود.
چنانچه موفق به درخواست کمک هزینه ازدواج نشده و در این رابطه با پرسش مواجه هستید، میتوانید از طریق ثبت درخواست خود اقدام کنید تا مورد بررسی قرار گیرد./ایسنا
وام ازدواج 800 میلیونی بانک دی به زوج های جوان
وام ازدواج فرزندان ایثارگران و رزمندگان از طریق سامانه ve.cbi.ir بوده و میزان مبلغ آن دو برابر افراد عادی است که با توجه به شرایط سنی تا مبلغ ۴۴۰ میلیون تومان می توانند دریافت نمایند. نحوه بازپرداخت وام ازدواج فرزندان رزمندگان به صورت بازپرداخت ۱۰ ساله می باشد.
علیرضا قیطاسی مدیرعامل بانک دی به تشریح فعالیتها و خدمات این بانک به جامعه ایثارگری پرداخت و افزود: از آنجایی که جامعه هدف بنیاد شهید حقوق خود را از بانک دی دریافت میکنند و تامین مالی این عزیزان از طریق این بانک راحتتر است، میان بانک دی و اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید، تفاهمنامهای به منظور ارائه تسهیلات منعقد شد.
بر این اساس سهمیه تسهیلات در ابتدای هر سال مشخص و به بنیاد شهید اعلام می شود که توزیع استانی این سهمیه توسط بنیاد شهید صورت میگیرد.
مدیرعامل بانک دی در ادامه گفت: برای ارائه این تسهیلات شرایط مناسبی در نظر گرفته شده تا متقاضیان بتوانند به آسانی به این تسهیلات دسترسی داشته باشند.
وی بیان کرد: از سال گذشته در بانک دی تفاهمنامههایی با بنیاد شهید منعقد شد و از سویی دستورالعملهایی برای ارائه خدمات به ایثارگران تهیه گردید.
بر این اساس مقرر شد تا برای ایثارگران و جامعه هدف بنیاد که در سامانه «ایثار من» ثبت درخواست تسهیلات خرد مینمایند، ابتدا درخواست ها به تایید بنیاد شهید رسیده و پس از آن به بانک دی معرفی نامه بصورت سیستمی ارسال میشود و تکمیل پرونده توسط شعب این بانک انجام میگیرد.
مدیر عامل بانک دی همچنین گفت: اگر ایثارگران حقوقبگیر بانک دی باشند و یا اینکه حقوق خود را از سایر نهادها و وزارتخانه ها دریافت کنند درصورت ارائه گواهی کسر از حقوق از سازمان خود می تواند برای تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بدون ضامن ، تسهیلات دریافت کند.سلام نو
به گفته مدیر عامل بانک دی هر یک از اعضای جامعه هدف اگر متقاضی دریافت تسهیلات با مبلغ بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان باشند، برای مازاد آن نیاز به معرفی ضامن دارند.
وی تاکید کرد: برای ضامن، شرایط اعتبار سنجی دریافت تسهیلات خرد که پیش از این اعلام شده اعمال خواهد شد.
مدیر عامل بانک دی گفت: باید توجه داشت که این بانک علاوه بر بنیاد شهید با مراکز دیگری نیز طرف قرارداد است. از آنجایی که بیش از ۶۵۰ هزار نفر از سهامداران این بانک ایثارگران هستند و بیش از ۴۰۰ هزار نفر از حقوق بگیران ما را جامعه هدف بنیاد شهید تشکیل می دهد، تفاهمنامه خاصی مابین بانک دی و بنیاد شهید برقرار شده تا تمامی افراد ثبت نام شده در سامانه «ایثار من» پس از معرفی و تایید از سوی بنیاد شهید بتوانند اقدام به تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات کنند./منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید