همه چیز درباره وام ودیعه مسکن سال ۱۴۰۳| چطور برای دریافت وام اجاره اقدام کنیم؟ + شرایط و مبلغ اقساط وام اجاره مسکن

کد خبر: 1305527
همه چیز درباره وام ودیعه مسکن سال ۱۴۰۳| چطور برای دریافت وام اجاره اقدام کنیم؟ + شرایط و مبلغ اقساط وام اجاره مسکن

مسیر دریافت وام ودیعه مسکن در قدم اول به شکل غیر حضوری و از طریق سامانه زیرنظر وزارت راه و شهرسازی می‌گذرد. سود وام ودیعه مسکن طبق مصوبه شورای پول و اعتبار ۲۳ درصد است و متقاضی باید ظرف پنج سال بازپرداخت اقساط را به اتمام برساند.

به گزارش فرارو، اقساط وام ودیعه مسکن بسته به محل سکونت متقاضی بین یک میلیون و ۱۲۷ هزار تومان تا پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان در ماه خواهد بود وام ودیعه مسکن برای مستاجران متاهل طراحی شده اما متقاضیان مجردی که شرایط سنی موردنظر بانک مرکزی را داشته باشند، از تسهیلات برخوردار خواهند بود. مبلغ وام ودیعه مسکن بسته به محل سکونت متقاضی تعیین می‌شود و در تهران تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی و در مناطق روستایی تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی پیش‌بینی شده است. بانک مرکزی ۲۰ بانک و موسسه مالی مختلف را برای پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به خط کرده. مسیر دریافت وام ودیعه مسکن در قدم اول به شکل غیر حضوری و از طریق سامانه زیرنظر وزارت راه و شهرسازی می‌گذرد. سود وام ودیعه مسکن طبق مصوبه شورای پول و اعتبار ۲۳ درصد است و متقاضی باید ظرف پنج سال بازپرداخت اقساط را به اتمام برساند. وام ودیعه مسکن به متقاضیانی که تسهیلات تسویه‌نشده در حوزه مسکن دارند، تعلق نمی‌گیرد و داشتن اجاره‌نامه مهمترین مدرک مورد نیاز برای دریافت تسهیلات خواهد بود. وام ودیعه مسکن؛ حداکثر ۲۰۰ میلیون وام ودیعه مسکن بسته به محل سکونت متقاضی بین ۴۰ تا ۲۰۰ میلیون به مستاجران پرداخت می‌شود. وام ودیعه مسکن برای متقاضیان پایتخت‌نشین سقف ۲۰۰ میلیون تومانی دارد که این عدد درمقایسه با دوره قبلی پرداخت تسهیلات مستاجران، دوبرابر شده است. مستاجران ساکن سایر کلانشهرها می‌توانند روی رقمی معادل ۱۵۰ میلیون تومان به وام ودیعه مسکن حساب باز کنند. منظور از کلانشهرها، شهرهایی با جمعیت بالای ۵۰۰ هزار نفر است.

وام ودیعه مسکن برای سایر شهرهای نیز سقف ۱۰۰ مییون تومانی خواهد داشت. وام ودیعه مسکن برای مستاجران ساکن مناطق روستایی نیز ۴۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده است. وام ودیعه مسکن؛ ۲۰ بانک به‌خط شدند وام ودیعه مسکن تقریبا از تمام بانک‌های کشور قابل پیگیری است.

بانک مرکزی بهمن سال گذشته در ابلاغیه وام ودیعه مسکن دقیقا ۲۰ بانک و موسسه مالی و اعتباری مختلف را به‌عنوان مجری پرداخت تسهیلات مستاجران به‌خط کرده است. وام ودیعه مسکن طبق بخشنامه بانک مرکزی از بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران‌زمین، پست‌بانک و موسسه اعتباری ملل پرداخت می‌شود.

وام ودیعه مسکن؛ شرایط دریافت مجردها وام ودیعه مسکن ذاتا برای خانه‌به‌دوش‌های متاهل طراحی شده است؛ با این حال مستاجران مجرد اگر شرایط سنی مورد نظر بانک مرکزی را داشته باشند، امکان بهره‌مندی از تسهیلات را خواهند داشت. وام ودیعه مسکن بای خانم‌های بالای ۳۵ سال و آقایان بالای ۴۵ سال قابلیت فعال شدن دارد و از همه مهمتر اینکه متقاضی دریافت ودیعه مسکن باید قبل هر چیزی اجاره‌نامه ارائه کند. ین اجاره‌نامه‌های معمولی و اجاره‌نامه‌هایی که در بستر سامانه املاک و مستغلات به ثبت رسیدند و نهایتا منجر به دریافت کد رهگیری می‌شوند، تفاوتی وجود ندارد، اما نکته مهم اینجاست که متقاضی حداقل شش ماه بعد از امضای اجاره‌نامه و دریافت کد رهگیری مجاز به ثبت‌نام برای دریافت وام ودیعه مسکن است. وام ودیعه مسکن؛ عبور از مسیر وزارت راه دریافت وام ودیعه مسکن از مسیر سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن که زیر نظر وزارت راه و شهرسازی فعال است، می‌گذرد.

متقاضی دریافت تسهیلات ودیعه مسکن بعد از ورود به سامانه https://saman.mrud.ir با چهار گزینه وضعیت درخواست‌ها، درخواست مسکن، تسهیلات ساخت و نهایتا تسهیلات ودیعه روبرو می‌شود. با کلیک روی گزینه تسهیلات ودیعه مسکن و به کار انتقال به مرحله بعدی شروع می‌شود و بعد از ثبت اطلاعات شخصی مثل چیزهایی ازجمله کد ملی، شماره موبایل، مشخصات فردی، مشخصات افراد تحت تکفل و بعد دریافت پیامک از سوی سامانه، نحوه دریافت وام ودیعه مسکن از حالت غیرحضوری به حضوری تبدیل می‌شود

.وام ودیعه مسکن؛ سود ۲۳ درصدی و بازپرداخت پنج ساله سود وام ودیعه مسکن براساس بخشنامه بانک مرکزی طبق نرخ مصوب شورای پول و اعتبار محاسبه می‌شود و برخلاف سال‌های گذشته شک و شبهه‌ای در این عدد وجود ندارد؛ ۲۳ درصد. سال گذشته درخصوص محاسبه سود وام ودیعه مسکن گزارش‌های مردمی و عددورقم‌های مختلفی وجود داشت، اما آنطور که بخشنامه بانک مرکزی نشان می‌دهد

امسال مستاجرانی که روی دریافت وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲ حساب باز می‌کنند، باید خودشان را برای بازپرداخت نهایتا پنج ساله و سود ۲۳ درصدی آماده کنند.

وام ودیعه مسکن؛ اقساط پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومانی در تهران اقساط وام ودیعه مسکن برای مستاجری که در پایتخت سکونت دارد و خواهان سقف تسهیلات ۲۰۰ میلیونی است، به ماهی پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان می‌رسد. متقاضی باید بعد پنج سال درمجموع ۳۳۸ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان به بانک برگرداند. تسهیلات ۱۵۰ میلیونی برای مستاجران سایر کلانشهرها، اقساط چهار میلیون و و ۲۲۸ هزار تومان ماهانه به‌دنبال خواهد داشت و این عدد برای سایر شهرها به ماهی دو میلیون و ۸۱۹ هزار تومان می‌رسد.

اقساط وام ۴۰ میلیون تومانی تسهلات ودیعه مسکن نیز که برای مستاجران روستایی اهمیت دارد، ماهی یک میلیون و ۱۲۷ هزار تومان است. وام ودیعه مسکن؛ شرایط پرداخت وام ودیعه مسکن به متقاضی که خودش یا همسرش در زمان ثبت‌نام ملک یا زمینی داشته باشند، تعلق نمی‌گیرد و اگر بعد از دریافت وام خلاف این موضوع ثابت شود، جریمه‌ها و خسارت‌های پیش‌بینی‌شده برعهده دریافت‌کننده تسهلات است. از طرفی دیگر بانک‌هایی که به مستاجران وام ودیعه مسکن پرداخت می‌کنند، به کمک سامانه سمات بانک مرکزی وضعیت تسهیلات فعلی متقاضی و همسر او را در حوزه مسکن چک می‌کنند تا خدای ناکرده ایرادی در کار نباشد.

 مبلغ وام اجاره مسکن چقدر است؟

متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا سقف 200 میلیون تومان وام ودیعه مسکن دریافت کنند. شرایط و نحوه دریافت این وام در این گزارش بررسی شده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، در سال جاری بانک‌ها به مستاجرانی که به دنبال تامین پول پیش اجاره خانه خود هستند، وام با نرخ سود 18 درصد و سررسید پنج ساله پرداخت می‌کنند. پرداخت این وام از سال 1402 آغاز شد و به دلیل استقبال مردم، در سال 1403 نیز ادامه یافت. طوری که در سال گذشته تقریبا 920 هزار خانواده مشمول برای دریافت این تسهیلات در سامانه مربوطه ثبت‌نام کردند.

مبلغ وام ودیعه مسکن سال 1403 چقدر است؟

حداکثر مبلغ پرداختی این وام در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و کلانشهر‌ها که دارای جمعیت بالای یک میلیون نفر باشند 150 میلیون تومان، برای سایر شهر‌ها 100 میلیون تومان و برای روستانشینان 40 میلیون تومان تعیین شده است.

زنان سرپرست خانوار، کارمندان، کارگران، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تعلق دارد در اولویت دریافت وام ودیعه مسکن قرار می‌گیرند. همچنین خانواده‌های پرجمعیت، افرادی که برای اولین بار خانه‌دار می‌شوند و زوج‌های جوانی که تازه ازدواج کرده‌اند نیز می‌توانند برای دریافت این وام اقدام کنند.

شرایط ثبت‌نام برای دریافت وام ودیعه مسکن چیست؟

متقاضیان دریافت وام ودیعه مسکن باید از طریق سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن درخواست خود را ثبت کنند. یکی از شرایط وام اجاره مسکن این است که متقاضی باید متاهل یا سرپرست خانواده باشد. همچنین، قرارداد اجاره‌ای که توسط متقاضی ارائه می‌شود، باید به صورت رسمی تنظیم شده یا در سامانه ایران املاک ثبت شده و دارای کد رهگیری باشد. تاریخ قرارداد اجاره نیز باید حداکثر تا پایان دوره ثبت‌نام وام ودیعه باشد.

مردان مجرد بالای 45 سال و زنان مجرد بالای 35 سال نیز می‌توانند برای دریافت این وام اقدام کنند. کسانی که از همسر خود جدا شده یا همسرشان فوت کرده است نیز می‌توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

پس از مشخص شدن وضعیت تاهل متقاضی، ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی از دیگر شروط بانک‌ها برای پرداخت وام است. همچنین متقاضی باید اثبات کند حداقل پنج سال در شهر مورد نظر سکونت داشته است. به علاوه اینکه او نباید از سال 1384 به بعد صاحب ملک و خانه بوده باشد. از دیگر مدارک و شرایط مورد نیاز می‌توان به نداشتن وام‌های فعال در حوزه مسکن، اعم از وام‌های ساخت، خرید، جعاله و ودیعه، برای متقاضی و همسرش اشاره کرد.

شرایط اقساط و بازپرداخت وام اجاره مسکن 

میزان مبلغ اقساط وام ودیعه مسکن به میزان وام دریافتی بستگی دارد و با افزایش مبلغ وام، اقساط نیز افزایش می‌یابد. حداکثر مدت زمان بازپرداخت اقساط این تسهیلات نیز 60 ماه تعیین شده است. طبق آخرین آمار‌های شورای پول و اعتبارسنجی بانکی ، نرخ بهره وام‌های ودیعه مسکن به 18 درصد افزایش یافته است. اقساط این طرح باید حداکثر ظرف پنج سال به بانک پرداخت شود. با احتساب سود 18 درصدی برای وام 200 میلیون تومانی، وام‌گیرنده باید ماهیانه پنج میلیون و 100 هزارتومان پرداخت کند. همچنین برای وام 150 میلیون تومانی سه میلیون و 807 هزارتومان و برای وام 100 میلیون تومانی نیز دو میلیون و 539 هزارتومان بپردازد.

همچنین سود بانک از تسهیلات 200 میلیون تومانی، 150 میلیون تومانی و 100 میلیون تومانی به ترتیب 104 میلیون و 721 هزارتومان، 78 میلیون و 540 هزارتومان و 52 میلیون و 360 هزارتومان خواهد بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد