شروع حراج ویژه خودروسازی سایپا | با بودجه 200میلیون تومان صاحب خودرو شوید | ثبت نام ساینا اس و 3 محصول دیگر سایپا ویژه تابستان 1403

کد خبر: 1304341

شرایط پیش فروش محصولات سواری شرکت‌های سایپا و پارس خودرو در سامانه گروه خودرو سازی سایپا اجرایی خواهد شد.

شروع حراج ویژه خودروسازی سایپا | با بودجه 200میلیون تومان صاحب خودرو شوید | ثبت نام ساینا اس و 3 محصول دیگر سایپا ویژه تابستان 1403

متقاضیان می‌‌توانند از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه (سوم مردادماه) تا تکمیل ظرفیت به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا مراجعه و نسبت به ثبت نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

البته شرایطی برای این کار در نظر گرفته شده است از جمله اینکه متقاضیان ملزم به ارائه گواهینامه خودرو حداقل پایه سوم هستند.

همچنین محدودیت کد ملی برای ثبت نام‌ها اعمال خواهد شد و هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت نام یک دستگاه خودرو است.

علاوه بر آن متقاضی نباید طی 48 ماه از شرکت‌های سایپا و ایران خودرو و طی 24 ماه گذشته از سایر خودروسازان خرید کرده باشد./سایپا

سایپا

بررسی مشخصات فنی ساینا 

ساینا S، سدان کوچک سایپا است که بعد از تیپ‌های SX و EX و اتوماتیک و پلاس ساینا به بازار عرضه شده است. اولین نسخه ساینا در سال ۹۵ معرفی شد و چهار سال بعد اولین فیس لیفت آن با اسم ساینا S رونمایی شد. هر چند ظاهر این مدل تفاوت‌هایی با نسخه معمولی دارد، اما مشخصات فنی آن تغییر چندانی نداشته است و فقط با اضافه کردن دریچه گاز برقی، توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دریافت کند. ساینا S علاوه بر تغییرات ظاهری، به آپشن‌های بیشتری مجهز شده است. همچنین در اوایل سال ۱۴۰۲، ساینا S دوگانه‌سوز و ساینا S اتوماتیک نیز وارد بازار شد.

مزایا و معایب

+ کابین جادار

+ آپشن‌ها و امکانات بیشتر از تیپ‌های قبلی

– موتور ۸ سوپاپ

– کیفیت ساخت پایین

مشخصات فنی

ساینا S دارای مشخصات فنی یکسانی با مدل‌های قبلی و همین طور کوییک S است. البته با اضافه کردن دریچه گاز برقی، این خودرو توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را کسب کند و همین طور با اصلاح سیستم برق، امکان نصب آپشن‌های مختلفی فراهم شده، اما گروه خودروسازی سایپا به دلیل افزایش قیمت از خیر امکانات جدید برای ساینا گذشته است.

مدل بنزینی و دنده‌ای ساینا S از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر ۸ سوپاپ بهره می‌برد که حداکثر قدرت و گشتاور آن به ۸۷ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن.متر می‌رسد. یک گیربکس دستی ۵ سرعته قدرت موتور را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد تا سدان کوچک ملی بتواند در ۱۲.۸ ثانیه به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. حداکثر سرعت ساینا S نیز ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت. این مدل با سوزاندن ۶.۹ لیتر بنزین در هر صد کیلومتر، کم‌مصرف‌ترین تیپ ساینا است.

ساینا S اتوماتیک، به جز اینکه از گیربکس CVT با ۶ دنده دستی بهره می‌برد، تفاوتی با مدل دنده‌ای ندارد. البته که بهره‌گیری از جعبه دنده اتومات موجب شده تا شتاب این مدل (۱۳.۴ ثانیه) کُندتر و مصرف سوختش (۷.۸ لتیر در صد کیلومتر) بیشتر از ساینا S معمولی باشد. حداکثر سرعت مدل اتومات نیز به ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

ساینا S دوگانه‌سوز تیپ دیگری است که سایپا در نیمه اول ۱۴۰۲ به بازار ایران عرضه کرد. پیشرانه بنزینی – گازی این مدل از دیگر نسخه‌ها ضعیف‌تر است و در حالت بنزینی ۸۲ اسب بخار و ۱۲۷ نیوتن.متر و در حالت گازسوز ۷۲ اسب بخار و ۱۱۲ نیوتن.متر قدرت و گشتاور تولید می‌کند. دلیل افت قدرت این مدل نسبت به دیگر نسخه‌ها، استفاده از دریچه گاز مکانیکی به جای الکتریکی است. ساینا S دوگانه‌سوز ۰ تا ۱۰۰ را در ۱۳.۶ ثانیه پر می‌کند و حداکثر سرعتش مثل مدل معمولی ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت است. این تیپ از ساینا در هر ۱۰۰ کیلومتر بین ۷.۲ تا ۷.۴ لیتر بنزین یا گاز می‌سوزاند.

ساینا S بر اساس کاتالوگ سایپا در پنج تیپ SDA، آپشنال ۸۵گانه، آپشنال، اتوماتیک و دوگانه‌سوز تولید می‌شود و تیپ‌های آپشنال و اتوماتیک امکانات بیشتری از تیپ‌های دیگر دارند.

ترمز کمکی، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، دوربین عقب، ناوبری و شیشه دودی در فهرست امکانات ساینا S آپشنال و اتوماتیک به چشم می‌خورد.

ساینا S اتوماتیک علاوه بر این امکانات به فرمان برقی، کروز کنترل و محدودکننده سرعت نیز مجهز است. ساینا S آپشنال هم از نمایشگر ۷ اینچی روی داشبرد بهره می‌برد.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو

خطی بنزینی

حجم موتور

۱.۵ لیتر

سیلندر / سوپاپ

۴ / ۸

تنفس موتور

طبیعی

قدرت

۸۷ اسب بخار

۸۲ اسب بخار (دوگانه – بنزین)

۷۲ اسب بخار (دوگانه – گاز)

گشتاور

۱۳۰ نیوتن.متر

۱۲۷ نیوتن.متر (دوگانه – بنزین)

۱۱۲ نیوتن.متر (دوگانه – گاز)

گیربکس

۵ سرعته دستی

CVT با ۶ دنده مصنوعی

محور محرک

دیفرانسیل جلو

شتاب

۱۲.۸ ثانیه

۱۳.۴ ثانیه

۱۳.۶ ثانیه

سرعت

۱۷۰ – ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت

۶.۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

۷.۲ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر (دوگانه – بنزین)

۷.۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر (دوگانه – گاز)

۷.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر (اتوماتیک)

استاندارد آلایندگی

یورو ۵

فرمان

هیدرولیک

برقی

بدنه

سدان کوچک

نوع رینگ

فولادی

آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت ‌ها

طول

۴۲۰۹ میلیمتر

عرض

۱۶۶۷ میلیمتر

ارتفاع

۱۴۹۰ میلیمتر

فاصله محورها

۲۴۱۴ میلیمتر

وزن خالص

۱۰۵۰ – ۱۱۴۰ کیلوگرم

تعداد سرنشین

۵ نفر

ظرفیت فضای بار

۳۷۰ لیتر

حجم مخزن سوخت

۴۱ لیتر (بنزین)

۶۲ لیتر (گاز)

قطر رینگ

۱۴ اینچ

آپشن ها و امکانات

کروز کنترل

ندارد

کروز کنترل هوشمند

ندارد

کنترل ایستایی در سربالایی

ندارد

کنترل سرعت در سرازیری

ندارد

کنترل کشش

ندارد

کنترل پایداری

ندارد

اتو پارک

ندارد

سنسور جلو

ندارد

سنسور عقب

دارد

رادار نقطه کور

ندارد

رادار تغییر لاین

ندارد

رادار تصادف جلو

ندارد

رادار تصادف عقب

ندارد

ترمز ضدقفل

دارد

توزیع نیروی ترمز

دارد

ترمز کمکی

دارد

ترمز اضطراری

ندارد

ترمز پارک برقی

ندارد

اتولایت

دارد

چراغ روز

دارد

دکمه‌های کنترلی فرمان

ندارد

گرم‌کن فرمان

ندارد

نمایشگر اطلاعات و سرگرمی

ندارد

ناوبری

ندارد

نمایشگر هدآپ

ندارد

دوربین عقب

ندارد

دوربین ۳۶۰ درجه

ندارد

کیسه هوا

دارد

ورود بدون کلید

ندارد

استارت بدون کلید

ندارد

تهویه اتوماتیک

ندارد

صندلی برقی راننده

ندارد

صندلی برقی سرنشین جلو

ندارد

گرم‌کن صندلی جلو

ندارد

سردکن صندلی جلو

ندارد

آینه بغل برقی

دارد

گرم‌کن آینه بغل

ندارد

پانوراما

ندارد

سانروف

ندارد

طراحی ظاهری

ساینا S از نظر ظاهری خودرو چندان جدیدی نیست و فیس لیفت ساینا EX و SX محسوب می‌شود که باعث شده این سدان کوچک ظاهر بهتری پیدا کند.

جلوپنجره با طرح لانه زنبوری و نوار کرومی که دور آن را گرفته، به همراه سپر دو رنگ و گرافیک جدید چراغ‌ها، به‌روزرسانی‌های چهره ساینا S محسوب می‌شود و چراغ‌های روز در کنار مه‌شکن‌ها قرار گرفته است.

نمای جانبی فیس لیفت ساینا هیچ فرقی با تیپ‌ها و مدل‌های قبلی نداشته و همان ظاهر را حفظ کرده است. البته در نسخه دوگانه‌سوز دریچه نازل گاز در کنار دریچه بنزین قرار دارد.

بیشترین تغییرات در بخش عقب ساینا S دیده می‌شود. صندوق عقب، چراغ‌ها و سپر از نو طراحی شده است. با این حال، طراحی جدید کمی ناملموس به نظر می‌رسد و دیفیوزر عقب نیز چندان با قیمت اقتصادی این سدان کوچک همخوانی ندارد.

المان‌های ظاهری ساینا S و کوییک S به خصوص در قسمت جلو یکسان است.

طراحی داخلی

نارنجی‌پوشان سایپا تغییراتی زیادی در طراحی داخلی و کابین ساینا S ایجاد نکرده‌اند. همان داشبردی که در مدل‌های SX و EX به کار رفته، در فیس لیفت جدید هم دیده می‌شود. البته صفحه کیلومترشمار و غربیلک فرمان از ساینا اتوماتیک و آپشنال گرفته شده است.

کیلومترشمار جدید ترکیبی از صفحه‌های گرد آنالوگ برای نمایش سرعت و دور موتور و نمایشگر دیجیتال مستطیلی شکل برای نشان دادن اطلاعات خودرو است.

قیمت ساینا S در بازار

ساینا S چهار سال بعد از مدل‌های اولیه معرفی و رونمایی شد و در طرح‌های پیش فروش گروه خودروسازی سایپا عرضه می‌شود. به جز تغییرات کوچکی در طراحی ظاهری و داخلی و آپشن‌ها، چیز جدیدی در فیس لیفت ساینا دیده نمی‌شود. بعد از تعطیلی خط تولید پراید و تیبا، ساینا S ارزان‌ترین سدان صفر کیلومتر موجود در بازار است و تنها گزینه‌ای است که متقاضیان خودروهای اقتصادی می‌توانند خریداری کنند. فروش خودرو صفر کیلومتر ساینا S از طریق طرح‌های فروش سایپا انجام می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد