واریز 11 میلیون 960 هزار تومان برای صاحبان این گروه از سهام عدالتی | سهام عدالتی ها چقدر سهام دارند؟

کد خبر: 1283765

جهت دریافت استعلام سهام با کدملی تنها داشتن کد سجام کافی است. برای دسترسی به اطلاعات، کاربران بازار سرمایه باید وارد سایت سمات به آدرس www.csdiran.ir شوند. سپس به درگاه یکپارچه ذینفعان وارد شده و ثبت نام کنند.

واریز 11 میلیون 960 هزار تومان برای صاحبان این گروه از سهام عدالتی | سهام عدالتی ها چقدر سهام دارند؟

استعلام سهام با کدملی یکی از سوالات رایج سهامداران است. یکی از خدمات ارائه شده درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه در سامانه سمات، امکان استعلام سهام و بیان دقیق سبد دارایی سهامداران است. به جهت اهمیت داشتن اطلاعات دقیق از سرمایه‌گذاری، قصد داریم در این مقاله به نحوه ثبت نام در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه و استعلام سهام با کدملی در سایت سمات بپردازیم. تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

استعلام سهام عدالت با کدملی

جهت دریافت استعلام سهام با کدملی تنها داشتن کد سجام کافی است. برای دسترسی به اطلاعات، کاربران بازار سرمایه باید وارد سایت سمات به آدرس www.csdiran.ir شوند. سپس به درگاه یکپارچه ذینفعان وارد شده و ثبت نام کنند.

نحوه ورود به سایت استعلام سهام با کدملی

پس از تکمیل اطلاعات، کاربران با کدملی و رمزعبور می‌توانند وارد پنل کاربری خود شوند. برای امنیت بیشتر رمز یک بار مصرف نیز به شماره سهامدار ارسال می‌شود.

سهامداران پس از ورود به پنل برای اطلاع از تعداد سهام‌های موجود در سبد سرمایه گذاری خود در قسمت درگاه الکترونیک سهامدار، بخش اوراق بهادار، سبددارایی خود را مشاهده می‌کنند.

در بخش سبد دارایی می‌تواند تعداد سهام‌ها و مبلغ سرمایه‌گذاری، گردش معاملات، گزارش سودهای پرداخت شده، مجامع، اطلاعیه‌های نماد، گردش دارایی، تاریخچه سود سهام عدالت و گزارش حق تقدم استفاده نشده قابل مشاهده است.

استعلام سود سهام عدالت

بسیاری سوالاتی همچون، سود سهام عدالت چقدر است؟ ارزش سهام عدالت چقدر است؟ چه میزان سود دریافت کردیم؟ دارند. یکی از راه‌های رسیدن به اطلاعات سهام عدالت مراجعه به سامانه یکپارچه ذینفعان است. برای اطلاع از ارزش سهام عدالت به قسمت درگاه الکترونیک سهامدار، سپس بخش اوراق بهادار مراجعه کنید.

برای دریافت اطلاعات در خصوص سهام عدالت نیز به تاریخچه سود سهام عدالت مراجعه کنید. در این قسمت وضعیت پرداخت، تاریخ، مبلغ و نوع سود آمده است.

اهمیت استعلام سهام

در سامانه یکپارچه ذینفعان می‌توانید از سودهای دریافتی، میزان دارایی و ارزش سهام عدالت خود مطلع شوید. ناگفته نماند که خدمات این سایت به موارد ذکر شده خلاصه نمی‌شود و در ادامه به خدمات دیگر این سایت می‌پردازیم.

در صورت عدم داشتن اطلاعات کافی از دارایی‌ خود ممکن است متضرر شوید. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که بنظرتان تعداد سهام‌های موجود در پرتفوی شما کمتر از تعداد واقعی است. با گرفتن استعلام سبد دارایی از درگاه یکپارچه ذینفعان در صورت مغایرت با پشتیبانی کارگزاری تماس حاصل نمایید. این مشکل به جهت تغییر کارگزار رخ می‌دهد.

درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه چیست؟

درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه زیرمجموعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه است. یکی از شرایط دسترسی به خدمات درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه داشتن کد سجام است.

این سامانه به دو روش نسخه تحت وب و اپلیکیشن خدمات ارائه می‌دهد. اپلیکیشن تحت عنوان سمات، در سه سیستم عامل Ios، اندروید و ویندوز قابل استفاده است. برای آشنایی بیشتر با درگاه یکپارچه ذینفعان به مقاله «درگاه یکپارچه ذینفعان چیست؟» و برای راهنمایی نحوه دانلود و استفاده از اپلیکیشن سمات به مقاله «نحوه دانلود اپلیکیشن درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه» مراجعه کنید.

خدمات درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه

مجامع الکترونیکی

پذیره نویسی سهامدار

اخذ گواهی سپرده دارایی

درگاه الکترونیکی سهامدار

گزارش گردش معاملات

اطلاعیه‌های نماد

میز خدمات الکترونیک

تاریخچه سود سهام عدالت

گزارش سودهای پرداخت شده

مشاهده ارزش سهام عدالت

مشاهده پروفایل سجام

ارزش سهام عدالت ۱۰۰۰۰۰۰ من چقدر است؟

ارزش دارایی سبد ۱ میلیون تومانی:

۲۱ میلیون و ۰۶۸ هزار تومان رسید.

ارزش دارایی سبد ۵۳۲ هزار تومانی:

۱۱ میلیون و ۰۹۶ هزار تومان رسید.

ارزش دارایی های سبد ۴۹۰ هزار تومانی:

۱۰ میلیون و ۳۳۱ هزار تومان رسید./اندیشه معاصر

در حالی که تنها چند روز از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۲ می‌گذرد، زمزمه‌هایی مبنی بر مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در خرداد ۱۴۰۳ شنیده می‌شود.

سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲ دو مرحله ای بود که مرحله نخست آن آذرماه و مرحله دوم آن در هفته پایانی اسفند واریز شد.  سود سهام عدالت در مرحله دوم حدود ۳۰ درصد کمتر از مرحله اول بود. همچنین سود سهام عدالت متوفیان هم در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ پرداخت شد. البته سود سهام عدالت برخی سهامداران و وراث با مشکل مواجه شد که این افراد باید موضوع را از طرق مختلفی که اعلام شده پیگیری کنند.

سهام عدالت در سال ۱۴۰۲ در دو مرحله واریز شد و مقرر است سود وارثات متوفیان و جاماندگان در مرحله سوم (خرداد ۱۴۰۳) واریز شود.

به گزارش ایسنا، دولت سیزدهم در افزایش سود سهام عدالت، عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد و با توجه به نرخ تورم، سود آن را از حدود ۷۰ هزار تومان به حدود ۶۰۰ هزار تا یک میلیون و۲۰۰ هزار تومان، بسته به میزان سهام ۵۰۰ هزار تومانی و یک میلیون تومانی، افزایش داد.

در سال ۱۴۰۲، سود سهام عدالت سال در دو مرحله آذرماه و اسفندماه واریز شد. در مرحله دوم واریز سود سهام عدالت که از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ انجام شد، مبلغی بین ۴۴۶ تا ۹۰۶ هزار تومان به حساب سهماداران واریز شد.

البته پرداخت سود سهام عدالت برخی از سهامداران و وارثات متوفیان با مشکل مواجه شد که این افراد باید موضوع را بسته به نوع سهامداری خود از طرق مختلفی که اعلام شده پیگیری کنند.

تعداد سهامداران و ارزش سهام عدالت

تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ثبت نام‌کنندگان در سامانه جامع اطلاعات مشتریان «سجام» از رقم ۴۵ میلیون سهامدار عبور کرد و طبق آخرین برآوردها، ارزش سهام عدالت در حال حاضر به حدود ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

چرایی دریافت سود کمتر برخی از سهامداران در مرحله دوم

پس از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت به حساب سهامداران در روزهای پایانی اسفندماه برخی افراد سود کمتری را در مقایسه با مرحله اول واریز در آذرماه دریافت کردند.

یکی از دلایل آن بود که هشت شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکردند. در این خصوص سازمان بورس اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود و مقرر شد تا خردادماه ۱۴۰۳ میزان سودی که این شرکت‌ها در مرحله دوم پرداخت نکردند به حساب سهامداران عدالت واریز شود.

چندی پیش، وزیر اقتصاد درخصوص آخرین وضعیت سهام عدالت جاماندگان اعلام کرد که شناسایی افراد مشمول سهام عدالت انجام شده و چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تایید شدند.

اختصاص سهام عدالت به جاماندگان بر اساس مصوبه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی باید انجام می‌شد که این اقدام صورت نگرفت. در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز این موضوع گنجانده نشد. بنابراین نمایندگان مجلس این طرح را به صحن علنی بردند که با اختصاص سهام به جاماندگان موافقت شد.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند که این افراد می‌توانند با ثبت نام و یا بروز رسانی اطلاعات خود در سامانه «سجام» در فرایند دریافت سود در دوره‌های بعدی قرار گیرند.

پرداخت سود جاماندگان در خرداد ۱۴۰۳

طبق گفته عسگر توکلی – رئیس هیئت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور – سود سهام عدالت جاماندگان سال ۱۴۰۱ در ابتدای سال ۱۴۰۳ واریز می‌شود که به نظر می‌رسد این اقدام در مرحله سوم که خرداد ماه ۱۴۰۳ است، انجام شود.

پرداخت سود سهام عدالت متوفیان در ۱۴۰۳

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب، فرایند ثبت نام در سامانه میراث را انجام دهد.

سامانه «میراث» اواخر آبان ماه ۱۴۰۲، برای وراث متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به آنها تسریع شود. تمامی فرایند ثبت نام در سامانه «میراث» در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان است و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

طبق اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بیش از ۳۶۰ هزار نفر از وراث متوفیان سهام عدالت از طریق شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب در سامانه میراث ثبت نام کرده‌اند و وراث جامانده از دریافت سود سهام عدالت متوفیان در مرحله دوم واریز سود در اسفندماه سال گذشته، تمام سود معوقه سال‌های گذشته را به شرط سجامی شدن در مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در خردادماه ۱۴۰۳ دریافت می‌کنند.

تصویب چارچوب کلی واگذاری سهام عدالت به مشمولان جدید

سومین جلسه شورای‌ عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در دولت سیزدهم در اواخر اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد و در یکی از مصوبات آن، چارچوب کلی واگذاری سهام عدالت جدید به مشمولان، رفع موانع و تسهیل واگذاری بنگاه‌های دولتی از طریق شیوه‌های ترکیبی و واگذاری مدیریت به بخش غیردولتی در شرکت‌هایی که سهام دولت در آنها اندک است، به تصویب رسید و دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند از طریق روش‌هایی از جمله واگذاری سهام باقیمانده، مدیریت در شرکت‌های مورد اشاره را به بخش‌های خصوصی و تعاونی واگذار کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد