شرایط وام قرض الحسنه 300 میلیونی بانک دی با اقساط 5 ساله | وام یک ماهه فقط به همه مردم از امروز

کد خبر: 1280737

بانک دی برای این که بتواند ترازنامه مالی خود را مثبت کند، دست به عصا حرکت کرده و تنها ۳۰ درصد از سپرده های خود را تبدیل به تسهیلات کرده است.

شرایط وام قرض الحسنه 300 میلیونی بانک دی با اقساط 5 ساله | وام یک ماهه فقط به همه مردم از امروز

خبرنگار شکیبا بقال زاده: بانک دی یکی از بانک‌های خصوصی است در گزارش زیر وضعیت تسهیلات قرض الحسنه این بانک را بررسی کرده‌ایم:

بانک دی در جذب سپرده از مشتریان خود موفق نبوده و در ۹ ماه اول سال جاری تنها ۵۳ هزار میلیارد تومان سپرده داشته که میزان اندکی است، این سپرده نسبت به انتهای سال ۱۴۰۱ تفاوتی نکرده و نشان می‌دهد مردم سپرده جدیدی را در این بانک ثبت نکرده‌اند.

تسهیلات اعطایی این بانک ۱۶,۷۳۸ میلیارد تومان بوده که ۳۰ درصد از منابع سپرده بانکی است، بانک به علت ساختن زیان انباشته در سال‌های قبل موجودی نقد بیشتری را نگه داشته تا در زمانی که سپرده گذاران بخواهند بتواند به زودی حساب را تسویه کند.

رفتن به سمت سودسازی بیشتر یکی از دلایلی است که باعث شده بانک برنامه قرض الحسنه را برای سال ۱۴۰۳ شروع کند.

برنامه جدید بانک دی برای وام قرض الحسنه

بانک دی برای رهایی از زیان انباشته و ارائه تصویری بهتر از گذشته این واقعیت را دریافته است که در شرایط فعلی تسهیلات قرض الحسنه برای مردم جذابیت دارد، این تسهیلات برای بانک نیز صرفه اقتصادی داشته زیرا بابت سپرده‌ها سودی پرداخت نمی‌کند، از دو روز گذشته پرداخت وام قرض‌الحسنه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و ۷۵۰ میلیون تومان برای مشتریان حقوقی، در شعب بانک دی آغاز شد.

در طرح باران، تمامی مشتریان حقیقی و‌‌‌ حقوقی می‌توانند با افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز، از امتیاز دریافت وام قرض‌الحسنه باران بهره‌مند شوند.

مدت سپرده گذاری برای دریافت وام در این طرح، به درخواست مشتری، حداقل ۱ ماه و حداکثر ۱۲ ماه است و مدت بازپرداخت اقساط بین ۶ تا ۶۰ ماه متناسب با نیاز مشتری، متغیر است. حداقل مبلغ میانگین برای محاسبه امتیاز دریافت این وام، ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است و کارمزد وام نیز ۴ درصد محاسبه می‌شود.

جذب سپرده بیشتر از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان با صرف کارمزد ۴ درصد می‌تواند وضعیت بانک را بهتر کرده و از زیان آن کاهش خواهد داد و بانک برای رهایی از ماده ۱۴۱ این اقدام را اجرایی کرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت