خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت | کدام جاماندگان در اولویت دریافت سهام عدالت شدند؟

کد خبر: 1276460

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عدالت‌گستری و کاهش شکاف طبقاتی و رفع فقر دغدغه مشترک دولت و مجلس است.

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت | کدام جاماندگان در اولویت دریافت سهام عدالت شدند؟

«محسن پیرهادی»، عضو هیأت رییسه و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف از پرداخت سهام عدالت به اقشار کم‌درآمد، گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی آنهاست، گفت: دولت و مجلس پیگیر تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت هستند و امیدواریم بزودی اقدامات خوبی در این حوزه انجام شود.

وی با بیان اینکه عدالت‌گستری و کاهش شکاف طبقاتی و رفع فقر دغدغه مشترک دولت و مجلس است، ادامه داد: در موضوع اخذ سهام عدالت که مطالبه طیف قابل توجهی از جامعه است، مجلس با تصویب قانون لازم به وظیفه خود عمل کرده و دولت هم به ضرورت اجرای این قانون توجه دارد و درصدد تعیین منابع لازم برای تخصیص سهام عدالت به جاماندگان آن است.

بیش از یک چهارم جمعیت کشور مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند

پیرهادی در پاسخ به سوالی درباره شمار جمعیت جاماندگان سهام عدالت گفت: جاماندگان سهام عدالت جمعیت قابل توجهی را شامل می‌شوند و جمعیتشان بیش از ۲۴ میلیون نفر یعنی بیش از یک چهارم جمعیت کشور برآورد می‌شود که در سه گروه قابل دسته بندی و احصا هستند.

به گفته این عضو هیأت رییسه مجلس، گروه اول طیفی از افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایت‌گر دولتی همچون بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) هستند که تاکنون سهام عدالت دریافت نکرده‌اند و شمارشان حدوداً ۴ میلیون ۸۰۰ هزار نفر برآورد شده است و پرداخت سهام عدالت به آنها در اولویت پیگیری‌های مجلس و دولت قرار دارد.

وی افزود: گروه دوم هموطنانی هستند که طی سالهای ۸۵ تا ۹۱ مشمول دریافت سهام عدالت شدند اما در پی بروز مشکلاتی از سبد سهام عدالت بیرون آمدند و شمارشان بیش از ۱میلیون و ۶۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود و همچنان منتظر تعیین تکلیف و دریافت سهام عدالت هستند.

۱۹ میلیون نفر نیازمند اعطای سهام عدالت

عضو هیأت رییسه مجلس افزود: علاوه بر گروه اول و دوم، گروه سوم جمعیت ۱۹ میلیون نفری واجد شرایط دریافت سهام عدالت است که که جزو دهک‌های کم درآمد اقتصادی محسوب می‌شوند اما هنوز سهام عدالت دریافت نکرده اند.

پیرهادی گفت: عدم دریافت سهام عدالت از سوی این گروه ۱۹ میلیون نفری در حالی است که به دلیل عدم مدیریت درست در واگذاری سهام عدالت در دولت‌های گذشته طیفی به بزرگی همین جمعیت از سهام عدالت برخوردار شده اند که از نظر طبقه اقتصادی واجد شرایط دریافت سهام عدالت نیستند و باید در مورد وضعیت آنها حتماً تجدید نظر شود./ مهر

ابراهیم قنبرپور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گیلان درخصوص دریافت سود سهام عدالت متوفیان گفت: وارثان متوفیانی که تاریخ فوت آن‌ها تا تاریخ ۱۳۹۹/۵/۱ است، برای دریافت سهام عدالت امسال و سال‌های گذشته، به کارگزاری‌های بورس، بانک‌های عامل و دفاتر پیشخوان دولت در شهرستان خود مراجعه کنند.

قنبرپور افزود: وراث فوت‌شدگان حداکثر تا ۱۰ اسفند برای دریافت ارث سهام عدالت متوفای خود اقدام کنند. مراجعه کنندگان کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه همه وراث قید شده در گواهی انحصار وراثت و اصل یا کپی گواهی حصر وراثت را به همراه داشته باشند.

به گفته مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گیلان، بانک‌های ملی، ملت، تجارت و پارسیان برای ثبت اطلاعات وراث متوفی در این استان در نظر گرفته شده‌اند.

او تصریح کرد: یکی از ورثه به عنوان نماینده از طرف دیگر وراث که اطلاعاتش در سامانه سجام ثبت شده می‌تواند برای انجام کارهای اداری در این خصوص اقدام کند.

قنبرپور با اشاره به اینکه فرآیند تقسیم سهام عدالت بین وراث ۲ روز زمان می‌برد، گفت: اشخاص دارای سجام بورس، بعد از ورود به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه، به نشانی ddn.csdiran.ir می‌توانند از طریق گزینه «امور سهام عدالت متوفی» با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد متوفی از وضعیت سهام عدالت متوفی استعلام بگیرند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گیلان یادآوری کرد: کسانی که از قبل برای تقسیم ارث و گرفتن انحصار وراثت در دفاتر پیشخوان دولت و یا دفاتر الکترونیک قضایی ثبت نام کرده‌اند به نام نویسی دوباره نیاز ندارند./ اکونیوز

آخرین فرصت وراث برای برای دریافت سود امسال

ورثه متوفیان که حداکثر تا ۱۰ اسفند فرآیند تقسیم ارث سهام عدالت آنها تمام شده باشد سود سهام عدالت برایشان واریز خواهد شد.

برای دریافت سود امسال و سال‌های گذشته، ‌وراث باید تا زمانی که سامانه میراث تعیین  کرده با مدارک خود شامل کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا کپی برابر اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت و اصل یا کپی برابر اصل گواهی حصر وراثت به مراکز ذی‌ربط مراجعه کنند.

بنا به گفته محمود حسنلو ـ معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، برای این کار یکی از ورثه یا نماینده ورثه که سجامی شده باید به یکی از شعب سراسر کشور کارگزاری‌های بورسی یا یکی از شعب بانک‌های ملی، ملت، تجارت و پارسیان مراجعه کند.

فرآیند تقسیم سود سهام عدالت میان ورثه حداکثر دو روز کاری زمان می‌برد و تمام مراحلی که پرونده پشت سر می‌گذارد در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان مشخص است.

محمد باغستانی ـ مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نیز گفته است: هیچکدام از این فرآیندها نیازی به پرداخت وجه ندارد و کاملا رایگان است. هم‌چنین در صورتی که وراث اطلاعی از دارایی متوفی نداشته باشند می‌توانند با مراجعه به درگاه میراث نسبت به استعلام سهام عدالت متوفی اقدام کنند.

بنابراین گزارش، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می‌تواند با مراجعه به ۶۰۰۰ شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب (ملی، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

اشخاص دارای سجام بورس بعد از ورود به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir می‌توانند از طریق گزینه «امور سهام عدالت متوفی» با ورود کد ملی و تاریخ تولد افراد متوفی اقدام به استعلام وضعیت سهام عدالت آنان کنند./ باشگاه خبرنگاران

دریافت سود سهام عدالت 1402 با آسان ترین روش!

آذرماه امسال حدود ۱۰۰ هزار نفر نتوانستند سود سهام عدالت خود را دریافت کنند. این افراد باید چه کنند؟

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: آذرماه امسال حدود ۱۰۰ هزار نفر نتوانستند سود سهام عدالت خود را دریافت کنند.

مطابقت نداشتن کد ملی و شماره حساب و شماره حساب غیرفعال از جمله دلایل آن است.

افرادی که تاکنون سود سهام عدالت را دریافت نکردند، می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان اطلاعات خود را به‌روزرسانی کنند./ منبع: باشگاه خبرنگاران

 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت