واردات گوشت قرمز از روسیه و پاکستان/ تا آخر هفته گوشت ارزان می شود؟

کد خبر: 1147408

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات گوشت گرم قرمز از روسیه و پاکستان را آغاز کردیم و میزان مناسبی گوشت منجمد در داخل موجود داریم که تا انتهای هفته با توزیع آن تب ایجاد شده ناشی از آزادسازی ارز فروکش می کند.

واردات گوشت قرمز از روسیه و پاکستان/ تا آخر هفته گوشت ارزان می شود؟

محمد قربانی در برنامه " تهران 20" در خصوص تامین و توزیع کالاهای اساسی در بازار با اشاره به اجرای برنامه توزیع یارانه ها در دولت سیزدهم توضیح داد: قبل از اجرای این برنامه تلاش بر آن شد تا ذخایر راهبردی کالاهای اساسی و نهاده ها را ارتقا دهیم تا در طول اجرای این برنامه، مشکلی نداشته باشیم. در این برنامه مقرر شد قیمت کالاهای اساسی منطبق با قیمت شهریور ماه همان کالاها در نظر گرفته شود و دولت نیز موظف است کاهش رفاه ایجاد شده به دلیل واقعی سازی نرخ ارز را جبران سازد.

محمد قربانی

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص افزایش قیمت گوشت قرمز توضیح داد: گوشت قرمز مشمول آزادسازی قیمتی نبوده و از قبل هم یارانه ای دریافت نمی کرده، این اتفاق یکی از عوارض جانبی طرح اصلاح نظام پرداختی یارانه ها بوده که موقتی است.

وی ادامه داد: اقداماتی برای تنظیم بازار صورت گرفته برای مثال واردات گوشت گرم قرمز از روسیه و پاکستان را آغاز کردیم و میزان مناسبی گوشت منجمد در داخل موجود داریم که تا انتهای هفته با توزیع آن تب ایجاد شده ناشی از آزادسازی ارز که منجر به افزایش قیمت غیر واقعی نرخ گوشت قرمز شده است به قیمت واقعی خود باز می گردد.

قربانی در پاسخ به سوال بینندگان این برنامه با مضمون آن که مرغ خریداری شده از درب مرغداری اختلاف قیمت زیادی با مرغ موجود در بازار برای خرید مصرف کننده دارد، توضیح داد: اختلاف قیمت زیادی وجود ندارد چرا که با آزاد سازی نرخ ارز، قیمت نهاده هایی نظیر ذرت و جو نزدیک به 12 هزار تومان و کنجاله حدودا به 17 هزار تومان رسیده است.

قربانی قیمت تمام شده مرغ را باتوجه به شرایط جدید و همچنین سود در نظر گرفته شده برای تولید کننده، نزدیک به 40 هزار تومان دانست که اختلاف قیمتی حدودا 20 هزار تومانی با مرغ گرم موجود در بازار دارد.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص افزایش پنج برابری قیمت روغن خوراکی با آزاد سازی ارز گفت: در ابتدا باید بدانیم که تولید داخلی روغن در کشورمان بسیار محدود است، که در این راستا طرحی را با عنوان توسعه دانه های روغنی را داشتیم که با سیاست بد ارز ترجیحی این طرح به سرانجام نرسید و ما نتوانستیم در جهت توسعه سطح زیر کشت توسعه دانه های روغنی حرکت کنیم.

وی در ادامه با اشاره به رویدادهای جهانی افزود: خشکسالی و جنگ اوکراین نیز مزیدی بر علت افزایش قیمت روغن خوراکی می باشد. چرا که نزدیک به 70 درصد دانه های روغنی از همان منطقه تامین می شد.

منبع: تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت