تقویت اقتصاد دیجیتال، عامل توسعه کسب و کار در کشور
چند سالی هست که همه ما با کلماتی همچون فناوری اطلاعات، دیجیتال، شبکه های اجتماعی، کانال های الکترونیک، فضای مجازی و مفاهیمی از این قبیل آشنا شده ایم و با آنها سر و کار داریم. در این میان بانکداری دیجیتال و اقتصاد دیجیتال مباحثی هستند که خصوصاً در سال های اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و ایجاد محدودیت های مختلف و از همه مهمتر تغییر سبک زندگی همه مردم، مورد توجه و استقبال قرار گرفت و بیش از پیش نیاز آن احساس شد.
بانک ایران زمین جزو اولین بانکهایی بوده است که در سه سال گذشته به وضوح این تغییرات را در ارائه خدمات بانکی به مشتریان خود نشان داده است. میتوان گفت این بانک در مفهوم کلیتر با ارائه خدمات بانکداری دیجیتال به مشتریان توانسته است گامی موثر در تحقق شعار بانکداری دیجیتال بردارد. عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین در این خصوص میگوید: کلید ارائه خدمات بانکداری دیجیتال از سالها پیش در این بانک زده شد. با تشکیل تیمهای متخصص از همکاران فعال در بانک و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه و همچنین سفر به کشورهایی که در زمینه ارائه خدمات بانکداری دیجیتال صاحب نظر بودند و بررسی عملکرد آنان، توانستیم نیاز مشتریان را بسنجیم و خدماتی درخور شأن آنان ارائه بدهیم. پورسعید تقویت اقتصاد دیجیتال در کشور را عامل اصلی توسعه کسب و کار در کشور دانست و افزود: در عصری که کسب و کارها فارغ از هیچ خط کشی و مرزی در کل دنیا در حال فعالیت هست، ما به عنوان یک نهاد مالی تمام تلاش خود را کرده ایم تا در جهت حمایت از این کسب و کارها که بیشترین قشر فعال در این زمینه جوانان کشورمان هستند، قدم برداریم.
مدیرعامل بانک ایران زمین خاطرنشان کرد: با راه اندازی اولین نئوبانک واقعی در کشور که با همکاری شرکتهای وب و این بانک پایه ریزی شده است، جامعه وسیعی از کسب و کارهای نوپا میتوانند با خیالی آسوده در فضایی امن سرمایه گذاری و فعالیت کنند.
مدیرعامل بانک ایران زمین خاطرنشان کرد: با راه اندازی اولین نئوبانک واقعی در کشور که با همکاری شرکتهای وب و این بانک پایه ریزی شده است، جامعه وسیعی از کسب و کارهای نوپا میتوانند با خیالی آسوده در فضایی امن سرمایه گذاری و فعالیت کنند.
پورسعید در خصوص نئوبانک گفت: نئوبانک ایران زمین اولین نئوبانک واقعی کشور خواهد بود. زیرا در تعریف این خدمت میتوان گفت که بانک ایران زمین بستری را برای مشتریان شرکتهایی همچونهای وب فراهم کرده است که آنها بتوانند در این فضا خدمت مورد نیاز خود را دریافت کنند. اینکه صرفاً بخواهیم چند خدمت بانکی که همه مشتریان در طول روز از آن استفاده میکنند را ارائه کنیم تعریف کاملی از نئوبانک نیست.
در پایان مدیرعامل بانک ایران زمین فعالیت اقتصادی امروزی را مبتنی بر شبکههای مجازی بیان کرد و افزود: کسب وکارها در حال تغییر و تبدیل به یک فضای دیجیتالی هستند. در نتیجه اقتصاد امروز اقتصادی دیجیتالی است که از طریق شــبکههای اجتماعی این امکان را به کســب وکارها میدهد تا ارتباط مســتقیم بین بانک و مشتریان برقرار کنند و این یک امتیاز مثبت برای دو طرف خواهد بود که در محیطی متفاوت و جذاب فعالیت کنند و به سمت پیشرفت و رونق بیشتر اقتصادی کشور قدم برداشته شود.
دیدگاه تان را بنویسید