دستاورد مهم رستم قاسمی در سفر آذربایجان
وزیر راه و شهرسازی ساخت پل استراتژیک آستاراچای را یکی از دستاوردهای مهم سفر آذربایجان اعلام و تاکید کرد: هیچ راهی برای ایران بسته نمیماند.
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی طی پیامی در توئیتر با اشاره به نتایج سفر اخیری که به جمهوری آذربایجان داشت، بر تقویت دیپلماسی حمل و نقل و رفع موانع در این مسیر تاکید کرد.
وزیر راه تاکید کرد: «ساخت پل استراتژیک آستاراچای یکی از دستاوردهای مهم سفر آذربایجان بود که ایجاد اتصال ایران به قفقاز، روسیه و شمال اروپا؛ قطعا تحول بزرگی را در دیپلماسی حمل و نقل و اقتدار بینالمللی ایران، به وجود خواهد آورد. قول داده بودم که هیچ راهی برای ایران بسته نخواهد ماند.»
وزیر راه پیشتر نیز گفته بود: با مأموریت ویژهای که به معاونین وزارتخانه داده شد مشکل مسیر نوردوز به ارمنستان و کریدور قفقاز رفع و به زودی نیز نقشه ترانزیتی آن منطقه کاملا تغییرخواهد کرد. کسانی که در این خصوص شیطنت کردند بدانند هیچ راهی برای ما بسته نمیماند اما پلهای شکسته پشت سر آنها به سادگی ترمیم نخواهد شد./تسنیم
طلسم ترانزیت بین ایران و ترکمنستان شکسته شد
وزیر راه و شهرسازی گفت: با افزایش ترانزیت و توسعه کریدورهای حمل و نقلی میزان ترانزیت بین ایران و ترکمنستان افزایش یافت.
رستم قاسمی گفت: امروز نقایص جدی به خصوص در سهم ترانزیتی و ژئوپولتیک داشتهایم اما با همکاری دولت و دستگاههای مسئول تاکنون توانستهایم نتایج خوبی به دست آوریم.
به گفته وزیر راه و شهرسازی در حوزههای مختلف در بخش سرخس و ترکمنستان توافق صورت گرفته و از سه ماه پیش هم ترانزیت خود را افزایش دادهایم و سد ۵۰ سال ترانزیت بین ایران و ترکمنستان شکسته شد.
او می گوید: با استفاده از کریدورهای ترانزیتی و حمل و نقل ترکیبی سهم قابل توجهی از ترانزیت افزایش یافته و با استفاده از خطوط ریلی و اتصال شمال به جنوب کشور به ترانزیت منطقه متصل شدهایم و درآمد قابل توجهی داشتهایم.
امروز با حضور وزیر راه وشهرسازی پروژه های عمرانی حوزه حمل ونقل ساخت و توسعه زیربناها، راهداری، ریلی، هوایی، بنادر و هواشناسی و از طریق ارتباط زنده با استانها همزمان با دهه فجر به بهره برداری رسید.
پیش از این «قربانقلی بردی محمداف» رییس جمهور ترکمنستان در گفتگوی تلفنی با آقای رئیسی رئیس جمهور کشورمان با تأکید بر اهمیت همکاریها بین کشورهای همسایه گفته بود؛ روابط بین ترکمنستان و ایران، با تمدن هزار ساله باید در قالب همکاری در سازمانهای بینالمللی نیز ادامه یابد./ باشگاه خبرنگاران
دیدگاه تان را بنویسید