آخرین قیمت ارز دیجیتال | تلاطم در بازار ارزهای دیجیتال

کد خبر: 1120325

در ساعات نخست معاملات روز یکشنبه، رمزارزها به صورت ترکیبی در محدوده سبز و قرمز قرار دارند.

آخرین قیمت ارز دیجیتال | تلاطم در بازار ارزهای دیجیتال

قیمت ارز دیجیتال در ایران علاوه بر وضعیت اقتصادی و سیاست خارجی به نوسانات ارزی داخلی نیز وابسته است . قیمت ارز دیجیتال با توجه به روزهای پایانی سال نو میلادی با افزایش رو به رو بوده است به طوریکه قیمت بیت کوین به کانال 50 هزار دلار بازگشت. قیمت ارز دیجیتال بیت کوین نسبت به بقیه ارز های دیجیتال بالاتر است.اهمیت قیمت ارز دیجیتال برای ایرانیان در چند سال گذشته بیشتر شده چرا که به آن عنوان یک بازار سرمایه گذاری پرسود نگاه می کنند.در ادامه به آخرین وضعیت از  قیمت ارز دیجیتال می پردازیم.

 

ارزدیجیتال

 ارزش بازار جهانی رمزارزها در حال حاضر ۲.۲۴تریلیون دلار است که نسبت به روز گذشته حدود یک درصد افزایش یافته است.
با  این حال، حجم کل معاملات در طول ۲۴ساعت گذشته ۲۶.۸۵درصد کاهش یافته و به ۶۶.۲۹میلیارد دلار رسیده است.

بیت‌کوین و اتریوم هر دو با رشد جزئی به ترتیب به قیمت 47هزار و 159دلار و 3هزار و 743دلار معامله می‌شوند.

 

 
 

ارز دیجیتال

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) شکل خاصی از پول دیجیتال است که بر پایه علم رمزنگاری ایجاد شده است. بیشتر ارزهای دیجیتال برای بهره‌مند شدن از ویژگی‌های اساسی مانند غیرمتمرکز بودن، شفافیت و تغییرناپذیر بودن از بلاک چین استفاده می‌کنند.

ماهیت غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال به این معنی است که هیچ نهاد، گروه یا سازمانی آن‌ها را کنترل نمی‌کند.

کریپتوکارنسی‌ها را می‌توان به صورت مستقیم و بدون دخالت هرگونه واسطه‌ای در اینترنت به شخص دیگری ارسال کرد. یعنی برای ارسال ارزهای دیجیتال به یکدیگر نیازی به افتتاح حساب بانکی، استفاده از خدمات بانک‌ها یا هر سازمان واسطه‌ دیگری نخواهید داشت.

از دید بسیاری بیت کوین اولین ارز دیجیتال حقیقی یا رمز ارزی است که ایده آن سال ۲۰۰۸ در وایت‌پیپر بیت کوین منتشر و اولین سکه‌های آن در سال ۲۰۰۹ استخراج شد؛ هرچند پیش از بیت کوین نیز تلاش‌های زیادی برای ساخت یک ارز دیجیتال صورت گرفته بود.

ایده شکل‌گیری ارزهای دیجیتال از دو مشکل بزرگ «اعتماد به شخص ثالث» و «دوبار خرج کردن» ریشه می‌گیرد.

هنگامی که شما از بانک‌ها برای انتقال پول و نگهداری آن استفاده می‌کنید، در واقع به آن بانک اعتماد کرده‌اید. حتی اگر کلی‌تر به ماجرا نگاه کنید، اعتماد برای پیش بردن بسیاری از کارهایتان ضروری است.

مشکل دوبار خرج کردن در سیستم‌های مالی که توسط سرورهای مرکزی با بررسی موجودی‌ها حل شده بود، جلوی افراد را از خرج کردن دوباره‌ی مقدار مشخصی پول می‌گرفت. این راهکار به صورت غیرمتمرکز در بیت کوین ارائه شد و تمامی افراد با بررسی تاریخچه تراکنش‌ها می‌توانستند از تقلب کردن سایرین جلوگیری کنند.

 

 

ارز دیجیتال بیت کوین

بیت کوین نوعی ارز مجازی است که با رسیدن قیمتش به ۱۳ هزار دلار در اوایل سال ۲۰۱۸، به شهرت و شکوفایی زیادی رسید. این ارز دیجیتال، ترکیبی بود از خلاقیت، پشت سر گذاشتن موانع قانونی و کنار زدن واسطه‌ها در امور مالی و بانکی مختلف که تراکنش‌های مالی را در سطحی بین‌المللی مقدور می‌ساخت. به همین خاطر در مدت کوتاه ظهورش توانست توجه زیادی را به سمت خود جلب کند.

بعد از «Bitcoin» رمزارزهای بسیاری پا به دنیا گذاشتند که ویژگی‌هایی شبیه به آن داشتند و دارند. کریپتوکارنسی‌ها یا رمزارزها ویژگی‌ها و ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند و به همین دلیل است که با گذشت حدود ۱۰ سال از روی کار آمدنشان شهرت زیادی پیدا کرده‌اند.

به عبارت دقیق‌تر «Bitcoin» در بستر شبکه غیرمتمرکز بلاک چین فعالیت می‌کند.

ارز دیجیتال اتریوم

می‌‌توان به گونه‌ای دیگر و زبانی ساده‌تر به پرسش «اتریوم چیست؟» پاسخ داد و آن را تعریف کرد. مثلا می‌توانیم بگوییم: «اتریوم یک پلتفرم آزاد مبتنی بر فن آوری بلاک چین است که توسعه دهندگان را قادر می‌سازد تا برنامه‌های غیر متمرکز خود را روی آن پیاده سازی کنند.» شاید این پرسش هم برایتان پیش بیاید که: «آیا اتریوم شبیه بیت کوین است؟» در پاسخ باید بگوییم که هم بله و هم نه. در واقع اتریوم هم مانند بیت کوین می‌تواند به عنوان ارز دسته‌بندی شود اما کاربردهای اتریوم بسیار متفاوت‌تر از بیت کوین است.

 

 

ارز دیجیتال دوج کوین

دوج کوین با واحد اختصاری «DOGE» به‌زبان ساده یک ارز دیجیتال و یک شبکه برای انتقال ارزش (پول) است؛ درست مانند بیت کوین. با این حال، این ارز دیجیتال تفاوت‌های زیادی با بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال دارد که‌ مهم‌ترینش در هدف اولیه است؛ دوج کوین در ابتدا برای شوخی ساخته شده بود.

در دسامبر ۲۰۱۳ (آذر ۹۲)، قیمت هر واحد بیت کوین برای اولین بار به ۱۰۰۰ دلار رسید؛ جهان حالا نگاهی جدی به ارزهای دیجیتال داشت. در همان زمان که حدود چهارسال از پیدایش بیت کوین می‌گذشت، برنامه‌نویسی به‌نام بیلی مارکوس (Billy markus)،‌ ارز دیجیتال خودش را برنامه‌نویسی کرد. با کمک جکسون پالمر (Jackson Palmer)، مدیر محصول و تحلیل‌گر داده در شرکت ادوبی، دوج کوین در آخرین روزهای سال ۲۰۱۳ متولد شد.

بیلی مارکوس، خالق دوج کوین که با نام مستعار شیبتوشی ناکاموتو (Shibetoshi Nakamoto) – نامی طنز برگرفته از نام خالق بیت کوین، ساتوشی ناکاموتو – شناخته می‌شود، بدون اهمیت‌دادن به‌ بازاریابی یا پذیرش آن از طرف مردم، فقط قصد داشت برای شوخی و تفریح، یک سیستم پرداخت آنلاین دوستانه و خودمانی ایجاد کند.

نام و ایده لوگوی دوج کوین از نژاد سگ «شیبا اینو» (Shiba Inu) گرفته شده است. در حقیقت قبل از ایجاد دوج کوین، کلمه «دوج» (Doge) و تصویر سگ شیبا اینو به‌عنوان میم (meme) یا همان طنز اینترنتی شناخته شده بود و افراد برای نوشتن متن‌های خنده‌دار خود از این تصاویر استفاده می‌کردند.

ارز دیجیتال شیبا اینو

شیبا اینو با نام اختصاری SHIB، یک آلت کوین ساخته شده بر بستر شبکه اتریوم است. مانند دوج کوین که به نوعی اولین میم کوین بازار نیز به حساب می‌آید، نماد شیبا اینو نیز از یک نژاد سگ شکاری ژاپنی برداشته شده است. این ارز دیجیتال به عنوان جایگزین دوج کوین شناخته می‌شود و با توجه به این که نماد یک سگ شکاری برای آن در نظر گرفته شده، به آن لقب قاتل دوج کوین نیز داده شده است.

 

شیبا مانند ریپل یک ارز دیجیتال ارزان قیمت است که برای تراکنش‌های سریع و کوچک بسیار مناسب به حساب می‌آید. دلیل پایین بودن قیمت شیبا و قیمت ریپل نیز همین ویژگی آن ها است. با این تفاوت که اهداف آن با پروژه گسترده‌ای مانند ریپل کاملاً متفاوت است. شیبا یک ارز دیجیتال سرگرمی است که به دلیل ارزان بودن در فروم ها و انجمن‌های آنلاین از آن برای انعام دادن یا فعالیت‌های خیرخواهانه استفاده می‌شود. با این حال این ارز دیجیتال بازار بزرگی دارد و توانسته تا به حال بیش از ۱۹ میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت