انواع کمپرسور باد را بشناسید و با دقت انتخاب کنید

کد خبر: 1119012

کمپرسور باد یک دستگاه تخصصی و بسیار کاربردی است که انواع مختلفی دارد. همین موضوع باعث شده تا خیلی‌ها هنگام خرید دچار مشکل و سردرگمی شوند. اما اگر انواع این محصول را بشناسید با خیال راحت می‌توانید تصمیمتان را بگیرید. در این مقاله با ما همراه باشید تا با انواع کمپرسور آشنا شده و بهینه ترین خرید را مطابق نیازتان انجام دهید.

کمپرسور باد که احتمالا شما هم آن را بیشتر با نام دستگاه پمپ باد یا پمپ هوا می‌شناسید، محصولی پرکاربرد در مراکز صنعتی و اداری است. البته برخی مدل‌های آن کاربرد خانگی و مسکونی هم دارد. همان‌طور که می‌دانید تجهیزات هیدرولیکی و پنوماتیکی به کمک هوای فشرده انرژی و حرکت مکانیکی تولید می‌کنند. وظیفه اصلی تولید این هوای فشرده برعهده کمپرسور باد است. بد نیست بدانید که پمپ هوای داخل آکواریوم هم نوعی کمپرسور باد کوچک است.

 

اگر قصد خرید کمپرسور باد داشته باشید، وقتی وارد بازار می‌شوید مدل‌های مختلفی را می‌بینید که انتخاب را برای شما سخت می‌کند. نکته مهم دیگر اینجاست که در شرایط فعلی بازار، قیمت کمپرسور هم متفاوت است و همین مسئله هزینه‌ها و بودجه‌ای که داریم باعث می‌شود دست به عصاتر حرکت کنیم و وسواس بیشتری به خرج دهیم.

در ادامه بیشتر با انواع پمپ باد آشنا می‌شویم تا با خیال راحت بتوانید انتخابتان را نهایی کنید.

انواع کمپرسور باد

همان‌طور که گفتیم وقتی به بازار سر می‌زنید با مدل‌های مختلفی از موتور باد مواجه می‌شوید. از جمله مهمترین انواع این محصول که در بازار به فروش می‌رسد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمپرسور پیستونی
  • کمپرسور فشار قوی
  • کمپرسور اسکرو
  • کمپرسور یخچالی
  • کمپرسور سانتریفیوژ

کمپرسور پیستونی

در واقع این کمپرسور، پرکاربردترین و پرفروش‌ترین مدل بازار است که کارایی‌های متنوع و زیادی دارد. از این پمپ باد می‌توانید در موارد زیر استفاده کنید:

  • کارگاه‌ها
  • گاراژها و تعمیرگاه‌ها
  • کسب و کارهای کوچک
  • کارهای ساختمانی و ساخت‌وساز

احتمالا حدس می‌زنید که عملکرد این مدل پمپ باد مانند موتور پیستونی خودرو است. از نظر کارایی هم این دستگاه به دو مدل زیر تقسیم می‌شود:

  • کمپرسور روغنی: در این مدل نیاز داریم تا قطعا موجود در کمپرسور به سرعت حرکت کنند. به همین دلیل اجزای حساسی چون میل لنگ و شاتون داخل روغن قرار می‌گیرند تا به دلیل تحرک زیاد میزان اصطکاک با رینگ پیستون و جداره سیلندر کمتر شود.
  • کمپرسور بدون روغن: در این مدل خبری از روغن برای روانکاری نیست و در عوض جنس رینگ پیستون پلیمری است و محفظه سیلندر را هم می‌توانید تعویض کنید. این نوع رینگ پیستون کمک می‌کند تا پیستون خیلی راحت داخل سیلندر حرکت کند و حتی صدای دستگاه نیز کاهش یابد.

کمپرسور فشار قوی

این نوع کمپرسور در مراکز صنعتی و کارگاهی کاربرد بسیار زیادی دارد و برای تولید محصولات مختلف می‌توان از آن استفاده کرد. از جمله مهم‌ترین صنایعی که در آنها از این مدل کمپرسور استفاده می‌شود، می‌توان به کشتیرانی، آتش‌نشانی، غواصی و تولید بطری‌های پت اشاره کرد. اما نکته جالب توجه اینجاست که این کمپرسور در باشگاه‌های پینت بال هم کاربرد دارد.

کمپرسور اسکرو

یکی دیگر از مدل‌های قدرتمند بازار که کاربرد زیادی دارد و به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فردش امکانات خوبی را ارائه می‌کند، کمپرسور باد اسکرو است. هر جایی که به هوای فشرده بیش از 1000 لیتر بر دقیقه نیاز داشته باشید، بهترین گزینه شما کمپرسور اسکرو خواهد بود. این مدل صدای کمی دارد و می‌تواند بدون توقف کار کند که همین موضوع باعث برتری آن نسبت به مدل پیستونی می‌شود.

در این مدل از دو روتور مارپیچی نر و ماده استفاده می‌شود که با چرخش آنها هوای مورد نیاز مکش شده و فشرده می‌شود. اگر به هوای فشرده تا فشار 10 بار نیاز دارید، می‌توانید از هر دو مدل کمپرسور پیستونی یا اسکرو استفاده کنید. اما اگر نیاز به حجم هوای فشرده زیاد (بیشتر از 1000 لیتر در دقیقه) نیاز داشته باشید، قطعا مدل اسکرو پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

کمپرسور یخچالی

کمپرسور یخچالی که به نام کمپرسور محوری هم شناخته می‌شود، یکی دیگر از انواع کمپرسور باد است و حتما یکی از آنها را در پشت یخچال فریزرها دیده‌اید. این مدل جزو نمونه‌های کوچک و خانگی در بازار است که معمولا در اندازه 10، 15، 20 و 25 لیتر تولید می‌شود. این مدل صدای کمی دارد و فضای زیادی را اشغال نمی‌کند.

البته مدل دیگری از پمپ باد خانگی هم وجود دارد که از مدل یخچالی بزرگتر است و برای کارهایی چون باد کردن لاستیک، باد کردن استخرهای بادی و... استفاده می‌شود. همچنین در برخی مشاغل مانند نصب کابینت، دیوار پوش، نقاشی ساختمان و... هم کاربرد دارد.

کمپرسور سانتریفیوژ

این مدل کمپرسور در واقع همان نمونه‌ای است که آن را به نام توربو یا توربو شارژ می‌شناسید و احتمالا می‌دانید که روی خودروها هم کاربرد دارد. نام اصلی این کمپرسور، گریز از مرکز است و در آن با زیاد شدن انرژی جنبشی گاز مبرد و کمک پره‌های چرخان، فشار و دمای گاز بالا می‌رود. به کمک این کمپرسور می‌توان به ظرفیت‌های بالا تا 35 هزار کیلو وات هم رسید. این مدل هم صدای کمی دارد و نسبت به کمپرسورهای پیستونی کوچک‌تر و خیلی سبک‌تر است.

خرید کمپرسور باد با بهترین کیفیت و ضمانت از کمپرسور صفوی

مجموعه صفوی یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین تولیدکنندگان انواع پمپ باد به ویژه کمپرسورهای پیستونی و اسکرو در ایران است. همان‌طور که گفتیم خرید کمپرسور باد کار ساده‌ای نیست و حتما باید با دقت بالایی مدل موردنظرتان را انتخاب کنید که متناسب با بودجه و نیاز شما باشد.

به همین دلیل می‌توانید پیش از خرید از مشاوره کارشناسان فنی مجوعه صفوی استفاده کرده و سپس تصمیمتان را نهایی کنید. نکته مهم اینجاست که فعالیت کمپرسور صفوی فقط به تولید مدل‌های پیستونی و اسکرو خلاصه نمی‌شود و می‌توانید بهترین سیستم‌های خشک‌کن و رطوبت‌گیر هوای کمپرسور را هم با کیفیت بالا خریداری کنید.

از جمله مهم‌ترین محصولات کمپرسور صفوی می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

  • کمپرسور پیستونی
  • کمپرسور فشار قوی
  • کمپرسور اسکرو
  • کمپرسور دندان‌پزشکی بدون روغن
  • درایر (خشک‌کن) تبریدی
  • هواساز
  • رادیاتور کمپرسور اسکرو
  • هواساز اسکرو
  • تله آبگیر
  • دستگاه نیتروژن ساز
  • دستگاه سند بلاست

برای خرید بهترین کمپرسورهای پیستونی و اسکرو و اطلاع از جزئیات و قیمت آنها می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت