پکیج اختصاصی برای ورود به بازار سرمایه گذاری بین المللی

کد خبر: 1104915

XZYODXv4sRad

این مقاله چکیده‌ترین و جامع‌ترین راهنمای شما برای ورود به بازارهای جهانی سرمایه‌گذاری بوده که به همت متخصصان تجارت فارکس تدوین شده است. در این پکیج اختصاصی، صفر تا صد ورود به بازارهای جهانی سرمایه گذاری را به شما آموزش خواهیم داد تا چراغی را در ذهن شما روشن کنیم و خودتان مسیر صحیح آینده را برای خودتان انتخاب کنید. در شروع، اجازه دهید که توضیح دهیم چرا سرمایه‌گذاری باید بخشی از برنامه‌ی روزانه شما باشد.

اهمیت سرمایه گذاری

چند سال پیش، قیمت هر دلار آمریکا معادل هزار تومان بود، اما امروز نزدیک به 30 هزار تومان است و این در حالی است که بانک مرکزی سعی بر کنترل قیمت آن دارد. به هر چیزی که فکر کنید، یک دهه گذشته قیمت آن بسیار کمتر از چیزی است که حتی فکرش را هم بکنید. البته اگر درست‌تر به قضیه نگاه کنید، متوجه می‌شوید که قیمت همه چیز ثابت است، اما ارزش "ریال ایران" به شدت کاهش یافته و از آنجاییکه درآمد اکثر ما (به جز صادر کنندگان و کسانیکه در تجارت جهانی فعالیت می‌کنند)، به ریال ایران است. تنها روشی که می‌تواند باعث شود شما در آینده‌ی نه چندان دور، سرمایه‌ی خود را حفظ کرده و حتی آن را بیشتر کرده باشید، سرمایه گذاری است. این سرمایه گذاری می‌تواند از طریق خرید ملک و مسکن، طلا، دلار و ... باشد. اما هر کاری که می‌کنید، باید مطمئن شوید که از شر ریال خلاص شده باشید.

البته چیزی که بالاتر گفته شد (خرید مسکن، طلا، دلار و ...) به نوعی حفظ سرمایه است و برای سرمایه گذاری، باید اقدامات بیشتری انجام داد. مسکن و طلا اندکی بیشتر از تورم رشد کرده و خود دلار نیز مبنایی برای محاسبه‌ی قیمت کالاهای مختلف (تورم) است. بنابراین، باید وارد بازارهای جهانی شد و با استفاده از دلار، سرمایه‌گذاری کرد تا علاوه بر حفظ سرمایه به شکل دلار، سود آن نیز به شکل دلاری به حساب شما واریز شود. یکی از پررونق‌ترین بازارهای جهانی که هیچگونه دردسری برای تجارت شما ندارد، بازار فارکس است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

بازار فارکس چیست؟

همانطور که برای خرید ارز خارجی به صرافی مراجعه کرده و با توجه به قیمت دلار آزاد (که عموما در سبزه میدان تهران تعیین می‌شود)، ارز مورد نیاز خود را خریداری می‌کنید، برای تبدیل ارز کشورهای مختلف به یکدیگر نیز باید مرجعی برای تعیین ارزش ارزها نسبت به یکدیگر وجود داشته باشد. قیمت دلار آمریکا در مقایسه با یوروی اروپا، همه روزه در حال نوسان بوده و برای اینکه نرخ برابری مشخص شود، باید به آخرین معاملات بازار فارکس مراجعه کرد. تصمیمات اقتصادی و سیاسی کشورهای مختلف باعث قوت گرفتن و یا تضعیف پول کشور در مقایسه با سایر کشورها شده و نمود آن، در نوسانات قیمتی و آخرین معاملات انجام گرفته در بازار فارکس پیدا است. برای اینکه با زیر و بم بازار فارکس آشنا شوید، این مقاله را بخوانید.

چه چیزی در بازار فارکس معامله می شود؟

بازار فارکس مکانی است برای معامله‌ی ارزهای مختلف و شما با گرفتن نوسانات ارزهای مختلف (یا اصطلاحا آربیتراژگیری)، می‌توانید سود خوبی را با استفاده از هر مقدار پولی که دارید، کسب کنید. نکته‌ی مهم اینجاست که سود شما از جنس دلار بود و علاوه بر آن، اصل سرمایه‌ی شما نیز حفظ خواهد شد. اگرچه بازار فارکس مکانی است برای معامله‌ی جفت ارزها نسبت به یکدیگر، اما فقط همین کالا و دارایی در آن معامله نمی‌شود. تعداد اقلامی که در این بازار قابل معامله است، نزدیک به 400 قلم بوده و بسیاری از کارگزاران این بازار، نزدیک به 250 قلم کالای قابل معامله را در اختیار شما قرار می‌دهند تا با نوسان گیری، درآمد مناسبی کسب نمایید. سرفصل دارایی‌های قابل معامله در این بازار به شرح زیر است:

  • فلزات و خصوصا فلزات گران بها
  • سهام شرکت های معتبر بین المللی
  • نفت و گاز (انرژی)
  • جفت ارزها
  • کالاهایی همانند سویا، شکر، قهوه، کاکائو، گندم و ...
  • رمزارزها
  • شاخص سهام بورس های بزرگ دنیا
  • اوراق قرضه

qRkIhjYSbQvm

روش کسب درآمد از معامله در فارکس

در سال‌های گذشته، تجارت در سطح جهانی نیازمند سرمایه‌ی اولیه کلان، ارتباطات گسترده و نهایتا مکانی برای انبار کردن کالاها بود. اما امروزه به لطف گسترش اینترنت، همه‌ی کارها را می‌توان تنها با چند کلیک ساده انجام داد. اگر در گذشته نیاز بود تا برای خرید گندم به مزرعه رفت و سپس آن‌ها را به انبار منتقل کرد و نهایتا مشتری پیدا کردن تا با فروش آن‌ها درآمد قابل توجهی کسب کرد، اما امروزه شما با چند کلیک می‌توانید گندم خریداری کرده و در زمان مناسب، آن را فروخته و مابه التفاوت قیمت در زمان خرید و فروش را دریافت کنید. این مدل از خرید و فروش کردن با نام بازار فیوچر شناخته می‌شوند. در بازار فیوچر، شما نیازی به سرمایه‌ی اولیه کلان یا جایی برای انبار کردن دارایی خود نداشته و صرفا با هر میزان سرمایه که بخواهید، وارد بازار شده و به اندازه‌ی داشته‌ی خود، در روند خرید و فروش شریک شده و درآمد کسب خواهید کرد. دقت داشته باشید که اگر بعد از خرید شما، قیمت دارایی کاهش یابد، شما در ضرر نیز شریک خواهید بود. به همین جهت نیز باید دانش کافی برای خرید و فروش داشته باشید. در غیر این صورت، چند معامله‌ی اشتباه می‌تواند به سرعت تمامی موجودی شما را صفر کند!

بازار فارکس کجاست؟

هیچ جا و همه جا! بر خلاف سبزه میدان، بازار فارکس یک مکان نبوده، بلکه یک مفهوم است و کاملا در بستر اینترنت انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران کوچک (تریدرها)، شرکت‌های سرمایه‌گذاری بزرگ، بانک‌ها، صنایع و ... همگی بخشی از بازار فارکس هستند که با تغییر در عرضه و تقاضا و در یک بازار کاملا عادلانه و بزرگ، قیمت کالاهای مختلف ارائه شده در فارکس را تغییر می‌دهند. روش دسترسی به بازار فارکس برای تریدرها از طریق بستر اینترنتی ارائه شده توسط کارگزاری های فارکس یا همان بروکرها امکان پذیر است. بنابراین، اگر شما قصد دارید تا ورود به این بازار، سرمایه گذاری کنید، ابتدا باید یک کارگزاری واسط انتخاب کنید.

کارگزاری فارکس یا بروکر کیست؟

بروکر واسطی است که یک پلتفرم معاملاتی در اختیار شما قرار می‌دهد تا با استفاده از آن، به بازار فارکس متصل شده و تمامی اطلاعات مورد نیاز خود از جمله قیمت دارایی، تاریخچه‌ی قیمتی و حجمی معاملات و ... را بررسی کنید. کارگزاری‌های مختلف خدمات و مهمتر از آن، دارایی‌های متفاوتی را برای معامله به شما ارائه می‌کنند و شما باید بر مبنای سبک معاملاتی و علاقه به دارایی‌های متفاوت، یک کارگزاری امین و معتبر را انتخاب کنید و با افتتاح حساب معاملاتی و واریز مبلغ اولیه، معاملات خود را شروع کنید. انتخاب بروکر معتبر، اولین و مهمترین گام برای ورود به بازار فارکس است. از آنجاییکه در ایران، نهاد نظارتی مشخصی برای رصد کردن عملکرد بروکرها وجود نداشته و عموما این بروکرها در ایران دفتر و حضور فیزیکی ندارند، بنابراین، انتخاب بروکر باید با دقت مضاعف انجام شود.

rNWbJuw9u6rz

کدام بروکر معتبر است؟

بروکرهای متعددی در بازار فارکس فعالیت می‌کنند، اما تعداد بروکرهایی که به ایرانیان خدمات می‌دهند کم بوده و خصوصا تعداد بروکرهای کلاهبردار فارکس که در بازار ایران هستند، بسیار بیشتر از بروکرهای معتبر است. برای اینکه پارامترهای مهم در شناسایی بروکرهای کلاهبردار را بدانید، این مقاله را مطالعه کنید تا خودتان صحت و سلامت هر کارگزاری را ارزیابی کنید. راحت‌ترین روش شناسایی یک بروکر معتبر، از طریق بررسی مجوز فعالیت در بازارهای جهانی است. این مجوز که توسط نهادهای مالی قدرتمند بین‌المللی همانند CySec و FSA و ... ارائه می‌شود، مهر تاییدی بر عملکرد بروکر بوده و اصطلاحا به آن رگولاتوری یا همان رگوله گفته می‌شود. پیش از انتخاب هر بروکری، ابتدا مطمئن شوید که رگولاتوری معتبری داشته باشد. لیست از بهترین بروکر فارکس در سال 2021 میلادی در این مقاله ارائه شده است.

آلپاری یکی از بهترین بروکرها

در میان تمامی بروکرهای معتبر و فعال در بازار ایران، همواره نام بروکر آلپاری جزو صدر لیست است. این کارگزاری که در سال 1998 میلادی تاسیس شده، بیش از 23 سال است که به مشتریان خود در سرتاسر دنیا خدمات داده و چند رگولاتوری معتبر دارد (امنیت کامل). تا کنون، بیش از 2 میلیون تریدر فعال از 150 کشور مختلف در این کارگزاری حساب معاملاتی باز کرده و آلپاری را به عنوان بروکر امین خود انتخاب کرده‌اند. آلپاری یکی از متنوع‌ترین حساب‌های معاملاتی را در اختیار مشتریان خود قرار داده و هیچ حداقلی برای ورود به بازار تعیین نکرده است. این در حالی است که اکثر کارگزاری‌ها، مبلغ 50 الی 100 دلار را برای افتتاح حساب، تعیین کرده‌اند.

در شش حساب معاملاتی آلپاری، به انواع دارایی‌های قابل معامله در بازار فارکس دسترسی خواهید داشت و علاوه بر آن، سیستم پم تریدینگ نیز در اختیار شما قرار گرفته است. در پم تریدینگ، شما می‌توانید معاملات انجام شده توسط تریدرهای حرفه‌ای‌تر را مشاهده و با توجه به موجودی خود، کپی کنید. این روش از سرمایه گذاری در بازار فارکس، مناسب کسانی است که قصد دارند با دانش و زمان کم و با استفاده از تجربه‌ی تریدرهای قدیمی‌تر، وارد بازار شوند. اما توصیه می‌شود که سعی کنید با بالا بردن دانش و شناخت ابزارهای معاملاتی و دارایی‌های خوب، خودتان یکی استراتژی معاملاتی انحصاری داشته باشید تا سود بیشتری از هر معامله، عاید شما شود. اما اگر به پم تریدینگ علاقه دارید، آلپاری بهترین گزینه برای شماست که در این مقاله می‌توانید بیشتر با آن آشنا شوید.

ItRdI3lLoe0S

در انتها بدانید که معامله کردن نباید از سر بی حوصلگی و صرفا جهت آزمون و خطا انجام شود. برای ورود به بازار فارکس، باید ابتدا یک دوره‌ی آموزشی بگذرانید تا با تمام دارایی‌ها و ابزارهایی که در اختیار شماست، آشنا شوید. سپس باید با تحلیل‌های فاندامنتال و تکنیکال آشنا شده و از ابزارهایی که یاد گرفتید، استفاده کنید تا در تک تک معاملات خود، سودآوری داشته باشید. تمامی آموزش‌هایی که لازم دارید تا یک تریدر حرفه‌ای شوید، در وبسایت تجارت فارکس ارائه شده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت