چه روشهایی برای کارت به کارت وجود دارد؟
امروزه افراد برای انجام کارهای روزانه خود مانند خدمات بانکی و پرداختی به دنبال راههای راحت و سریع هستند، بهطوریکه خیلی از افراد تمایل دارند که بسیاری از آنها را بهصورت اینترنتی انجام دهند.
یکی از کارهای روزانه که همه با آن سر و کار دارند، کارت به کارت یا همان انتقال پول از کارتی به کارت دیگر است که روشهای مختلفی برای انجام آن وجود دارد. در ادامه، قصد داریم ۶ روش انتقال وجه را بررسی کنیم.
۱- انجام کارت به کارت با مراجعه به شعب بانکی
این روش، یکی از قدیمیترین راههای انتقال پول بین حسابهاست. بعد از اینکه به بانک مراجعه کردید، بهمنظور احراز هویت باید کارت ملی و کارتبانکی خود را به همراه داشته باشید. سقف انتقال وجه در این مورد، ۱۵ میلیون تومان است که ۵ برابر سقف کارت به کارت از طریق دستگاههای خودپرداز است. کارمزدی که برای این عملیات از حساب شما کسر میشود بستگی به مبلغ انتقالی دارد که برای مبالغ زیر ۱ میلیون تومان، 600 تومان و برای هر یکمیلیون تومان بیشتر، مبلغ 240 تومان به میزان کارمزد اضافه میشود. به عنوان مثال برای انتقال ۱۵ میلیون تومان، مبلغ کارمزد 3960 تومان خواهد بود.
۲- کارت به کارت از طریق دستگاه خودپرداز
از رایجترین و معمولترین روشهای انتقال وجه، استفاده از دستگاههای خودپرداز (ATM) است. سقف انتقال پول در این روش ۳ میلیون تومان است و کارمزد کارت به کارت نیز برای مبالغ کمتر از ۱ میلیون تومان، 600 تومان، بین ۱ تا ۲ میلیون تومان، 840 تومان و برای مبالغ بین ۲ تا ۳ میلیون تومآنهم کارمزد انتقال پول، 1080 تومان خواهد بود.
۳- کارت به کارت با استفاده از اپلیکیشنهای پرداخت
اپلیکیشنهای مالی و پرداختی، راه دیگری برای کارت به کارت هستند که به دلیل سادگی، سرعت و امنیت خوبی که دارند، روزبهروز بیشتر مورد توجه قرار میگیرند. یکی از این اپلیکیشنها، همراهکارت است که در حال حاضر با استفاده از آن میتوانید از مبدأ 32 بانک کارت به کارت کنید. برای مثال میتوانید کارت به کارت بانک مسکن، ملت، تجارت، صادارت، سپه، پاسارگاد و سایر بانکها را انجام دهید.
در این برنامه با واردکردن اطلاعات موردنیاز، میتوانید عملیات کارت کارت را بهصورت اینترنتی با موبایل خود انجام دهید.
علاوه بر موارد گفتهشده، سایر تراکنشهای مالی مانند خرید شارژ، خرید بسته اینترنت، پرداخت جریمه رانندگی، استعلام و پرداخت قبض و ... را هم در همراه کارت میتوان انجام داد.
۴- نصب اپلیکیشنهای بانکی
با نصب برنامههای همراه بانک هم میتوان کارت به کارت کرد. کارمزد و سقف انتقال وجه در این روش، مانند استفاده از خودپرداز است. اپلیکیشنهای همراه بانک را میتوانید از سایتهای بانکهای مربوطه دانلود کنید و یا به شعب بانک مربوطه مراجعه کنید.
۵- کارت به کارت از طریق سایت بانکها
در این روش میتوانید به سایت بانک مورد نظر خود مراجعه کرده و با واردکردن اطلاعات کارت خود مثل CVV۲، رمز دوم، تاریخ انقضا و شماره کارت مبدأ و مقصد، عملیات انتقال وجه را انجام دهید. در صورتی که آدرس بانک خود را نمیدانید، بهسادگی آن را در گوگل جستجو کنید.
۶- کارت به کارت با کد USSD
حتی با استفاده از کدهای USSD هم میتوان کارت به کارت کرد. شما با سیمکارتهای ایرانسل، همراه اول و ... میتوانید این کدها را شمارهگیری کنید که هر بانک معمولاً کد مخصوص به خود را دارد؛ اما برخی از بانکها از این سرویس استفاده نمیکنند و دلیل آنهم وجود مشکلات امنیتی است.
دیدگاه تان را بنویسید