ماجرای کلاهبرداری ۶۰۰ میلیارد تومانی از سهام عدالت!
وزیر اسبق تعاون گفت: سامانههایی به طور غیر قانونی در زمینه سهام عدالت شکل گرفتند که هزینه ساخت آنها از جیب مردم برداشته شد و مبلغ مذکوری که از این مسیر بدست آمده به ۶۰۰ میلیارد تومان میرسد.
باشگاه خبرنگاران: محمد عباسی وزیر اسبق تعاون که کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را اعلام کرد از برنامه هایش درباره سهام عدالت می گوید: اجرایی شدن سهام عدالت در دوران تصدی من در وزارت تعاون رخ داد اما اصل ایده سهام عدالت مربوط به رهبری میشود، ایشان قصدشان از مطرح کردن چنین طرحی این بود که اقتصاد کشور به سمت مردمی محور حرکت کند.
او تصریح کرد: در انتهای دولت آقای احمدی نژاد یکسری اتفاقات رخ داد به گونهای که اقدامات صورت گرفته در رابطه با سهام عدالت با تصمیمات که در وزارت تعاون اخذ شده بود مغایرت داشت، هدفمان از بحث سهام عدالت آن بود که سهم بخش تعاون را افزایش بدهیم.
معاون اسبق وزارت تعاون تصریح کرد: متاسفانه امر مذکور در دولت آقای روحانی رها شد، اینکه یک عده بخواهند مردم را تشویق کنند که از شرکتهای تعاونی استانی خارج شوند کاملا مغایر اهداف بود.
عباسی بیان کرد: سامانههایی به طور غیر قانونی در زمینه سهام عدالت شکل گرفتند که هزینه ساختش از جیب مردم برداشته شد، نکتهای که باید در این رابطه به آن اشاره کرد اخیرا یکی از نمایندگان اظهار کرده است مبلغ مذکوری که از این مسیر بدست آمده به ۶۰۰ میلیارد تومان می رسد.
او بیان کرد: مهمترین چیزی که در رابطه با سهام عدالت مطرح است ما باید به اهداف اولیه که همان بهره گیری از شرکتهای تعاونی است، برگردیم. مردم باید خودشان برای سهامشان تصمیم بگیرد نه آنکه دولت در آن دخل و تصرف داشته باشد.
عباسی گفت: یکی از زمینههای قانونی سهام عدالت آن بود که شرکتهایی میتوانند در پرتفوی سهامداران سهام عدالت حضور یابند که سودده باشند تا از سودش مردم بهره برند.
او در رابطه با برنامه هایش برای بازار سرمایه باتوجه به شعار سال، اظهار کرد: در هر کشوری اگر قرار است که اقتصادش حرکت کند راه آن سرمایه گذاری است، ما به اندازه کافی در شرایط فعلی منابع در کشور داریم، اما متاسفانه منابع به سمت تولید حرکت داده نمیشود.
وزیر اسبق وزارت تعاون گفت: اینکه گفته میشود حجم نقدینگی از سه هزار هزار میلیارد تومان تجاوز کرده خودش سبب نگرانی میشود به سبب آنکه نشان از آن دارد که بخشی از سرمایههای مردم سرگردان است.
عباسی تصریح کرد: اینکه دولت بیاید مردم را تشویق کند که وارد بازار سرمایه شوند، اما در نیمه دوم سال با تنشهای مختلف سبب ریزش شود این نشان از بی تدبیری دولت است.
او بیان کرد: موضوع سرمایه گذاری در بورس یکی از راهکار مهم اقتصادی است به شرط آنکه حقیقی باشد نه آنکه حباب آن را در بگیرد و به طوری که بتوانیم به طور شفاف بگویم که از سرمایهها در کدام بخش تولید بهره گرفته شده است.
وزیر اسبق وزارت تعاون گفت: وقتی دولت دهم به اتمام رسید نقدینگی چهار صد و پنجاه هزار میلیارد تومان بود، اما اکنون به سه هزار هزار میلیارد تومان رسیده که نشان از رها شدگی اقتصاد است.
عباسی گفت: اکنون استارت آپهایی هستند که ایده دارند، اما به سبب آنکه سرمایه ندارند نمیتوانند در این راه به درستی گام بردارند اگر نقدینگی به این سمت حرکت کند به طور قطع اوضاع اقتصادی بهبود مییابد.
دیدگاه تان را بنویسید