مجتمع صنعتی فولاد بناب میتواند الگویی برای سایر طرحهای صنعتی در کشور باشد
نماینده مردم میانه در مجلس با بیان اینکه تامین منابع مالی برای طرحهای توسعهای مجتمع صنعتی فولاد بناب از محل منابع داخلی این مجتمع خاطرنشان کرد: نحوه تامین منابع مالی توسط مجتمع صنعتی فولاد بناب میتواند به الگویی برای سایر طرحهای صنعتی در بخش خصوصی بدل شود و از محل منابع داخلی، کار طرحهای توسعهای در این مجتمع کلید خورده است.
مهدی اسماعیلی، عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در گفت وگو با نبض بازار اظهار کرد: فولاد بناب یک مجتمع صنعتی عظیم است که در بازدیدی که اخیرا توسط نمایندگان آذربایجان شرقی از این مجتمع انجام شد معین شد که طرحهای توسعهای برای این مجتمع در نظر گرفته شده است که برای صنعت فولاد در این استان نویدبخش است و میتواند در افزایش صادرات محصولات فولادی و تامین نیازهای داخلی کشور نقش مهم و ارزندهای داشته باشد.
وی افزود: نحوه تامین منابع مالی توسط مجتمع صنعتی فولاد بناب میتواند به الگویی برای سایر طرحهای صنعتی در بخش خصوصی بدل شود و از محل منابع داخلی کار طرحهای توسعهای در این مجتمع کلید خورده است.
اسماعیلی تصریح کرد: این مجتمع صنعتی از سال 1384 آغاز به کار کرده است و در طی مدت زمانی کوتاه توانسته است دستاوردهای مهمی به همراه داشته باشد و در توضیحات مدیران این مجتمع فولادی عنوان شد که ظرفیت اسمی تولید به 2 میلیون تن در سال افزایش یافته است و امیدواریم الگویی برای طرحهای صنعتی در سایر نقاط کشور باشد.
نماینده مردم میانه در مجلس خاطرنشان کرد: فولاد میانه و آذربایجان نیز از طرحهای مهم صنعتی هستند که نیازمند بودجه مناسب هستند و میتوانند به صنعت فولاد در این استان رونق ببخشند.
اسماعیلی اظهار کرد: 72 سال است که در کشور سازمانی به نام برنامه و بودجه وجود دارد که یکی از وظایف مهم آن توزیع عادلانه بودجه کشور است اما شواهد نشان میدهد که تعداد استان های محروم در کشور بالاست و نشان میدهد که این سازمان در تحقق اهداف خود چندان موفق عمل نکرده است.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توزیع بودجه در کشور طی سالهای گذشته متوازن نبوده است. مجلس یازدهم موقعیتی را ایجاد کرده است تا بتواند توازن را در کشور ایجاد کند اما محدودیت منابع در وضع کنونی یکی از دلایلی است که موجب میشود تا مجلس با محدودیتهایی مواجه باشد.
اسماعیلی گفت: تعداد بالایی از طرحهای مهم عمرانی و صنعتی در کشور نیمهکاره هستند و بسیاری از مناطق محروم از جمله مناطق روستایی نیازمند توجه هستند که به دلیل محدودیتهای منابع کار برنامهریزان سخت شده است اما مجلس تلاش میکند در لایحه بودجه 1400 توازنی را در این بحث ایجاد کند.
وی ادامه داد: نگاه مجلس یازدهم و تلفیق به بودجه این است که استانهایی از جمله سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گیرد بنابراین تلاش شده است تا در حوزه آموزش و پروش و نظام آموزش عالی به مناطق محروم توجه شود و ماهیت بودجه سال 1400 به محرومیتزدایی توجه شده است.
اسماعیلی اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی نیز علیرغم پتانسیلهای بالا چندان مورد توجه قرار نگرفته است و متناسب با امکانات این استان بودجه لازم تخصیص نیافته است و بودجههای ایجاد برخی از زیرساختها و پروژههای مهم مانند سد شهریاریا آبرسانی ارس به تبریز، راه آهن میانه به تبریز، بزرگراه تبریز به اهر و توجه به پروژههای فولادی نیازمند توجه ویژه هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید