احتمالی خاموشی در چهارشنبه/اطلاع رسانی برنامه خاموشی
مدیرعامل توانیر گفت: در شرایط کنونی محدودیت تامین گاز نیروگاهها سبب شده تا بار دیگر نگران تامین برق پایدار شویم و از این رو بار دیگر از مردم میخواهیم تا در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به تلاش شبانه روزی صنعت برق در 10 روز گذشته به منظور تامین پایدار برق گفت: همکاری خوبی با صنایع شکل گرفت تا بدین وسیله بتوانیم زمینه مدیریت شرایط را مهیا کنیم.
*محدودیت تامین گاز عامل خاموشی احتمالی چهارشنبه
وی افزود: در شرایط کنونی محدودیت تامین گاز نیروگاهها سبب شده تا بار دیگر نگران تامین برق پایدار شویم و از این رو بار دیگر از مردم میخواهیم تا در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.
این مقام مسئول در توضیح نقش مردم به منظور عبور از این شرایط گفت: 80 درصد از گاز طبیعی و 40 درصد از برق تولید شده در حال حاضر به استفاده مشترکان خانگی میرسد و همین امر خود به معنای نقش پررنگ مردم است.
*تامین روشنایی معابر بین شهری یک رویه غلط است
متولی زاده در بیان اینکه هیچ راهی وجود ندارد تا بدون کمک مردم بتوانیم به سلامت از این شرایط گذر کنیم، گفت: عبور بدون خاموشی از شرایط فعلی بدون همراهی مردم میسر نیست.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به اقدامات این شرکت به منظور صرفه جویی در مصرف برق به خاموشی معابر اشاره کرد و گفت: بر اساس یک رویه غلط، معابر بین شهری در طول شب با چراغ روشن میشود در حالیکه مطابق استانداردهای جهانی تنها معابری که عابر پیاده از آن گذر میکند نیاز به خاموشی دارد.
*هر چراغ برق، معادل 1000 لیتر سوخت مصرف میکند
وی در بیان اینکه هر پایه چراغ برق معادل یک واحد مسکونی برق مصرف میکند، گفت: اگر اصلاح روشنایی معابر صورت پذیرد شاهد صرفه جویی 1000 لیتری در مصرف سوخت و همچنین کاهش انتشار 3 تن دی اکسید کربن خواهیم بود.
متولی زاده با اشاره به تلاش شرکت توانیر به منظور اصلاح روشنایی معابر گفت: در حال حاضر با تلاش همکاران 720 هزار چراغ برق خاموش شده است.
*45 هزار ماینر غیرمجاز توقیف شد
این مقام مسئول در بیان اقدام توانیر در حوزه رمز ارزها گفت: تمامی مراکز مجاز استخراج رمز ارز طبق توافق نسبت به قطع برق خود اقدام کردند و 45 هزار ماینر غیر مجاز نیز توسط مردم و مسئولان شناسایی و از فعالیت آنها جلوگیری شد.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به پویش انرژی همدلی گفت: این پویش به نحوی طراحی شد تا هزینه کاهش مصرف هر شهر با تعرفه صادراتی محاسبه و به منظور کار خیریه در اختیار نهاد هر شهر قرار گیرد.
متولی زاده در پایان ضمن ابراز امیدواری از همکاری مردم و مسئولان شهری و شرکت در چویش همدلی گفت: امیدواریم مردم و مسئولان شهری از این طرح استقبال کرده و زمینه صرفه جویی در مصرف انرژی را مهیا کنند و به صورت فردی و احتماعی نسبت به شرکت در این چویش اقدام کنند.
کمبود 3 هزار مگاواتی تامین برق/ برنامه خاموشی به اطلاع مردم برسد
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: احتمال میرود فردا با محدودیت ۳ هزار مگاواتی روبهرو شویم و بر همین اساس لازم است همه برنامهریزی ها در این باره انجام شود. بعد از ظهر امروز، دوشنبه مورخ 6 بهمنماه نشست مدیریت بار با حضور مدیرعامل شرکت توانیر در مرکز پایش صنعت برق کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست، غلامعلی رخشانیمهر، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر ضمن ارائه گزارشی خطاب به شرکتهای توزیع برق منطقهای با اشاره به بررسیهای هواشناسی انجام شده گفت: بر اساس اطلاعات رسیده موج سرمایی که پیشتر وارد کشور شده بود از نواحی شرقی در حال خارج شدن است اما همچنان نواحی شرق کشور را در بر گرفته است.
*موج جدید سرما از 12 بهمن وارد کشور میشود
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، با اشاره به ورود موج جدید سرما به کشور از 12 بهمنماه سال جاری، گفت: با ورود این موج بازهم شاهد افزایش مصرف برق و گاز هستیم که با همراهی مردم عزیز و اقدامات صورت گرفته میتوان از این دوران گذر کرد.
وی در بیان افزایش مصرف گاز طبیعی در روزهای آتی گفت: پیش بینی شده مصرف گاز بهویژه در بخش خانگی و تجاری فردا به شدت افزایش یابد که همین امر عرضه گاز به نیروگاه ها را با محدودیت روبرو خواهد کرد.
*محدودیت 3 هزار مگاواتی برق و احتمال خاموشی
رخشانی مهر در تشریح ابعاد دشواری تامین برق تاکید کرد: احتمال میرود فردا با محدودیت ۳ هزار مگاواتی روبهرو شویم و بر همین اساس لازم است همه برنامهریزی ها در این باره انجام شود.
این مقام مسئول ضمن تاکید بر وظایف شرکتهای برق منطقهای به منظور عبور از شرایط بحرانی، گفت: ضروری است شرکتهای توزیع در مناطق یاد شده برنامه های اعمال احتمالی خاموشی ها را از هم اکنون تدوین کرده و به اطلاع عموم مردم از طریق سامانه های اطلاع رسانی شرکت های توزیع و اپلیکیشن «برق من» برسانند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: اعمال خاموشی خط قرمز ما است بنابراین همه مدیران باید در این زمینه همکاری داشته باشند.
*صرفه جویی 10 درصدی تامین برق پایدار را تضمین میکند
وی به همه مردم توصیه کرد: با اعمال ۱۰ درصدی صرفه جویی در مصرف شرایطی ایجاد کنند که نیازی به اعمال خاموشی نباشد.
معاون شرکت توانیر ضمن محدودیت تامین سوخت نیروگاههای برق در روز آینده گفت: تامین سوخت مورد نیاز نیروگاهها فردا با محدودیت جدی مواجه است و همین امر زمینه دشواری تامین برق را مهیا میکند.
رخشانی مهر به دو بازه زمانی حساس در فردا از ساعت ۸ تا ۱۲ صبح و ۱۵ تا ۲۲ اشاره کرد و خواستار همکاری همگانی برای رعایت مصرف در این بازه زمانی شد تا برق پایدار برای همه تامین شود.
این مقام مسئول با اشاره به مدیریت مصرف صنایع در شرایط بحرانی فعلی گفت: در مدت زمان اخیر 139 گیگاوات ساعت از برق صنایع تامین شده که در مقایسه با متوسط 155 گیگاوات ساعتی تنها شاهد افت 16 گیگاوات ساعتی برق صنایع بودیم.
رخشانیمهر با اشاره به اینکه قطع 15 گیگاوات ساعتی برق صنایع در مقابل تامین برق تاثیر قابل توجهی ندارد گفت: در شرایط فعلی تامین برق مشترکان خانگی الویت شرکت توانیر است و با مدیریت صحیح شرایط را برای عبور بدون خاموشی مهیا میکنیم. در این زمینه همچنین نیاز به کمک مردم داریم و بدون کمک آنها عبور بدون خاموشی از این شرایط غیر ممکن است.
پس از اظهارات معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، مدیرعامل شرکت توزیع برق برخی از استانها نسبت به ارائه گزارش اقدام کردند.
*ذخیره 35 میلیون لیتری مازوت در نیروگاه نکاء مازندران
در این بین مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مازندران با اشاره به محدودیت جدی سوخت رسانی به نیروگاه نکاء گفت: میزان مصرف مازوت در نیروگاه نکاء دیروز معادل 7 میلیون لیتر بوده و ذخیره 35 میلیون لیتری مازوت در این نیروگاه میتواند در صورت قطع 15 روزه گاز زمینه تامین برق را مهیا سازد.
این مقام مسئول با اشاره ناتوانی در تامین برق صنایع و ابراز گلایه از این روند،گفت: در روزهای اخیر تنها 25 درصد از برق مورد نیاز صنایع تامین شده است و ادامه این روند میتواند استان مازندران را با چالش جدی مواجه سازد.
دیدگاه تان را بنویسید