نصب دوربین مدار بسته – مراحل راه اندازی دوربین مداربسته در منزل

کد خبر: 1017265
نصب دوربین مدار بسته – مراحل راه اندازی دوربین مداربسته در منزل

دوربین های مدار بسته تصاویر و ویدئوها را از محیط ضبط کرده و در یک نمایشگر نمایش می دهد. مسلما نصب این دوربین ها نیاز به مهارت و تخصص بالایی داشته و از عهده افرادی که در این زمینه تجربه خاصی ندارند خارج می باشد. اما دانستن نحوه نصب کردن دوربین های مدار بسته آنالوگ، دوربین تحت شبکه و دوربین HD روی گوشی و روی کامپیوتر خالی از لطف نبوده و در صورتی که پیش زمینه ای در این کار داشته باشید و با رعایت اصول مختلف و طی کردن مراحل نصب دوربین مدار بسته با دقت بالا می توان اقدام به نصب آن نمود. در این مقاله آموزش کامل مراحل نصب دوربین مدار بسته در منزل یا شرکت محل کار ارائه شده است.

امروزه اهمیت امنیت و نظارت در جامعه در حوزه های مختلف ثابت شده است و واژه امنیت به معنای آسایش و در امان ماندن می باشد. تامین امنیت از رده های بالای جامعه گرفته تا تامین امنیت محیطی که در آن زندگی می کنیم، نیازی است که به شدت احساس می شود و باید سعی در برآورده کردن این نیاز نمود. برای تامین امنیت محیط زندگی و کار ابزارهای مختلفی از گذشته تا کنون طراحی شده اند. وجود قفل های مختلف، سیستم آژیر و هشدار دهنده و دزدگیرها از وسایلی هستند که جهت برقراری امنیت در اماکن مختلف به کار می روند. اما یکی از ابزارهایی که در سال های اخیر استقبال زیادی از آن شده است دوربین های مدار بسته می باشند که افراد در محیط های مختلفی مانند فضای اطراف منازل مسکونی، فروشگاه های مختلف، اماکن تجاری، ادارات و سازمان های مختلف از آن استفاده می کنند.

تعریفی از دوربین مدار بسته و کابردهای آن

همانطور که گفته شد برای نظارت داخلی و خارجی از دوربین های مدار بسته استفاده می شود که بسته به نوع استفاده در انواع مختلفی وجود دارد. وظیفه دوربین مدار بسته این است که اطلاعات را از محیط اطراف خود از طریق مانیتورینگ دریافت نموده و آنها را به حافظه ذخیره سازی ارسال نماید. از دوربین های مدار بسته (CCTV) برای جلوگیری از ارتکاب جرم در اماکن مختلف استفاده می شود و با استفاده از آن درصد زیادی از سرقت ها کاهش می یابد.

نصب دوربین مدار بسته – مراحل راه اندازی دوربین مداربسته در منزل

همچنین دوربین های مدار بسته را در اماکن صنعتی که حضور انسان در برخی بخش ها خطرآفرین می باشد نصب کرده و آن مکان را از دور کنترل می کنند. همچنین کشورهای زیادی اقدام به استفاده از دوربین مدار بسته جهت کنترل ترافیک و تحت نظارت قرار دادن جرایم رانندگی می نمایند. در ادارات و سازمان های بزرگ که دارای بخش ها و قسمت های مختلفی بوده و امکان دسترسی و کنترل توسط مدیریت به صورت حضوری وجود ندارد، نصب دوربین های مدار بسته سبب نظارت بر این بخش ها و کنترل عملکرد کارمندان شده و از وقوع مواردی مانند جا به جایی یا سرقت مدارک و اسناد مهم جلوگیری می شود.

دوربین، لنز، مانیتور و دستگاه ضبط کننده DVR از اجزای یک دوربین مدار بسته می باشند که تصویربرداری توسط دوربین انجام شده و آن را به مانیتور ارسال می کند و در نهایت تصویر تهیه شده را بر روی DVR ضبط می کند.

آموزش کامل مراحل نصب دوربین مدار بسته

نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته دارای مراحل مختلفی می باشد که نیاز است تا توسط فرد متخصص و حرفه ای این مراحل با دقت انجام گیرند. دوربین های مدار بسته در انواع مختلفی تولید می شوند که از آن میان می توان به دوربین های آنالوگ معمولی ، دوربین های آنالوگ HD و دوربین های مداربسته تحت شبکه یا IP اشاره کرد. هر یک از این دوربین ها دارای ویژگی های خاصی می باشند و هر یک قیمت به خصوصی دارند و در موارد مختلف هر یک مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به آموزش کامل مراحل نصب دوربین مدار بسته اشاره شده است.

اولین مرحله انتخاب دوربین مدار بسته

قبل از این که اقدام به هر گونه کاری جهت نصب دوربین مدار بسته نمایید باید با توجه به نیازی که دارید و همچنین توجه به نوع مکانی که تمایل دارید دوربین را در آنجا تعبیه کنید، اقدام به انتخاب نوع دوربین مورد نظر خود کنید. همانطور که گفته شد دوربین های مدار بسته انواع مختلفی دارند که باید با توجه به نوع استفاده اقدام به خرید هر یک نمود. پس از مشورت با نصا ب دوربین مدار بسته و بررسی محیطی که دوربین قرار است در آنجا نصب گردد تعداد دوربین های مورد نیاز باید تعیین گردد.

نصب دوربین مدار بسته – مراحل راه اندازی دوربین مداربسته در منزل

انتخاب مکان دقیق جهت نصب دوربین مدار بسته

پس از این که اقدام به انتخاب نوع و تعداد دوربین های مورد نظر نمودید نوبت به بررسی مکان مورد نظر و مکان دقیق نصب دوربین می رسد. برای نصب دوربین مدار بسته باید زوایا و محدوده دید دوربین به درستی و با دقت کافی بررسی گردد. در صورتی که شما بهترین نوع دوربین مدار بسته با کیفیت بالا را خریداری نمایید اما محل و زاویه درستی را برای آن انتخاب نکنید، دوربین کارایی مناسبی برای شما نخواهد داشت. محل نصب دوربین مدار بسته نیازمند رعایت اصول مختلفی می باشد که نصاب ها و متخصصان در این کار به آن واقف می باشند.

مکان های مناسبی که معمولا جهت پوشش دوربین مدار بسته انتخاب می شوند عبارتند از: فضای بیرونی ساختمان، درب ورودی، درب پشت بام ساختمان، پنجره های ساختمان، راه پله ها، لابی، پارکینگ، اتاق ژنراتور و دیگر قسمت های مهم ساختمان، محوطه جلوی انباری ساختمان و ...

خرید دوربین و تجهیزات مورد نظر

پس از این که نوع دوربین مورد نظر انتخاب شد و محل دقیق برای نصب دوربین و تعیین تجهیزات مورد نظر انجام گردید نوبت به خرید لوازم مختلف برای نصب دوربین مدار بسته مورد نظر می گردد. برندهای مختلفی از دوربین مدار بسته وجود دارد که با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید و تحقیقاتی که در رابطه با نوع برند نموده اید می توانید به انتخاب و خرید هر یک دست بزنید. نصب دوربین مدار بسته تنها شامل خرید دوربین به تنهایی نمی شود و تجهیزات مختلفی وابسته به آن وجود دارد که دوربین تنها با وجود آنها قادر به کار کردن می باشد. دستگاه ضبط، مانیتور، کابل های مختلف، داکت ها، لوله ها و ... از تجهیزاتی هستند که برای نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته مورد استفاده قرار می گیرند.

نصب دوربین مدار بسته – مراحل راه اندازی دوربین مداربسته در منزل

اجرای فرایند سیم کشی و برقرار کردن مدارهای دوربین

پس از انتخاب و خریداری دوربین مناسب و پیدا کردن محل های مورد نظر جهت نصب، باید اقدام به کابل کشی و سیم کشی در محل های مورد نظر نمود. هر یک از انواع مدل های دوربین مدار بسته نیازمند سیم کشی مجزایی می باشند و مدارهای متفاوتی برای آنها وجود دارد که با آشنایی با انواع دوربین های مدار بسته و چگونگی نصب آنها قادر به راه اندازی و کابل کشی در سراسر ساختمان خواهید بود.

نصب DVR و مانیتور

پس از این که مراحل نصب دوربین ها در زوایای مناسب انجام شد و سیم کشی و برقراری مدار آنها نیز صورت گرفت باید اقدام به نصب DVR و همچنین مانیتور جهت مشاهده تصاویر ضبط شده نمود. وظیفه دی وی آر این است که تصاویری را که دوربین های مدار بسته ضبط نموده اند به مانیتور دستگاه ارسال نماید تا توسط افراد قابل مشاهده و بازبینی باشد. DVR ها حافظه های مختلفی دارند و در هنگام خرید این قطعه باید به این نکته توجه کافی داشت. ذخیره حافظه دی وی آرها از چند روز تا چند ماه می باشد و بسته به نوع استفاده و چک کردن دوربین ها می توان حافظه های مختلفی را انتخاب نمود.

نکاتی برای نصب دوربین مدار بسته
  • همانطور که گفته شد مکان نصب دوربین مدار بسته ( CCTV ) از اهمیت زیادی برخوردار است و بهترین مکان برای نصب گوشه هایی از ساختمان می باشد که محل اتصال دیوارها و سقف می باشند. نزدیک بودن محل نصب دوربین ها به یک پریز برق می تواند در مصرف کابل و سیم صرفه جویی کرده و از شلوغی جلوگیری کند.
  • محل نصب دوربین مدار بسته در محوطه های بیرونی ساختمان بهتر است بیشتر از 3 متر باشد تا افراد قادر به از بین بردن دوربین نباشند.
  • بهترین کابل برای اتصالات دوربین های مدار بسته کابل های ترکیبی می باشد که از دو رشته تشکیل شده اند. در صورتی که از کابل ترکیبی در نصب دوربین مدار بسته استفاده شود نیازی به سیم کشی چند باره نمی باشد و تنها با یک مرتبه سیم کشی نصب دوربین انجام می گیرد.
  • برای برق رسانی به دوربین های مدار بسته بهتر است از پاورهای مرکزی و یا ترانسهای کم آمپر استفاده گردد توان خروجی منبع تغذیه دوربین باید با آمپر مصرفی کل سیستم تطابق داشته باشد و در صورت عدم تطابق این دو، ممکن است مشکلاتی در دستگاه به وجود آید.
  • دوربین های مدار بسته هر چه مخفی تر باشند امنیت بالاتری داشته و حرفه ای تر می باشند. پس بهتر است که کابل کشی دوربین را از داخل دیوار عبور داده تا کابل ها در معرض دید قرار نگیرند. همچنین می توان می توان کابل ها را از روی زمین و زیر فرش رد کرد و کابل ها را به وسیله چسب به زمین چسباند.

در پایان باید گفت که نصب دوربین مدار بسته در منزل یا محل کار نیاز به تخصص و مهارت بالایی داشته و به علت این که تجهیزات آن از قیمت و هزینه بالایی برخوردارند بهتر است برای نصب آن ها از نصاب های حرفه ای دوربین مداربسته این کار کمک گرفت، برای خدمات نصب دوربین مدار بسته در تهران اینجا کلیک کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت