دلايل افزايش قيمت تخم مرغ در بازار

کد خبر: 1000618

خاوازی گفت: تولید در بخش کشاورزی به ۱۲۴ میلیون تن رسیده و پیش بینی می‌کنیم این رقم امسال به ۱۲۸ میلیون تن برسد.

دلايل افزايش قيمت تخم مرغ در بازار

باشگاه خبرنگاران جوان: برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای تامین امنیت غذایی کشور امشب ۲۶ خرداد ماه در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری با حضور خاوازی وزیر جهاد کشاورزی بررسی شد.

خاوازی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به دلایل رشد ۳ درصدی بخش کشاورزی در کشور گفت: بخش کشاورزی ظرفیت‌های بی‌بدیلی دارد لذا موقعیت ما به لحاظ شرایط آب و هوایی ویژه است، پس باید برای کمک به این بخش برنامه ریزی متقنی داشته باشیم تا بتوانیم گام‌های بعدی را برای توسعه برداریم.

او با اشاره به اینکه در سال های اخیر در بخش تولید اتفاقات خوبی رخ داده است ادامه داد: در سال ۹۲ کل تولید بخش کشاورزی ۹۷ میلیون تن بود این در حالی است که این رقم اکنون به ۱۲۴ میلیون تن رسیده است و پیش بینی می‌کنیم که در انتهای سال تولید به ۱۲۸ میلیون تن برسد. وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در بخش تولید زراعی از ۶۸ میلیون تن در سال ۹۲ به ۸۳ میلیون تن در سال ۹۸ رسیده ایم به طوری که برای امسال پیش‌بینی تولید ۸۶ و نیم میلیون تن را کرده‌ایم اظهار داشت: در بخش تولید باغبانی از ۱۶ میلیون تن در سال ۹۲ به ۲۳ میلیون تن در سال ۹۸ رسیده ایم و پیش‌بینی می‌شود که این رقم به ۲۸ میلیون تن برسد. در بخش شیلات و آبزیان کشور نیز پتانسیل های زیادی داریم به طوری که توانستیم از ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی به خوبی استفاده کنیم. افزایش قیمت تخم مرغ کاذب است خاوازی با اشاره به دلايل افزايش قيمت تخم مرغ در بازار خاطرنشان کرد: افزایش قیمت‌های صورت گرفته کاذب است به طوری که در یکی دو هفته اخیر اتفاقی در حوزه تولید نیفتاده است که بخواهد سبب افزایش قیمت شده باشد. ستاد تنظیم بازار قیمت‌ها را افزایش نداده و فعلاً صادرات را ممنوع کرده‌ایم. او افزود: ستاد تنظیم بازار این موضوع را پایش می کند. بیش از نیاز در داخل کشور تخم مرغ تولید شده است. یک میلیون تن در سال تخم مرغ تولید می‌کنیم. ضرورت توجه به کل زنجیره عرضه خاوازی با اشاره به اینکه کمبودهایی که در بخش کشاورزی اتفاق می‌افتد درد کهنه بخش کشاورزی است و موضوعی نیست که مربوط به امسال باشد افزود: علت این است که نگاه ما به بخش کشاورزی فقط نگاه تولیدی است یعنی فقط به تولید و افزایش تولید فکر می‌کردیم و بخش های پسین و پیشین این موضوع را توجه نکرده ایم. او افزود: باید به زنجیره عرضه توجه داشته باشیم و از ابتدا تا انتهای زنجیره را رصد کرد. پس باید نگاه ما به زنجیره باشد و این زنجیره ها در دنیا بسیار رشد کرده اند. وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه نگاه سیاستگذاران ما عمدتاً بر روی تولید بوده است ادامه داد: حدود ۳ سال است که وزارت جهاد کشاورزی توجه جدی به این موضوع کرده است . اگر می‌خواهیم وام بدهیم باید به زنجیره وام داده شود. برنامه‌های توسعه ای ما باید در قالب توجه به زنجیره باشد.

خاوازی با اشاره به اینکه تولید کننده باید خیالش راحت باشد که برای محصولش مشتری وجود دارد گفت : برگ برنده این زنجیره باید کشاورزی باشد یعنی باید مشخص باشد که این کالا برای چه کسی و با چه کیفیتی تولید می شود و یا اینکه کالا به مصرف کننده با چه ذائقه‌ ای عرضه خواهد شد. او با اشاره به اینکه نهادهای توسعه خدمات باید به کشاورز آموزش های مورد نیاز را ارائه دهند اظهار داشت: تکنیک های موجود در بازار را باید به کشاورز آموزش داد. برای پایداری بخش کشاورزی راهی که پیدا کردیم همین زنجیره‌ها است لذا مزیت‌های استانی را پیدا کرده‌ایم و پس از آن زنجیره های داخل آنها را شناسایی و اولویت بندی می‌کنیم. کارکرد سازمان مرکزی تعاون روستایی مطلوب نیست وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بنده در طی یکی دو ماه گذشته که در این پست قرار دارم از کارکرد سازمان مرکزی تعاون روستایی رضایت ندارم افزود: به دنبال برنامه ای هستیم تا ساختار این سازمان تغییر پیدا کند. متمم این کار برنامه‌ای است که با استارتاپ های جوان بخش کشاورزی داریم به طوری که جلسات مختلفی را با این دوستان گذاشته ایم و فضای کافی را برای آنها فراهم کرده ایم. آنها قشری هستند که می‌توانند با امکانات سازمان مرکز تعاونی روستایی ، انبارها و سایر امکانات ارتباط برقرار کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت