4 ویژگی مهم که یک پروژکتور ال ای دی با کیفیت باید داشته‌باشد!

کد خبر: 1237146

پروژکتور ال ای دی این روزها به عنوان بهترین جایگزین چراغ‌های قدیمی فضای باز مانند پروژکتورهای قدیمی و چراغ‌های پارکی نسل گذشته است. راندمان بالای پروژکتور ال ای دی، کیفیت بسیار بالاتر نور، تولید حرارت کمتر نسبت به پروژکتورهای دیگر و پخش نور مناسب، از مهم‌ترین دلایل خرید پروژکتور ال ای دی است. اما آیا همه پروژکتورهای ال ای دی مناسب فضای شما هستند؟ در این مقاله به چهار ویژگی مهم که پروژکتور ال ای دی باید واجد آن‌ها باشد پرداخته‌ایم.

4 ویژگی مهم که یک پروژکتور ال ای دی با کیفیت باید داشته‌باشد!

 

  • توان مصرفی متناسب با فضای شما

در ابتدا باید گفت مقدار مصرف انرژی در پروژکتور ال ای دی نسبت به پروژکتور التهابی ( نسل قدیم پروژکتور) حدودا 80 درصد کمتر است.

 

پروژکتور التهابی برای سالیان زیادی به عنوان منبع اصلی روشنایی فضای باز شناخته می‌شد. به همین دلیل امروزه برای سنجش توان پروژکتور ال ای دی، آن‌را همچنان با یک پروژکتور التهابی مقایسه می‌کنند. از این رو برای سنجش توان پروژکتور ال ای دی از عبارت «وات معادل» استفاده می‌شود. نورافکن‌های LED در توان‌های متنوعی تولید می‌شوند. پروژکتورهای ۳۰ وات، ۵۰ وات، ۱۰۰ وات، ۱۲۰ وات و حتی ۲۰۰ وات جزو محبوب‌ترین پروژکتورهای ال ای دی در بازار محصولات روشنایی هستند.

نکته مهم در خصوص توان پروژکتور ال ای دی این است که الزاما پروژکتور با توان بالاتر بهتر نیست بلکه هنگام خرید پروژکتور LED باید به کاربری فضای خود نیز توجه داشته‌باشید زیرا ممکن است در اثر انتخاب پروژکتور با توان بیش از حد نیاز، هم گرمای اضافی به فضا منتقل شده و هم باعث ایجاد خیرگی چشم شود.

بنابراین یک پروژکتور ال ای دی باکیفیت باید از نظر توان مصرفی و نور خروجی، بر اساس کاربری فضا، ارتفاع در صورت مسقف بودن، نوع نصب و نوع پروژکتور انتخاب شود.

  •  

    زاویه تابش مناسب

زاویه تابش بیان می‌کند که تا چه اندازه نور شما در فضا پخش می‌شود و در واقع چه شعاعی را تحت پوشش قرار می‌دهد. هرچه زاویه تابش پروژکتور بازتر باشد، شدت نور کمتر به نظر رسیده و در عوض نور در شعاع گسترده‌تری پخش می‌شود.  زاویه تابش مناسب در پروژکتور ال ای دی، زاویه 90 درجه است. به صورت کلی پروژکتور SMD نسبت به پروژکتور COB زاویه تابش پخش‌تری دارد و نور را در فضای بیشتری پخش می‌‎کند اما کیفیت و شدت نور آن کمتر از پروژکتور COB است.

اگر می‌خواهید از پروژکتور ال ای دی خود برای روشنایی فضاهایی نظیر محوطه نگهبانی یا روشنایی عمومی انبار استفاده کنید، انتخاب پروژکتور SMD به صرفه‌تر و بهتر است اما اگر قصد روشنایی وروردی فروشگاه، وروردی ساختمان، محوطه پارک یا سالن را دارید حتما به سراغ پروژکتور COB بروید.

  • نداشتن فلیکر (Flicker-Free)

قطعا تا به حال با این صحنه مواجه شده‌اید که فیلم گرفته شده توسط یک گوشی یا دوربین، به خاطر نور و چراغ، دارای برفک و اختلال باشد و این برفک‌ها مدام روی تصویر حرکت کنند. این اختلال با نام فلیکر (flicker) شناخته می‌شود و چراغ‌هایی که این مشکل را ندارند فلیکر فری (flicker-free) یا بدون چشمک هستند. در انتخاب پروژکتور  خصوصا هنگام نصب در مجاورت دوربین‌های مداربسته حتما توجه داشته‌باشید که پروژکتور ال ای دی شما فاقد فلیکر یا چشمک باشد تا تصاویر ضبط شده دچار اختلال نباشد. علاوه بر این حضور طولانی مدت زیر نور فلیکر دار باعث سردرد و خستگی چشم می‌شود و بنابراین نیاز است تا از بروز این اتفاق جلوگیری شود.

  • گارانتی معتبر و واقعی پروژکتور ال ای دی

به صورت کلی چراغ ال ای دی به نسبت چراغ‌های نسل‌های گذشته طول عمر بالاتری دارد. اما از آنجایی که چراغی مانند پروژکتور ال ای دی در معرض عوامل مخرب زیادی قرار دارد و ممکن است در تعداد بالا خریداری شود، نیاز است تا حتما از گارانتی معتبر آن مطمئن شوید. شرکت‌ها و تولیدکنندگان مختلفی هستند که در ایران، پروژکتور ال ای دی را با ضمانتی مطمئن ارائه می‌کنند. برای خرید پروژکتور ال ای دی با ما ارتباط باشید.

به طور مثال پروژکتور ال ای دی اکووات با 3 تا 5 سال ضمانت تعویض بی قید و شرط به بازار عرضه می‌شود.

 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها