شرایط بیمه روستایی زنان خانه دار که در سال 1402 رایگان شد !

کد خبر: 1214915
شرایط بیمه روستایی زنان خانه دار که در سال 1402 رایگان شد !

 

بیمه رایگان زنان روستایی خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر

طرح اختصاص بیمه زنان روستایی خانه دار برای مادران دارای 3 فرزند و بیشتر، در مجلس تصویب شد. بیمه زنان روستایی خانه دار با سه فرزند یا بیشتر، یکی از مصوبات جدید در ابتدای سال 1402 است. بیمه رایگان زنان روستایی خانه‌دار دارای سه فرزند و بیشتر، به زنان روستایی این امکان را می‌دهد که بتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و دیگر نگرانی‌ای از بابت هزینه‌ها نداشته باشند. با ما همرا باشید تا با هم ببینیم بیمه رایگان برای زنان روستایی دارای سه فرزند و خانه‌دار دارای چه شرایطی است و زنان روستایی چگونه می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

بیمه زنان روستایی خانه دار دارای 3 فرزند و بیشتر رایگان است

23

بیمه زنان روستایی خانه دار

فاطمه محمدبیگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، از اجرایی شدن ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد و گفت: به استناد ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در آبان ماه ۱۴۰۰ ابلاغ شده بود، سرانجام وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور مکلف شدند با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایر نسبت به بیمه کردن مادرانی که غیرشاغل و دارای ۳ فرزند یا بیشتر هستند، اقدام کنند.صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در ابتدای سال 1402 خبر از اختصاص پوشش بیمه‌ای برای زنان خانه‌دار روستایی دارای فرزند اعلام کرد. بر اساس اعلام صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، زنان خانه داری که دارای سه فرزند یا بیشتر هستند به صورت رایگان بیمه می‌شوند.

توجه داشته باشید این صندوق مخاطب ماده 21 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است. بنابراین با توجه به این موضوع و بر اساس ماده 21، دولت موظف است که حداکثر شش ماه بعد از لازم‌الاجرا شدن این قانون، برای تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اقدام کرده و مادران خانه‌دار روستایی با سه فرزند یا بیشتر را تحت پوشش بیمه قرار دهد. باید بدانید که اجرای بند (ب) ماده 103 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در مدت زمان مذکور الزامی است.

بهتر است بدانید که تولد فرزندان سوم به بعد موجب افزایش سابقه بیمه برای مادران می‌شود. یعنی با متولد شدن فرزند چهارم و پنجم، به ازای هر کدام دو سال به سوابق بیمه مادران اضافه می‌شود. در مورد مادران خانه‌دار روستایی که 3 فرزند یا بیشتر دارند و ساکن مناطق روستایی و عشایری هستند، 100 درصد حق بیمه باید به وسیله دولت پرداخت شود. به این شکل مادران خانه‌دار که شاغل نیستند و بیشتر از سه فرزند دارند ، می‌توانند تحت پوشش بیمه رایگان قرار بگیرند.

حق بیمه زنان روستایی خانه دار در سال 1402

24

حق بیمه زنان روستایی خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر

حق بیمه برای کارکنان در سال 1402 برابر با 2 میلیون و 250 هزارتومان است و این مبلغ برای بیمه اجتماعی را دولت پرداخت می‌کند. مشمولان بیمه زنان روستایی خانه‌دار دارای سه فرزند و بیشتر، می‌توانند به کارگزاران و مدیریت استان‌ها مراجعه نمایند و اقدامات لازم را برای تهیه این بیمه اجتماعی انجام دهند. به خاطر داشته باشید اگر در زمان بیمه‌پردازی مادران خانه‌دار روستایی فرزند چهارم آن‌ها متولد شود، دو سال به سنوات بیمه‌پردازی آن‌ها اضافه می‌شود.

 

شرایط سنی بهره‌مندی از بیمه رایگان زنان روستایی

در مورد شرایط سنی برای برخورداری از بیمه زنان روستایی خانه دار دارای 3 فرزند و بیشتر، بهتر است بدانید که محدوده سنی برای ورود و عضویت در صندوق بیمه اجتماعی زنان خانه‌دار روستایی از 18 تا 50 سالگی است. با توجه به این موضوع تمام روستاییان و عشایر می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط خودشان از این خدمات بهره‌مند شوند. این موضوع در مورد زنان دارای 3 فرزند و بیشتر هم صادق است.

مهم‎‌ترین نکات برای استفاده از بیمه زنان روستایی خانه دار دارای 3 فرزند و بیشتر

در ادامه می‌خواهیم مهم‌ترین نکات و قوانین موجود برای استفاده از بیمه زنان روستایی خانه دار دارای 3 فرزند و بیشتر را با هم بررسی کنیم :

  • شرایط سنی برای ورود و عضویت در این صندوق از 18 تا 50 سالگی است.
  • زنان خانه‌دار روستایی دارای سه فرزند یا بیشتر در زمان ثبت درخواست باید بیمه‌پرداز یا مستمری بگیر اصلی هیچ کدام از صندوق‌های بیمه اجتماعی نباشند. اما افراد یا متقاضیانی که در زمان ثبت نام و عضویت، به وسیله صندوق مذکور بیمه شده باشند، می‌توانند از خدمات صندوق برخوردار شوند.
  • فرزندان باید 3 عدد یا بیشتر باشند. هر سه از یک مادر متولد شده باشند و در زمان عضویت مادر هر سه فرزند باید در قید حیات باشند.
  • نرخ باروری شهرستان محل تولد پدر همسر متقاضی یا فرزند سوم و بیشتر در زمان ثبت نام و عضویت، نباید بیشتر از 2.5 باشد.
  • همه فرزندان باید تابعیت ایرانی داشته باشند.
  • با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه مادرانی که تحت پوشش این بیمه قرار گرفته‌اند، اضافه خواهد شد.
  • اگر مدارک و مستندات و استعلام‌های انجام شده، صحت نداشته باشند یا مورد تأیید سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق تامین اجتماعی نیروهای مسلح، سازمان ثبت احوال کشور و مراجع ذی صلاح نباشد، بیمه‌شده تحت پوشش حمایت‌های این آیین نامه قرار نمی‌گیرد. تمامی مبالغ ازبیمه‌شده دریافت و بر اساس قانون با او برخورد خواهد شد.
  • سازمان ثبت احوال و تمامی ارگان‌ها و نهادهای وابسته و مرتبط با این موضوع موظف هستند در اسرع وقت زیرساخت‌های لازم را برای دریافت استعلام برخط و رایگان جهت دسترسی به اطلاعات هویتی مشمولین این آیین نامه و تمامی افراد تحت تکفل آن‌ها را فرآهم نمایند.
  • در مورد حق بیمه زنان روستایی خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر باید این موضوع را به خاطر بسپارید که تمام مبلغ حق بیمه به وسیله دولت پرداخت می‌شود.
  • تمامی منابع قابل تخصیص برای اجرای این آیین نامه هر سال شامل ماده 21 قانون و سایر منابع مجاز در بودجه سنواتی سازمان برنامه و بودجه کشور هستند.
  • همچنین نقل و انتقال سوابق پرداخت حق بیمه برای مشمولین این آیین‌نامه به صندوق‌های دیگر بیمه و برعکس، با توجه به قوانین نقل و انتقالات بین صندوق‌ها و منطبق بر ضوابط این آیین‌نامه انجام می‌شود.

خرید بیمه و فواید آن برای افراد مختلف

تهیه و خرید بیمه با این که در ظاهر ساده به نظر می‌رسد اما تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت زندگی افراد دارد. به طور کلی با تهیه و خرید بیمه می‌توانید از مزایای زیادی برخوردار شوید که در مورد زنان خانه‌دار روستایی این مزایا بیشتر به چشم می‌آید. زنان روستایی خانه‌دار با داشتن تعداد زیادی فرزند و کمبود امکانات نمی‌توانند به راحتی به بسیاری از امور بپردازند. بنابراین توجه به این بیمه و خرید آن برای زنان خانه دار روستایی داری سه فرزند و بیشتر یک مزیت است.

 

اهمیت خرید بیمه زنان روستایی خانه دار دارای 3 فرزند و بیشتر

امکان بهره‌مندی از بیمه زنان روستایی خانه دار در سال 1402 در دسترس مادران روستایی قرار خواهد گرفت. اگر کسی را می‌شناسید که شرایط استفاده از این مصوبه جدید مجلس را دارد، حتماً این مقاله را با او به اشتراک بگذارید. بیمه زنان روستایی خانه دار موضوع این مقاله بود و سعی کردیم در رابطه با این مصوبه جدید، شرایط و قوانین حاکم بر آن مباحث مفیدی را مطرح کنیم. امیدواریم این مطلب اطلاعات مفیدی به شما داده باشد.

برگرفته از مجله بیمه دات کام (https://bimeh.com/mag/)

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت