بهترین دستگاه اکسیژن ساز در بازار ایران برای کدام برند است؟

کد خبر: 1176389
بهترین دستگاه اکسیژن ساز در بازار ایران برای کدام برند است؟

 

 

پیش از این که درباره بهترین دستگاه اکسیژن ساز موجود در بازار اطلاعاتی را ارائه دهیم، بهتر است ببینیم که دستگاه اکسیژن ساز چیست. دستگاه اکسیژن ساز در واقع نوعی از تجهیزات پزشکی کمک تنفسی است که بیشتر اشخاصی از آن استفاده می کنند که به اختلالات تنفسی دچار هستند و یا این که میزان اکسیژن خون آن ها از اندازه طبیعی، پایین تر است.

دستگاه‌ های اکسیژن ساز به طور معمول پس از بررسی‌ های تخصصی پزشک متخصص و با در نظر گرفتن شرایط بیمار ، تجویز می ‌شود. این دستگاه ها، اکسیژن موجود در هوا را فیلتر می کنند و پس از حذف نیتروژن موجود در آن و هم چنین رساندن آن به خلوص و غلظت مناسب، آن را به صورت جریان دائمی و یا در دوزهای مشخصی در اختیار بیماران قرار می‌ دهند. اغلب دستگاه‌ های اکسیژن ساز به صفحه نمایش الکترونیکی مجهز هستند تا به وسیله آن تنظیم میزان اکسیژن هوا به راحتی صورت بگیرد و در انتها اکسیژن از طریق ماسک یا کانول بینی به بیمار انتقال می‌ شود.

هم چنین دستگاه‌ های اکسیژن ساز با توجه به شرکت سازنده و مدل، از نظر قابلیت تنظیم دستگاه، ظرفیت خروج اکسیژن و خدمات پس از فروش و همین طور ضمانت پس از فروش با هم متفاوت هستند. از آن جایی که این دستگاه ها، غالباً به طور مداوم به وسیله بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرند، انتخاب و خرید دستگاه با کیفیت که دارای قابلیت تنظیم آسان و هم چنین نیازمند حداقل دفعات سرویس و نگهداری باشد، اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این مقاله در خصوص بهترین دستگاه اکسیژن ساز موجود در بازار ایران صحبت کنیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

دستگاه اکسیژن ساز چیست؟

دستگاه اکسیژن ساز یا غلیظ کننده اکسیژن همانند دستگاه فشار خون، یکی از ضروری ترین و مهم ترین وسایل پزشکی خانگی است که می تواند اکسیژن مورد نیاز بیمارانی را که سطح اکسیژن خون آن ها پایین است با تغلیظ هوای محیط به اکسیژن خالص به طور دائم تامین کند. هم چنین استفاده از دستگاه اکسیژن ساز بسیار ساده است و نیاز به تخصص خاصی ندارد.

همان طور که می دانید هوایی که تنفس می کنیم دارای ۷۸% نیتروژن و ۲۱% اکسیژن و ۱%  از گازهای دیگر است. عملکرد دستگاه اکسیژن ساز به این صورت است که با کمپرس کردن هوای داخل اتاق به مخازن زﺋولیت، نیتروژن موجود در آن را تحت شرایطی خاص جدا می کند و اکسیژن خالص بالای ۹۵% را در اختیار بیمار قرار می دهد.

دستگاه اکسیژن ساز چه زمانی مورد نیاز است؟

امروزه تعداد زیادی از مردم به انواع مختلف بیماری های قلبی، ریوی و هم چنین سایر بیماری های تنفسی دچار هستند و تعداد قابل توجهی از این بیماران نیاز به دستگاه اندازه گیری اکسیژن خون و هم چنین دستگاه اکسیژن ساز دارند تا با کمک آن ها بتوانند در منزل یا مراکز درمانی بهبود یابند.

در هوای پیرامون ما ۲۱% گاز اکسیژن وجود دارد و عملکرد مناسب بدن ما به این منبع ثابت اکسیژن بستگی دارد به همین دلیل پزشک متخصص شما، به این دلیل که بدن شما به واسطه بیماری، قادر به دریافت اکسیژن کافی از محیط اطراف نیست، درمان با اکسیژن را تجویز می کند.

بیمارانی که از نارسایی های ریوی و یا ادم ریوی و غیره رنج می برند و به طور کلی بیمارانی که سطح اکسیژن خونشان از حالت عادی کمتر است برای افزایش اکسیژن خون خود نیاز به اکسیژن درمانی دارند. به این نکته توجه کنید که ساعات استفاده از دستگاه اکسیژن ساز را تنها پزشک می تواند مشخص کند و این ساعات ممکن است بین ۱ الی ۲۴ ساعت در روز باشد. به یاد داشته باشید که پس از تجویز پزشک به استفاده از دستگاه اکسیژن ساز،  به سرعت باید از این دستگاه استفاده کنید.

انواع دستگاه های اکسیژن ساز خانگی

دستگاه های اکسیژن ساز بر دو نوع اکسیژن ساز ثابت و اکسیژن ساز قابل حمل (پرتابل) عرضه می شوند که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم:

  • دستگاه اکسیژن ساز ثابت

دستگاه اکسیژن ساز ثابت یا در اصطلاح دستگاه اکسیژن ساز خانگی در ظرفیت های ۳ ، ۵ ، ۸ و ۱۰ لیتر در دقیقه تولید و عرضه می شوند که منظور از  ظرفیت آن ها به لیتر در دقیقه، ماکزیمم حجم و فلوی تولیدی دستگاه اکسیژن ساز است. این دستگاه ها می توانند اکسیژن مورد نیاز بیماران را به صورت پیوسته یا Continuous  تولید کنند. با توجه به این که در اکثر دستگاه های اکسیژن ساز خانگی چرخ وجود دارد، جابه جایی آن ها از اتاقی به اتاق دیگر به راحتی امکان پذیر است.

  • دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل یا پرتابل

نوع دیگر از دستگاه های اکسیژن ساز، دستگاه های اکسیژن ساز قابل حمل یا به اصطلاح دستگاه های اکسیژن ساز پرتابل هستند که به منظور استفاده بیماران در خارج از خانه در ظرفیت های ۲ ، ۳ و ۵ لیتر در دقیقه تولید و در بازار عرضه می شوند و غالباً اکسیژن مورد نیاز بیماران را با استفاده از سیستم Impulse تولید می کنند. در این سیستم با استفاده از سنسورهای فشار بسیار حساسی که در داخل دستگاه تعبیه شده است، دم و بازدم بیمار تشخیص داده می شود و دستگاه در هنگام دم بیمار،  اکسیژن را خارج و در هنگام بازدم بیمار، آن را قطع می کند که این تکنیک باعث صرفه جویی در مصرف انرژی دستگاه می شود.

به طور کلی تفاوت این نوع اکسیژن ساز با نوع خانگی آن در اندازه و وزن دستگاه و نیز مجهز بودن آن به باتری شارژی داخلی است که در حالت متصل بودن به برق ۲۲۰ ولت شهری و یا ۱۲ ولت فندکی اتومبیل باتری شارژی داخل دستگاه شارژ می شود تا در مواقع مورد نیاز ، برق دستگاه اکسیژن ساز را تامین کند.

بهترین دستگاه اکسیژن ساز

بهترین دستگاه اکسیژن ساز

امروزه انواع و اقسام دستگاه اکسیژن ساز در سایت‌ های فروش تجهیزات پزشکی از جمله سایت بیوتی سنتر عرضه می ‌شود. با توجه به تخصصی بودن این دستگاه و اهمیت ویژه عملکرد صحیح آن در بهبود وضعیت بیماران تنفسی، انتخاب بهترین آن ها بسیار مهم است. به همین دلیل در ادامه به معرفی بهترین دستگاه اکسیژن ساز می پردازیم:

دستگاه اکسیژن ساز نایدک

شرکت تجهیزات پزشکی نایدک یکی از بهترین تولید کنندگان دستگاه اکسیژن ساز در جهان است که فعالیت خود را از سال 1983 شروع کرده است. دستگاه های اکسیژن ساز تولید شده توسط این شرکت طبق استاندارد کالای پزشکی ایزو 13485:2016 تولید می‌ شوند و از باکیفیت‌ ترین و معتبرترین برند‌های دستگاه‌ های اکسیژن ساز موجود هستند. برخی از محصولات اکسیژن ساز این شرکت عبارتند از:

  • Nuvo Lite Family : این دستگاه قادر است که در تمام طول شبانه روز اکسیژن با خلوص مناسب تولید کند و هم چنین قابلیت استفاده همزمان برای دو بیمار و اعلام هشدار فشار پایین و فشار بالا را دارد و هم چنین قابلیت اعلام قطع برق و افت غلظت اکسیژن از ویژگی‌ های منحصر به فرد این دستگاه است.

 Max 30 : این دستگاه اکسیژن ساز می تواند 30 لیتر اکسیژن در دقیقه را تامین کند و برای بیمارستان‌ های کوچک، کلینیک ‌های دامپزشکی و دیگر مراکز درمانی مناسب است. این دستگاه را می توان به دستگاه ‌های بیهوشی و وینتیلاتورها وصل شود.

  • Pulmo-Mist: این محصول یک نبولایزر کمپرسوری با وزنی در حدود 1.4 کیلوگرم است و دارای طراحی پیشرفته و قابلیت استفاده برای مصارف خانگی است و امکان نبولایز دارو را نیز دارد.
  • Nano : این محصول از آخرین تولیدات شرکت نایدک و دارای امکانات بسیار بالا و مورد تایید سازمان  FDA، FAA و اتحادیه اروپا است.

دستگاه اکسیژن ساز فیلیپس

 در ادامه معرفی بهترین دستگاه اکسیژن ساز باید به دستگاه اکسیژن ساز فیلیپس اشاره کنیم که ساخت کشور امریکا و یکی از بهترین برندها در سراسر جهان است.

دستگاه اکسیژن ساز فیلیپس قادر به تامین اکسیژن با خلوص بالای 96 درصد است و دارای طول عمر بالا و قابلیت کارکرد 24 ساعته است. از مهم ترین ویژگی های دستگاه‌ های اکسیژن ساز فیلیپس، کم صدا بودن این دستگاه ‌ها است به طوری که می توان آن را کم صداترین دستگاه اکسیژن ساز موجود در بازار به شمار آورد.

دستگاه اکسیژن ساز اینوژن وان

این دستگاه اکسیژن ساز هم ساخت کشور امریکا است و از محبوب ترین و پرطرفدارترین دستگاه‌ های اکسیژن ساز محسوب می ‌شود. وزن کم و قابلیت جا به جایی آسان دستگاه‌ های اکسیژن ساز این شرکت و هم چنین کارایی بالای آن‌ ها، از جمله دلایل پرطرفدار بودن این دستگاه ها است. هم چنین این دستگاه اکسیژن ساز مجهز به باتری‌ های لیتیومی است و به همین دلیل می توان از این دستگاه در طول مسیرهای طولانی و سفر با وسایلی مانند هواپیما و... برای چندین ساعت و بدون نیاز به برق مستقیم استفاده کرد. دستگاه کم صدا بوده و برای استفاده در محیط‌ های عمومی آزار دهنده نیست.

علاوه بر برند‌های امریکایی، می توان به دستگاه ­های اکسیژن ساز چینی و هم چنین دستگاه­ های اکسیژن ساز ایرانی با کیفیت هم که در دسترس عموم قرار دارند، اشاره کرد. از بهترین این برند‌ها می ‌توان موارد زیر را نام برد:

دستگاه اکسیژن ساز یوول

این دستگاه اکسیژن ساز، ساخت کشور چین و یکی از بهترین دستگاه های اکسیژن ساز‌ موجود در بازار است. دستگاه‌ های اکسیژن ساز ساخت شرکت یوول دارای ظاهری مدرن و امروزی هستند و تعمیر و نگهداری آن ها نسبت به دیگر رقبا آسان‌ تر است.

فناوری به کار رفته در این دستگاه ها به واسطه امکان تولید اکسیژن با خلوص 93 درصد و همین طور امکان تنظیم فلو خروجی دستگاه، در زمره بهترین ‌های موجود در بازار قرار می‌ گیرد. یکی از مزیت‌ های دستگاه‌ های این برند وجود چرخ در بخش زیرین آن است که این ویژگی به مصرف کننده امکان جا به جایی راحت دستگاه را در مکان ‌های عمومی و همین طور در  فضاهای مختلف منزل می ‌دهد. هم چنین ویژگی کنترل از راه دور از نقاط قوت دیگر این دستگاه به حساب می آید و با استفاده از آن دیگر نیازی به جابه جایی برای تغییر تنظیمات دستگاه نخواهید داشت. صدای این دستگاه قابل قبول است و تولید آن دارای تاییده­ FDA است. به جرأت می توان گفت که این برند کلیه نیاز‌های مصرف کننده را در زمان طراحی در نظر گرفته است و همه قطعات و اتصالات مورد نیاز به همراه دستگاه اکسیژن ساز، به مصرف کننده ارائه می‌ شود.

دستگاه اکسیژن ساز زنیت مد

این دستگاه های اکسیژن ساز که یکی از انواع بهترین دستگاه اکسیژن ساز محسوب می شود هم ساخت کشور چین و تحت لیسانس سوییس است و دارای ظاهری متمایز از دستگاه‌ های اکسیژن ساز شرکت ‌های دیگر است. این دستگاه اکسیژن ساز حدوداً  دارای 14.5 کیلوگرم وزن است و به سیستم هشداردهی کاهش یا افزایش فشار کاهش خلوص اکسیژن و قطع برق مجهز شده است و برای استفاده 24 ساعته بیماران، می تواند کارایی مناسبی داشته باشد.

دستگاه اکسیژن ساز اکساز

این دستگاه اکسیژن ساز  ساخت ایران است و در شرکت سهند بهساز طب جم از زیر مجموعه هلدینگ تجهیزات پزشکی ایران تولید شده است. این دستگاه می تواند اکسیژن با خلوص 93 درصد را تولید کند و هم چنین سیستم هشدار افزایش یا کاهش فشار و هم چنین هشدار خلوص اکسیژن روی این دستگاه قرار داده شده است. این دستگاه از خدمات پس از فروش مناسبی برخوردار است و نسبت به دستگاه ‌های اکسیژن ساز با کیفیت و با عملکرد مشابه، قیمت آن مقرون به صرفه‌ است. هم چنین مصرف برق و میزان صدای تولیدی توسط این دستگاه قابل قبول است.

کلام پایانی

شاید معرفی بهترین دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارانی که مبتلا به مشکلات قلبی و ریوی و دیگر مشکلات تنفسی هستند، کمی مشکل باشد ولی خوشبختانه انواع مختلف دستگاه های اکسیژن ساز خانگی و همین طور پرتابل در بازار موجود هستند که هر یک دارای قابلیت ها و امکانات منحصر به فرد خود هستند. از جمله دستگاه های اکسیژن ساز موجود می توان به دستگاه نایدک، فیلیپس، اینوژن وان، یوول، زنیت مد و اکساز اشاره کرد.

نکته مهم در خصوص انتخاب و خرید دستگاه اکسیژن ساز، توجه به قابلیت های آن و همین طور نیاز بیمار یا بیماران است تا از این طریق بتوان حداکثر استفاده را برد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد