معرفی کارخانه تولید قرنیز پی وی سی 7-9-10-11 سانتی در ایران
قرنیز یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین روش های تزیین و جلوه بخشیدن به دیوارهای خانه است که علاوه بر زیبایی بخشی به دیوار ها دارای کاربرد های دیگری هم می باشد، قرنیز در جنس های مختلفی از جمله پی وی سی، چوب، ام دی اف، سرامیک، سنگ و... وجود دارد، قرنیز پی وی سی از پر استفاده ترین انواع قرنیز است، در این مقاله به معرفی انواع قرنیز پی وی سی 7 و 9 و 10 و 11 سانتی متری کارخانه آراپلاست پروفیل می پردازیم.
قرنیز پی وی سی
قرنیز پی وی سی یکی از انواع پر کاربرد قرنیز است که از چند لایه پلاستیک با قابلیت آب بندی تشکیل می شود، قرنیز پی وی سی در رنگ ها و طرح های مختلفی تولید شده و این قرنیز قیمت مناسبی داشته و نسبت به سایر قرنیز ها مقاومت زیادی در برابر رطوبت دارد از این جهت کاربردی تر از سایر قرنیز هاست.
قرنیز پی وی سی به دو شکل تو پر و تو خالی (دوتیکه) طراحی و تولید می شود که هر کدام با توجه به شرایط مکانی که در آن نصب می شود انتخاب و خریداری می شود، قرنیز پی وی سی قرنیزی کاملاً سبک و مقاوم در برابر ضربه است، همانگونه که در بالا ذکر شد مقاومت زیادی در برابر رطوبت دارد و کاملاً قابل شستشو می باشد، قرنیز پی وی سی به طور معمول در سه سایز 7،9 و 10 سانتی متری تولید می شود و دارای مزایای مختلفی می باشد.
نکته مهم در انتخاب و خرید قرنیز با توجه به سایز قرنیز
برای انتخاب مناسب و خرید قرنیز به کوتاه بلندی دیوار توجه کنید، در صورتی که دیوار محل نصب قرنیز کوتاه است بهتر از قرنیز 7 یا 9 سانتی متری استفاده کنید، در صورتی که ارتفاع دیوار نرمال است و دیوار نسبتاً بلندی دارید امکان استفاده از قرنیز 10 سانتی متری نیز وجود دارد.
قرنیز پی وی سی 7 سانتی
قرنیز 7 سانتی متری پی وی سی، قرنیزی با کیفیت است که از بهترین مواد اولیه تشکیل شده است، هر شاخه این قرنیز دارای 3 متر طول و 8 میلیمتر ضخامت بوده و از دیوار ها در مقابل ضربه و آسیب هایی که ممکن است در اثر جابه جایی لوازم خانه اتفاق بیوفتد مراقبت می کند، همچنین قرنیز 7 سانتی مانعی برای انتقال رطوبت و آب از کف به دیوار است.
قرنیز پی وی سی 7 سانتی از چند لایه پلاستیک دارای قابلیت آب بندی و در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید می شود و نصب ساده ای دارد.
قرنیز پی وی سی 9 سانتی
قرنیز 9 سانتی متری پی وی سی یکی از با کیفیت ترین انواع قرنیزهاست که در شاخه 3 متری با ضخامت 7 میلیمتری در بالا ترین کیفیت تولید می شود، این قرنیز هم به محافظت از دیوار ها در مقابل و ضربه و آسیب پرداخته و از انتقال رطوبت و آب از کف به دیوار جلوگیری می کند، این قرنیز قابلیت شستشو داشته و در رنگ ها و طرح های مختلفی تولید می شود.
قرنیز پی وی سی 10 سانتی
قرنیز پی وی سی 10 سانتی از دیگر قرنیز های با کیفیت است که در شاخه های 3 متری و با ضخانت 20 میلی متری عرضه می شود، قرنیز 10 سانتی قرنیزی مقاوم در برابر ضربه و رطوبت بوده و مناسب دیوارهایی با ارتفاع بلند است، قرنیز 10 سانتی متری در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید میشود.
قرنیز پی وی سی 11 سانتی
یکی از جدید ترین و بهترین قرنیز های کارخانه تولید قرنیز آراپلاست قرنیز 11 سانتی پی وی سی می باشد که کیفیت و کارایی بالایی دارد.
مزایای قرنیز پی وی سی 9 و 7 و 10 و 11 سانتی متری
- مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب، قابل شستشو و دستمال کشیدن
- مقاومت بالا در برابر ضربه و سایش
- مقاومت بالا در برابر پوسیدگی و خراش
- ضد حشره و موریانه
- قابلیت نصب آسان با چسب
- کم وزن
- قیمت مناسب
- قابل اجرا در طرح ها و رنگ های مختلف
آموزش نصب قرنیز پی وی سی
نصب قرنیز پی وی سی از مهم ترین مراحل بعد از خرید می باشد، قرنیز پی وی سی علاوه بر اینکه دارای ظاهری زیبا و شکلیل است و موجب زیبایی بخشی به دیوار ها می شود، می تواند عیوب دیوار ها را بپوشاند، نصب قرنیز پی وی سی بسیار ساده بوده و از طریق چسب آکواریوم و یک دو سه امکان پذیر است.
امکان استفاده همزمان از چسب و میخ برای افزایش مقاومت قرنیز پی وی سی وجود دارد، در صورتی که دیوارهای محل نصب قرنیز قدیمی، گچی و شکننده باشند توصیه می شود که از میخ استفاده نشود، با اینکه نصب قرنیز ساده است اما توصیه می شود نصب آن را به افراد متخصص بسپارید تا کار تمیز تری در انتها داشته باشید، در ادامه روش نصب قرنیز را توضیح می دهیم.
- برای نصب قرنیز پیش از هرکاری محل قرنیز را کاملاً تمیز کرده و آن را از هر گونه گرد و خاک پاک کنید.
- اولین مرحله برای نصب قرنیز آماده کردن لوازم مورد نیاز از جمله قرنیز، اسکوتی، اره، دستگاه تنظیم اره، چسب، میخ، مداد، متر نواری، رنگ، قلم، سمباده و بتونه است.
- در صورتی که رنگ قرنیز را دوست نداشته باشید امکان تغییر رنگ قرنیز و رنگ کردن آن توسط خودتان وجود دارد.
- به کمک متر نواری ابعاد دیوار را اندازه گیری کنید تا متوجه شوید برای هر بخش به چند متر قرنیز نیاز دارید.
- پس از محاسبه طول دیوار و قرنیز ها آن ها را به صورت زاویه دار (45 درجه) برش بزنید.
- استفاده از دستگاه تنظیم اره برای برش قرنیز ها به دقت شما در طول کار کمک خواهد کرد.
- در صورتی که لازم باشد دو قرنیز را به یکدیگر متصل کنید، در یک سو روی دو قرنیز زاویه 45 درجه بکشید و دو قرنیز را روی هم قرار داده تا از هر دو قرنیز بگذرد.
- برای نصب قرنیز در قسمت های داخلی دیوار، گوشه ها و کنج قرنیز را به دیوار چسبانده و با زاویه 45 برش دهید.
- پس از برش کامل قرنیز ها آن ها را به پشت روی زمین گذاشته و به چسب آکواریوم یا یک دو سه آغشته کنید.
- قرنیز ها را از یک گوشه دیوار نصب کنید.
- در صورتی که دیوار محل نصب مقاوم و محکم است می توانید برای محکم کاری از میخ هم استفاد کنید.
- در صورت استفاده از میخ، آن ها را تا حد ممکن در قرنیز فرو ببرید تا قابل مشاهده نباشند، ضربه سنگین چکش به قرنیز موجب ترک و شکستن آن می شود.
- پس از نصب قرنیز در صورت وجود فضای خالی بین دیوار و کف می توانید از اسکوتی استفاده کنید، ابزار اسکوتی را باید به قرنیز وصل کنید نه به کف.
- در صورت وجود فاصله بین دیوار و قرنیز به علت عدم تقارن دیوارها از پوشاننده های اکلیریکی استفاده کنید.
- در مرحله آخر می توانید در صورت نیاز سطح کار را سمباده بکشید.
خرید انواع قرنیز پی وی سی
کارخانه تولید قرنیز آرا پلاست پروفیل به طراحی و تولید انواع پروفیل های ساختمانی از جمله انواع قرنیز پی وی سی 7، 9، 10 سانتی متری در رنگ ها و طرح های مختلف میپردازد، در ساخت تمامی ابزارهای این شرکت از نیروی کار متخصص و مواد اولیه با کیفیت استفاده میشود و امکان ارسال قرنیز به تمامی شهرهای ایران وجود دارد.
دیدگاه تان را بنویسید