بررسی شرایط استفاده و نگهداری از تردمیل خانگی

کد خبر: 1148494
بررسی شرایط استفاده و نگهداری از تردمیل خانگی

 

تردمیل یکی از انواع تجهیزات ورزشی است که استفاده از آن طرفداران زیادی دارد. بهتر است بدانید که این وسیله ابتدا برای مصارف خانگی طراحی شد و پس از استقبال مردم به باشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی راه یافت.

در واقع تردمیل خانگی این شرایط را فراهم کرد تا افرادی که امکان رفتن به باشگاه را ندارند به راحتی بتوانند در ساعات بیکاری خود به تمرین بپردازند و به تناسب اندام برسند. معمولا برای سهولت در خرید، این وسیله را به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌کنند تا دسترسی خریدار به انواع نمونه‌های موجود آسان‌تر شود. برای مثال می‌توان آنها را در گروه‌های از قبیل برند، قیمت، تحمل وزن، موتور و کشور سازنده تقسیم‌بندی کرد.

ضرورت تهیه تردمیل خانگی

تردمیل خانگی این امکان را فراهم می‌کند که در هر شرایط آب و هوایی به راحتی در منزل ورزش کنید. به کمک این دستگاه می‌توانید همزمان با نظارت بر بچه‌ها و رسیدن به کارهای روزانه چربی بسوزانید و به تناسب اندام برسید. این دستگاه امکان تمرین را همزمان با تماشای اخبار و دیدن برنامه محبوب تلویزیونی فراهم می‌کند و به نوعی خرید آن صرفه‌جویی در وقت نیز محسوب می‌شود.

از فواید مهم استفاده از این وسیله می‌توان به تقویت عضلات، رباط‌ها و مفاصل اشاره کرد. نکته شایان توجه دربارۀ تهیه این دستگاه این است که با خرید از فروشگاه‌های معتبر، از گارانتی و خدمات پس از فروش بهره‌مند می‌شوید و لذت یک خرید مطمئن را تجربه می‌کنید. در ادامه به برخی از ویژگی‌های مهم یک تردمیل خانگی خوب اشاره می‌کنیم که می‌تواند راهنمای مناسبی برای خرید این وسیله مهم ورزشی محسوب شود.

راهنمای خرید تردمیل خانگی

شاید شما هم جزو افرادی باشید که برای حفظ سلامت و شادابی خود به فکر تهیه یک دستگاه افتاده‌اند. حال این سوال به وجود می‌آید که یک تردمیل خانگی خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ یا در هنگام خرید این دستگاه باید به چه نکاتی توجه کرد؟ در ادامه قصد داریم مواردی را به شما معرفی کنیم تا تهیه این وسیله برای شما آسان‌تر شود. پس همراه ما بمانید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.

1-برند، گارانتی و قیمت

برند را می‌توان به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها برای تهیه این دستگاه برشمرد. برند‌های معتبر نمونه‌های مقاوم و باکیفیت به بازار عرضه می‌کنند و از گارانتی و خدمات پس از فروش طولانی مدت و گسترده بهره می‌برند. در بررسی گارانتی نیز به این نکته توجه کنید که آیا این ضمانتنامه شامل تعوض یا تعمیر قطعات می‌شود یا خیر. امروزه انواع مختلفی از این وسیله با قیمت‌های متفاوت در بازار وجود دارد. در صورتی که هدف شما از تهیه این دستگاه تمرین مداوم نیست می‌توان به سراغ نمونه‌هایی با قیمت پایین‌تر رفت، اما به خاطر داشته باشید که دستگاه‌های ارزان معمولا عمر کوتاهی دارد و نباید کیفیت خوب را فدای قیمت کرد.

5

2-نوع و قدرت موتور

یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها در زمان خرید این وسیله توجه به قدرت موتور آن است. در واقع قدرت موتور تا حد زیادی بر تحمل وزن دستگاه نیز اثرگذار است. برای مثال در یک وسیله با قدرت موتور 1.5 اسب بخار میزان تحمل وزن به 90 کیلوگرم می‌رسد. در صورتی قدرت موتور 3 اسب بخار امکان تحمل وزن تا 150 کیلوگرم را فراهم می‌کند. همچنین انواع تردمیل خانگی از موتور DC بهره می‌برند که از جریان برق مستقیم استفاده می‌کند و نسبت به نمونه باشگاهی قیمت کمتری دارند.

3-بدنه، تسمه و ابعاد دستگاه

جنس بدنه این وسیله معمولا از آهن یا آلومینیوم ساخته می‌شود. در برخی مدل‌ها نیز از استیل استفاده می‌شود که البته قیمت بیشتری نسبت به نمونه‌ آهنی یا آلومینیومی دارند. در واقع جنس این وسیله با تحمل وزن آن رابطه مستقیم دارد. تاشو بودن این دستگاه نیز از جمله قابلیت‌هایی‌ است که مخصوصا در نمونه‌های خانگی به آن توجه می‌شود و به جا دادن آن در یک فضای محدود کمک می‌کند.

یکی از مواردی که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد تسمه است. پای ورزشکار تمام مدت با تسمه دستگاه در تماس است و تسمه غیر استاندارد که دچار لرزش یا توقف ورزشکار می‌شود گزینه مناسبی برای تمرین نیست. ضخامت تسمه در نمونه خانگی این وسیله معمولا 6 میلیمتر در نظر گرفته می‌شود که مناسب به نظر می‌رسد. درازا و پهنای تسمه معمولا بین 40 تا 50 سانتیمتر و 100 تا 150 سانتیمتر است. به یاد داشته باشید در صورتی که این وسیله را برای پیاده‌روی تهیه می‌کنید، پهنا و درازای 40 و 120 مناسب است، اما در صورتی که می خواهید بر روی دستگاه بدوید بهتر است طول تسمه از 140 کمتر نباشد.

6

به کار رفتن ضربه‌گیرهای حرفه‌ای نیز یکی دیگر از مواردی‌ است که برای تردمیل خانگی از اهمیت بسزایی برخوردار است. ضربه‌گیر‌ها انواع مختلفی دارند. برخی از آنها از انتقال صدا به محیط اطراف جلوگیری می‌کنند و برخی نمونه‌های نیز باعث کاهش فشار بر روی عضلات کمر و زانو می‌شوند. برای خرید مطمئن شوید که ضربه‌گیر SDS که یک نمونه ضربه‌گیر میان‌رده است در آن به کار رفته باشد. نمونه دیگری از ضربه‌گیر‌ها وجود دارد که با نام ASA شناخته می‌شود و وجود آنها قیمت

وسیله را گران می‌کند. البته در صورت داشتن توان مالی استفاده از دستگاهی که دارای این نوع ضربه‌گیر باشد بسیار مفرح و ضامن سلامتی عضلات و مفاصل است.

4-سرعت و شیب

سرعت نیز یکی از مواردی است که در زمان استفاده از این دستگاه باید به آن توجه کرد. سرعت معمول برای پیاده‌روی بین 3 تا 5 کیلومتر در ساعت و سرعت مناسب برای دویدن چیزی بین 6 تا 10 کیلومتر در ساعت است. به علاوه امکان تنظیم شیب کمک می‌کند تا شرایط پیاده‌روی در کوهستان نیز شبیه‌سازی شود. امکان تنظیم شیب در برخی مدل‌ها به 25 درجه می‌رسد. برخی از تردمیل‌ها از شیب منفی بهره‌ می‌برند که در این صورت قیمت آنها افزایش پیدا می‌کند.

5-مقدار تحمل وزن

در هنگام انتخاب وسیله باید به این نکته توجه داشت که تحمل وزن آن را 10 تا 20 کیلوگرم بیشتر از وزن ورزشکار در نظر بگیرید تا هنگام دویدن بر روی آن فشار زیادی به دستگاه وارد نشود. برای مثال اگر وزن‌ شما حدود 70 کیلوگرم است دستگاهی بگیرید که تحمل وزن آن 90 کیلوگرم یا بیشتر باشد.

در کنار تمامی مواردی که در بالا برای خرید تردمیل خانگی گفته شد، به یاد داشته باشید که ایمنی در استفاده از این دستگاه اهمیت زیادی دارد. همه نمونه‌های این وسیله به گیره ایمنی مجهز هستند که به لباس ورزشکار متصل می‌شود و در صورت برهم خوردن تعادل او و جدا شدن گیره، دستگاه متوقف می‌شود تا فرد آسیب نبیند و تعادل خود را باز یابد. همچنین بیشتر انواع این دستگاه به چرخ مجهز هستند تا برای محیط کوچک مانند خانه و محل کار مناسب و حمل کردنی باشند. امکاناتی مانند سیستم اندازه‌گیری چربی، نمایشگر حرفه‌ای، سیستم خنک کننده، تخته شنا و... نیز از جمله مزیت‌هایی هستند که خریدار با در نظر گرفتن هدفی که از تهیه این وسیله دارد به آن توجه می‌کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت