هزینه نصب و سرویس و تعمیر و شارژ گاز داکت اسپلیت استاد سرما ( نسیم سرویس )
تعمیر کولرگازی اسپلیت ( کولرگازی اسپیلت )
نصب و سرویس و تعمیر و شارژ گاز کولرگازی و سرویس داکت اسپلیت نیاز به داشتن اطلاعات تخصصی از نحوه استقرار پنل داخلی و خارجی کولر گازی، لوله کشی های توکار کولر گازی و سایر انواع لوله کشی ها، اتصالات شیلنگ کندانسور و رطوبت زدایی سیستم، عایق بندی لوله های مبرد یا گاز، تست نشتی گاز و شارژ اولیه گاز کولرگازی دارد. به علاوه، داشتن این اطلاعات به تنهایی کافی نبوده و حتما تجربه قبلی نصب اسپیلت کولرگازی نیز می بایست به آن اضافه شود. تذکر: در صورت نصب کولر گازی به صورت اشتباه، مشکلاتی چون افزایش مصرف برق، سر و صدای زیاد، نشتی گاز، خنک نکردن کولر گازی، پرتاب آب به همراه باد و مشکلات که می تواند بهای سنگینی برای شما داشته باشد، رخ خواهد داد. به همین دلیل بهترین نصاب کولر گازی یا تکنسین های متخصص نصب کولر گازی را تنها در استاد سرما می توانید بیابید. کارشناسان باتجربه استاد سرما هیچ جای نگرانی بابت نصب صحیح کولر گازی تهران و سرویس تخصصی کولرگازی و تعمیر تخصصی و حرفه ای کولرگازی را برای شما مشتریان گرامی نمی گذارند.
ویژگی های بارز و اصلی کولرگازی ( کولرگازی اسپیلت )
شرکت استاد سرما، یکی از شناخته شده ترین و با سابقه ترین برندها در زمینه سرویس و تعمیر کولر گازی به صورت تخصصی و حرفه ای محسوب میشود. این شرکت، با سابقه بیش از 10 ساله خود در زمینه سرویس و تعمیر کولر گازی از هر برندی در سراسر تهران فعالیت نموده که یکی از مهمترین آنها از جمله کولرگازی ( کولرگازی اسپیلت ) می باشد. از ویژگی های کولرگازی ( کولرگازی اسپیلت ) می توان به سرمایش و گرمایش بعلاوه مناسب مناطق گرمسیری، برای مساحت ۲۵ تا ۳۵ متر مربع (براساس شرایط)، قدرت پرتاب باد در ۴ جهت، دارای فیلتر محافظ دوگانه و سیستم پاک کنندگی خودکار و… اشاره نمود.
ارور ها و کدهای خطای متداول کولرگازی ( کولرگازی اسپیلت )
در زیر فهرست مهم ترین کدهای خطا یا ارور های کولرگازی که گاهی تماس با نمایندگی تعمیرات کولر گازی (شرکت استاد سرما) را ضروری می سازد آورده شدهاند:
CH01: مشکل سنسور هوای داخلی
CH02: مشکل سنسور لوله ورودی یونیت داخلی
CH05/53: مشکل ارتباط بین واحد داخلی و بیرونی
CH06: مشکل سنسور لوله خروجی یونیت داخلی
CH09: خطای برد الکتریکی
CH10: مشکل موتور فن داخلی
CH12: مشکل در سنسور لوله وسط یونیت داخلی
Ch21: ولتاژ بالای DC برد الکتریکی
CH22: جریان ورودی بیشتر از مقدار تعیین شده
CH23: خطای ولتاژ ورودی پایین، مشکل در برد اصلی
CH26: سوختگی یا قفل شدن کمپرسور، آسیب دیدگی برد الکتریکی
CH27 آسیبدیدگی مدار برد الکتریکی
CH29: خطای جریان بالای کمپرسور
CH32: دمای بالای لوله دهش کمپرسور
CH40: خطای سنسور ct
CH41: مشکل سنسور لوله کمپرسور اینورتر
CH44: مشکل سنسور دمای هوا
CH45: مشکل سنسور لوله کندانسور
CH46: مشکل سنسور لوله مکش
CH53: مشکل در ارتباط بین دستگاه داخلی و بیرونی
CH60: خرابی EEPROM مدار برد الکتریکی
CH61: دمای بالای سنسور لوله کندانسور
CH62: دمای بالای هیت سینک برد بیرونی
CH65: خطای سنسور هیت سینک
CH67: مشکل در موتور فن BLOOD
انجام سرویس کولرگازی و سرویس داکت اسپلیت
یکی از ویژگی انحصاری مجموعه استاد سرما ارائه کلیه خدمات شارژ گاز سرویس و تعمیر کولر گازی می باشد که بدین صورت مشتریان مورد نظر در کمترین زمان ممکن به کلیه خدمات دسترسی داشته باشند و در گرمای شدید تابستان نمانند و تعمیرکار بتواند هرچه سریع تر خود را به محل مورد نظر شما برساند بنابراین کلیه خدمات کولر گازی توسط گروه فنی استاد سرما ارائه می شود.
سرویس کولر گازی و سرویس داکت اسپیلت
هنوز عده ی زیادی هستند که متاسفانه انجام سرویس کولر گازی را کاری بیهوده با هزینه اضافی می دانند اما لازم است که بدانید سرویس دوره ای هر کالایی هزینه اضافی نیست بلکه پیشگیری از به وجود امدن هزینه های سنگین یا خسارات جبران ناپذیر می باشد. بهتر است که قبل از شروع فصل گرما به شستشو و سرویس کولر گازی بپردازید تا از پرداخت هزینه های سنگین تعمیر کولر گازی جلوگیری شود.
فواید تعمیر کولر گازی
تعمیر کولر گازی به افزایش بهرهوری دستگاه کولر گازی کمک میکند و هزینههای قبض برق را کاهش میدهد. فیلتر هوای کثیف باعث میشود که کولر نتواند هوا را داخل خانه به خوبی به گردش درآورد. و نتیجه این میشود که کولر گازی باید برای مدت زیادی در طول روز کار کند و شاید شما را مجبور کند که تنظیمات دمایی را عوض کنید زیرا حتی با کارکرد بیشتر کولر گازی احساس راحتی نمیکنید. کویل کندانسور کثیف باعث میشود که کمپرسور سردکننده سختتر کار کند، که جریان بیشتری را بر سرویس برق تحمیل میکند و نتیجه افزایش هزینههای قبض برق خواهد بود.
شستشو و سرویس کولر گازی با پیدا کردن ایرادات قبل از اینکه بزرگتر و گرانتر شوند پول زیادی را برایتان پسانداز خواهد کرد. نه تنها کویل کندانسور کثیف باعث میشود که کولر گازی بیشتر کار کند و هزینههای برق افزایش یابد، که ممکن موجب کارکرد تندتر کمپرسور و در نتیجه خرابی زودرس در آن شود. هزینهی بررسی و تمیز کردن کویل کندانسور به مراتب کمتر از هزینه تعویض کمپرسور است. همچنین تعمیر دورهای کولر گازی مانند نشتی آب در سیستم که میتواند باعث صدمه دیدن دستگاه کولر گازی یا ساختمان شود را شناسایی و رفع نماید.
عمر دستگاه کولر گازی خود را با مراقبت در طول زمانی که کار میکند افزایش دهید. کولرهای گازی وقتی درست کار میکنند که به صورت مرتب سرویس و تمیز شود. اگر یک قطعه درست کار نکند، میتواند به کل دستگاه استرس وارد کرده و در نهایت دستگاه زودتر از موعد خراب شود. نگهداری همه قطعات در حالت عملکرد خوب به معنای استرس و فشار کمتر رو همه خواهد بود. دستگاه در طول مدت زمان بیشتر عملکرد بهتری نسبت به دستگاهی که مرتب سرویس نمیشود خواهد داشت.
تعمیر کولر گازی هر چند وقت یکبار و بعد از چه مواردی و چه مشکلاتی انجام می شود ؟
در مورد دیگر کولر در معرض گرد و خاک نمی باشد و هوا و مقدار ذرات خاک کم است و برای این مورد سالی ۱ بار سرویس کولر گازی کافی است اما بهتر است که سرویس پنل داخلی کولر گازی به صورت ماهانه انجام شود و سرویس پنل خارجی کولر گازی به صورت فصلی قبل از شروع فصل گرما و سرما انجام شود.
تعمیر کولر گازی شامل موارد زیر می باشد :
الف ) تعمیر پنل داخلی کولر گازی
- شستشوی فیلترها کولر گازی
- تعمیر بلوور کولر گازی
- تعمیر سنسور ها کولر گازی
- تعمیر فین ها یا کویل کولرگازی
- بررسی و تعمیر مسیر خروجی آب (لوله درین) در کولرگازی
ب ) تعمیر پنل خارجی کولرگازی
تعمیر پنل خارجی کولر گازی یا همان کندانسور دارای اهمیت بالایی است چون در بیرون از منزل شما نصب می گردد و در تماس مستقیم با گردو غبار و خاک است به همین دلیل اگر شما نسبت به شستشوی به موقع آن اقدام نکنید ممکن است که مجبور به پرداخت هزینه های بالا برای تعمیرات ان شوید زیرا کثیفی بیش اندازه کندانسور مانع از عملکرد صحیح دستگاه میشود و فشار زیادی به دستگاه شما تحمیل می کند، پس بهتر است که یک تعمیرکار کولرگازی با تجربه به صورت متداول آن را شستشو نماید، که این کار را با استفاده از دستگاه های مخصوص فشار قوی آب (واتر جت) انجام میدهند.
کمپرسور داکت اسپلیت چیست ؟
کمپرسور یا متراکم کننده وسیله ای است جهت متراکم کردن و افزایش فشار انواع گازها در سیکل تبرید تراکمی. در واقع اصلی ترین قسمت یک سیکل تبرید و قلب آن کمپرسور می باشد. کمپرسور دارای یک لوله مکش (Suction) و یک لوله رانش (Discharge) می باشد و در درون کندانسور (یونیت خارجی ) قرار می گیرد.
کمپرسور یکی از گران قیمت ترین قطعات در داکت اسپلیت است که در صورت بروز هر گونه مشکل در آن هزینه ی سنگینی جهت تعمیر و تعویض آن باید بپردازید. تعمیر کمپرسور کار هر کسی نیست. بهتر است تعمیر آن را به دست نیروهای متخصص و حرفه ای بسپارید و همچنین در صورتی که مشاهده کردید داکت اسپلیت باد گرم میزند بهتر است سریعا آن را خاموش کنید تا کمپرسور با مشکل جدی روبه رو نشود و هزینه سنگینی به بار آورد.
انواع کمپرسور داکت اسپلیت از نظر برق ورودی
- کمپرسور های تک فاز
کمپرسور های تا ظرفیت ۴۲۰۰۰ بسته به حداکثر ظرفیت فیوز محل نصب و نوع موتور قابل مصرف می باشند.
- کمپرسور های سه فاز
معمولا داکت اسپلیت های با ظرفیت ۴۸۰۰۰ و بیشتر به دلیل محدودیت ظرفیت فیوز محل نصب تنها به صورت سه فاز قابل ارائه می باشند. هرچند داکت اسپلیت های با ظرفیت ۳۶۰۰۰ و ۴۲۰۰۰ نیز بعضا به صورت سه فاز موجود هستند. همچنین در صورت نیاز ضروری داکت اسپلیت های ۴۸۰۰۰ اینورتر تک فاز نیز بعضا موجود می باشند.
انواع کمپرسور داکت اسپلیت از نظر عملکرد
1. کمپرسور اسکرال
کمپرسور اسکرال نام دیگر آن کمپرسور حلزونی می باشد که یکی از جدید ترین نوع کمپرسور های داکت اسپلیت می باشد. این نوع کمپرسور که با نام مارپیچی نیز شناخته می شود. که یکی از مارپیچ های آن به صورت متحرک و دیگری به صورت ثابت می باشد.
حرکت مارپیچ ( حلزون ) متحرک منجر به متراکم سازی گاز می شود. بیشترین بازده در میان انواع کمپرسور ها متعلق به کمپرسور های اسکرال می باشد. البته از این مدل بیشتر در ظرفیت های بالای ۲۴۰۰۰ استفاده می شود. از مهم ترین ویژگی این کمپرسور ها می توان به عمر بسیار بالای آنها اشاره نمود.
2. کمپرسور روتاری
در این نوع کمپرسور، تیغه های آن 360 درجه چرخش دارند، که منجر به گردش و فشرده سازی گاز داکت اسپلیت می شود. این مدل از کمپرسور ها معمولا قابلیت استفاده در مناطق شمال غرب، غرب و شمال ایران را دارند. مصرف برق این کمپرسور ها از مدل های پیستونی کمتر و از کمپرسور های اسکرال بیشتر می باشد.
این مدل از کمپرسور ها بیشترین کارایی را در ظرفیت های ۲۴۰۰۰ و ۳۰۰۰۰ داکت اسپلیت دارند و استفاده از آن ها در ظرفیت های بالاتر جنبه ی اقتصادی داشته و در ظرفیت های بالا تر ترجیحا باید از کمپرسور اسکرال استفاده نمود. اغلب داکت اسپلیت های وارداتی از این نوع کمپرسور استفاده می کنند.
3. کمپرسور پیستونی
از اولین کمپرسور ها می توان به کمپرسور های پیستونی اشاره کرد. در این نوع کمپرسور ها، عملیات فشرده سازی از طریق سیستم پیستون سیلندر انجام می گیرد. سیستم پیستون سیلندر عملکردی مشابه سیلندر خودرودارد. به گونه ای که با هر بار رفت و برگشت پیستون مقداری از مبرد که در مخزن موتور وجود دارد به داخل سیلندر مکیده می شود.
مصرف برق این نوع کمپرسور بسیار بالا می باشد. از این رو داکت اسپلیت هایی که این نوع کمپرسور در ان ها به کار رفته است هزینه های زیادی را به دوش مصرف کننده بر جای می گذارد.
انواع کمپرسور داکت اسپلیت از نظر مصرف برق
1. کمپرسور اینورتر
از کم مصرف ترین نوع کمپرسور ها می توان کمپرسور اینورتر را نام برد که دارای تکنولوژی دور متغیر می باشد. از جمله مشکلات رایج در این مدل از کمپرسور ها حساسیت برد به نوسانات کوچک برق می باشد. به دلیل عدم وجود لوازم یدکی حساسی مانند برد الکترونیکی دستگاه اینورتر مصرف کننده معمولا با مشکلات جدی در حوزه خدمات پس از فروش مواجه می شود.
2. کمپرسور شبه اینورتر
این مدل از کمپرسور تنها در موقع استارت در چند پله وارد پیک مصرف می شود. معمولا این مدل از کمپرسور روی کاغذ عملکرد خوبی دارد اما در عمل خیلی نتایج خوبی در آن ثبت نشده است.
3. کمپرسور دور ثابت
از پرمصرف ترین کمپرسور های داکت اسپلیت، کمپرسور دور ثابت می باشد. زیرا این نوع کمپرسور ها یا خاموش اند یا روشن، از این در هنگام استارت اولیه مصرف برق به شدت بالایی دارند. از انواع کمپرسور های دوثابت کمپرسور دورثابت پیستونی می باشد که مصرف برق ان به قدری بالا می بشد که فقط برای منطق گرمسیر که تعرفه برق کمتری دارند توصیه می شود. از دیگر انواع کمپرسور های دوثابت روتاری و اسکرال می باشد که کمپرسور دورثابت روتاری به دلیل بازده کمتر نسبت به اسکرال ، مصرف برق و استهلاک بیشتری دارند.
برندهای تحت پوشش سرویس و تعمیر کولر گازی و داکت اسپلیت توسط استاد سرما
- سرویس داکت اسپلیت ال جی (LG)
- پاناسونیک (Panasonic)
- هایسنس (Hisense )
- سامسونگ (Samsung)
- بوش (Bosch)
- میدیا (Midea)
- سرویس داکت اسپلیت سقفی گری (Gree)
- اجنرال (Ogeneral)
- جنرال (General)
- هیتاچی (Hitachi)
- دایکین (Daikin)
دیدگاه تان را بنویسید