راه اندازی کسب و کار کوچک

کد خبر: 1140468
راه اندازی کسب و کار کوچک

زمانی که کمی در مسئله راه اندازی کسب و کار دقیق می شویم متوجه می شویم یکی از دلایلی که افراد متخصص و کسانی که مهارت کافی برای راه اندازی کسب و کار را دارند، ولی کسب و کاری راه اندازی نمی کنند، ترس از شکست است. ترس از این که بخواهند دچار ورشکستگی شوند، ترس از این که میان خانواده سرخورده شوند، ترس از اینکه درآمد فعلی خود که از کارمندی به دست می آورند را از دست بدهند. اما تنها زمانی می توانیم در برابر ترس‌های فوق شهامت پیدا کنیم که در شروع معیارهایمان را در ذهنمان کاهش دهیم. برای مثال اگر در ذهن خود یک دفتر در شمال شهر متصوریم ولی سرمایه اولیه نداریم، هرگز نخواهیم توانست کسب و کارمان را راه اندازی کنیم. این در حالی است که ما می توانیم برای یکبار چشم انداز ایده‌آلی که از کسب و کار مدنظر داریم را متصور شویم و پس از آن به دنبال راه اندازی کسب و کار کوچک و با حداقل امکانات باشیم.

منظور از راه اندازی کسب و کار کوچک چیست؟

منظور از راه اندازی کسب و کار کوچک این نیست که بخواهیم یک کسب و کار بدون هیچ چشم انداز و هدفی و صرفاً با هدف درآمدزایی و سپری کردن دوران راه اندازی کنیم. بلکه منظور از راه اندازی کسب و کار کوچک این است که در ابتدای راه باید تلاش کنیم انواع هزینه ها از جمله هزینه نیروها، هزینه تجهیزات و... را به حداقل برسانیم و در عوض قسمت اعظمی از سود ناچیزی که در ابتدای کسب و کار به دست می‌آوریم خرج ساخت زیرساخت و تبلیغات کنیم.

چرا راه‌اندازی کسب و کار کوچک؟

مهم‌ ترین مزیت برای آنکه در ابتدای مسیر، کسب و کار کوچکی را آغاز کنیم این است که ما بدون کمال گرایی، بیزینس خود را شروع کرده‌ایم. مزیت بعدی راه اندازی کسب و کار کوچک این است که مسئولیت و فشار  روانی کم‌تری را تجربه می کنیم و رفته رفته می توانیم برای رشد کسب و کار تلاش کنیم.

2

چطور یک کسب و کار کوچک را به یک بیزینس بزرگ تبدیل کنیم؟

برای مشتری ارزش قائل باشید:

شما پیش از آنکه بخواهید راه اندازی کسب و کار کوچک را انجام دهید، باید تبدیل به یک نویسنده شوید. نویسنده ای که قهرمانان داستانش مشتریانش است. شما به عنوان صاحب کسب  و کار باید به قهرمان‌هایتان کمک کنید که بتوانند به بهترین شکل به خواسته ها و اهدافشان دست پیدا کنند. برای مثال قهرمانان داستان کسب و کار اسنپ، مسافران بودند که بزرگترین دشمن‌ ‌آنها در دسترس نبودن آژانس در هر زمان و هر مکان بود. اسنپ به مسافران یا همان قهرمانان خود کمک کرد که بتوانند در هر ساعتی از شبانه روز و در هر کوچه و خیابانی بتوانند با قیمت مناسب تاکسی پیدا کنند و بتوانند به مقصد خود برسند.

در این قسمت به این سوالات پاسخ دهید:

  • قهرمان( مشتری) شما کیست و چه خصوصیاتی دارد؟
  • این قهرمان چه دغدغه‌هایی دارد؟
  • شما چطور می خواهید به او کمک کنید که بر چالش‌هایش پیروز شود؟

3

تحت هر شرایطی پایدار باشید

بسیاری از کسب و کارهای بزرگی که امروز می‌بینید، موقعیت های دشوار و حساسی در مسیر رشد خود داشته اند، اما تلاش کرده‌اند که آنها را پشت سر بگذارند و تحت هر شرایطی پایداریشان را حفظ کنند.

تیمتان را گسترش دهید و از طریق آموزش دیدن افراد را به روز کنید:

پس از مدتی که کسب و کارتان را راه اندازی کردید باید به فکر جمع کردن تیم باشید. شاید در ابتدای کسب و کار افراد متخصص حاضر نشوند برای شما کار کنند. در نتیجه شما ناچارید که به اعضای تیمتان آموزش دهید. در این صورت همزمان با کسب و کارتان، افراد نیز رشد می کنند.

اگر سعی کنید این رویه را برای مدت یکسال ادامه دهید، پس از یکسال مشاهده می کنید که سرعت رشد کسب و کارتان چند برابر می شود و در این صورت شما روز به روز با سرعت بیشتری از یک کسب و کار کوچک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل می‌شوید.

روی بیزینس خود سرمایه گذاری کنید:

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که باعث شکست کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها می شود، این است که صاحبین آنها تا به پول می رسند، نیازهای خودشان را رفع می کنند که این موضوع نه تنها آنها را از یک کسب و کار کوچک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل نمی کند، بلکه پس از مدتی آنها را به نابودی می کشاند. در دو تا سه سال اول شما باید قسمت اعظمی از درآمد و سودتان را در رشد کسب و کارتان سرمایه گذاری کنید.

ارتباطات خود را تقویت کنید:

با شرکت در همایش‌های مختلف، با حضور در شبکه های مجازی، با کیفیت خوب سعی کنید که با کسب و کارهای هم صنف و کسب و کارهایی که به هر طریقی به شما مربوط هستند ارتباط برقرار کنید. ارتباطات و شبکه سازی قوی کلید ساختن یک کسب وکار بزرگ است.

کلام‌ آخر

بسیاری از افرادی که در ابتدا کسب و کار کوچکی داشتند با رعایت اصول فوق توانستند یک امپراطوری بسازند. دیجی کالا بهترین مثال برای این موضوع است. در وب سایت ماهان تیموری تمام موارد لازم برای آنکه بتوانید یک کسب و کار موفق را با کم‌ترین ریسک راه اندازی کنید، به صورت رایگان به شما آموزش داده شده است. همچنین سرگذشت بیش از 40 برند بزرگ جهانی و ایرانی به صورت تخصصی بررسی شده است که با خواندن آنها به مطالب ارزشمندی دست پیدا خواهید کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت